Arama sonuçları: *

• Users: yusufefeee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Marvel Spiderman fps sabitlenmeli mi

oyunu oynarken fpsim sürekli dalgalanıyor 40 tan aşağı düşmüyor ama rahatsız edici yine medium ayarlarda bu arada high ayarlarda 30 fps sabit oynamak mı daha mantıklı yoksa aynı şekil mi?
  2. Y

Nasıl Ucuza Fifa 23 Bulabilirim?

fifa23 oynamak istiyorum ve sadece offline oynayacağım ve offline bir oyun için 700 tl çok absürt geliyor daha ucuza alabileceğim bir yer var mı?
  3. Y

Minecraft Oynarken Ekran gidiyor

sadece minecraft oynarken oluyor oyun tam ekrandayken 3-5 dakika oynayınca siyah ekran oluyor geri geliyor ekran hareket falan edince sonra tekrar siyah oluyor oyunu küçültünce geri düzeliyor neden olabilir fikri olan var mı?
  4. Y

Amazon vs VatanPC KARGO Karşılaştırması

f710 gamepad alıcam vatan yada amazondan almayı düşünüyorum hangisinden daha hızlı gelir amazon prime kullanıyorum bu arada
  5. Y

MAX 750 TL GAMEPAD ÖNERİSİ

fps oyunu oynamayacagım genellikle fifa ve hikayeli rdr2 spiderman tarzı oyunlar oynayacağım önerilerinizi bekliyorum
  6. Y

350 W PSU 10550 Tİ YETER Mİ

arkadaşımın kartını alıcam önceden apu kullanıyordum genellikle valorant falan oynuyorum psum 12V kanalından 192 W verebiliyor ekran kartı 75W işlemcim de max 60W çekiyor geri kalanlara da pay var aslında beni yaza kadar idare edebilir mi sizce bu psu
Geri