Arama sonuçları: *

1. H

2 hafta onceden alinan randevu gününde sorun oldu

Arkadaş 2 hafta önce ayin 24 randevu aldı bu gün dediki randevu lar 24 de dolmuş 23 aldılar dedi böyle bise olabilir mi
  2. H

Sigaradan dolayi cinsel organim sertlesmiyor eskisi gibi

Önceden sımsıkı olurdu 6 ay sigara kullandım artık bosalmaya yakın boşalırken sert oluyor 1 hafta içmesem düzelir mi sanırım nikotinden dolayı kan yavaşlıyor muş sertleşmesini engelliyor oda 3 günde tamamen atılıyor diyo vücuttan nikotin 1 hafta da düzelir mi
  3. H

Şuan antalya kumluca dayim nasil antalya otogarina gidebilirim

Büyük ihtimalle 5 de otobüse bincegim daha var nasil gidebilirim Kumluca otogarina gitsem illa antalya otogarina giden dolmuş olur diye düşünüyorum ama
  4. H

instagram sabah attığım sesli mesaj da sıkıntı oldu

sabah 9 50 de sesli mesaj attım, 22.20 gibi tekrar dinlemeye çalıştım, 2 3 kere bastım bastım açılmadı, sonra telefondan girince sesli mesaj kayboldu, pc den girince sesli mesaj duruyor ama bune şimdi ne yapabilirim onu dinlemek için
  5. H

s20 fe sanırım alacağı 1 güncelleme kalmış sizce ne kadar idare eder

oyun clash of clans oynuyorum arada oyun oynamıyorum çok fazla sadece mesajlaşma ve video izlemek için kullanıyorum sizce ne kadar idare eder düzgün ve dikkatli kullanımda
  6. H

telefonda son aramalar 24 saate bir otomatik silinirmi öyle bişe varmış galiba

türk telekom hat ayarlardan yapılıyormuş sanırım
  7. H

arkadaşım whatsabını nasıl bana verebilir

lazım olduda nasıl yapabilirz
  8. H

Sevgilim en yakin arkadaşimin hesabina girmiş saat 4 de ne anlama gelir

Arkadaşın insta hileli gece bildirim gelmiş hesabina bakmış ne demek oluyor kötü düşünmek istemiyorum da 1684223311 Gece 4 de
  9. H

3 senede yks sayısal da güzel bi sıralama yapılabilir mi

Tüm derslere 0 dan başlayacağım
Geri