Arama sonuçları: *

• Users: Damian
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Bilgisayarımın 2. El Değerini Bilmek İstiyorum

Arkadaşlar merhabalar bilgisayarımın 2.el değerini bilmek istiyorum piyasaya pek hakim değilim ve nasıl değerlendirilebilir pek bilmiyorum emsallerine baktıgımda çok uçuk rakamlarda var çok düşükte sizinde bir yorumunuzu alabilir miyim sistem şu şekilde bileşenlerle beraber : AMD Ryzen 7...
  2. D

Kule tipi soğutucu montajını yapamadım

Arkadaşlar merhaba bilgisayar bileşenlerinden pek anlamıyorum kablolamada sorun yaşıyorum bu girişleri nereye takmalıyım
  3. D

Dandik mouse pad için yardım

Arkadaşlar kardeşimin kullandığı mouse padın büyük bir kısmı erimiş ve masaya yapışmış bunu nasıl çıkartabilirim aynı erimiş plastik gibi
  4. D

Çözüldü✓ Psu'm sistem için yeterli mi ?

ELITE-6800 / AMD Ryzen 5 7600 / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar × 1 İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 7700 5.3GHz 8 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci × 1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Cooler Master Hyper 212 LED Turbo ARGB 120mm Hava Soğutucu × 1...
  5. D

Bu sistem nasıl arkadaşlar acil

Yardıcı olursanız sevinirim arkadaşlar kardeşime doğum günü hediyesi alacağım artık takip edemiyorum eskisi gibi 28k ya alınır mı şimdiden teşekkürler.
Geri