Arama sonuçları: *

• Users: kiduda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Türktelekom Fiber Modemini Değiştirme

Arkadaşlar selam Türktelekom'un verdiği modemi değiştiricem bu küçük kutudan modemin wan portuna ethernet kablosu çektim ama bağlanmadı aynı şuanki kullandığım modemin bağlantısı gibi yaptım yardımcı olabilecek var mı Fiber 1000mbps internet kullanıyorum Yeni aldığım Modemin linki...
  2. K

KEENETIC HOPPER DSL AX1800 Modemi Türk Telekom Kutusuna Taktığımda İnternet Çalışmıyor

Arkadaşlar KEENETIC HOPPER DSL AX1800 Modem aldım ama bu küçük kutudan ethernet kablosuyla modemin wan girişine takınca internet alamıyorum
  3. K

Wifi extender ile 1000mbps internet hızı alabilir miyim

Arkadaşlar selam yakın zamanda 100mb internetten 1000e geçtim. Kabloyla laptopa doğrudan bağlayınca 874 mb hızlara eriştim ama kasa bilgisayarıma kabloyla bağlayamam çok uzak sorum şu: Eğer bu routerı alıp https://www.hepsiburada.com/tp-link...-band-gigabit-wi-fi-6-router-pm-HBC00002R9CIC...
  4. K

Wifi extender önerisi

Arkadaşlar selam 100mbps internetten 1000mbps ye geçtim şuana kadar TP-LINKK RE200 750 AC menzil genişleticisini kullanıyordum. Cihazdan bilgisayarıma kabloyla bağlıyordum ve rahatlıkla 100 mb hız alıyordum ama 1000mbps ye geçince wifi extender hala 100mb hız veriyor. Aynı bu şekilde 1000mbps...
  5. K

Cl18 Ram Aldım iade etmeli miyim

Arkadaşlar merhaba dün https://www.hepsiburada.com/corsair-vengeance-lpx-8gb-3600-mhz-ddr4-cl18-amd-ryzen-optimize-ram-siyah-cmk8gx4m1z3600c18-p-HBV00000WO7KV ram aldım İşlemcim ryzen5 5600x sizce iade edip cl16 3600 modelini almalı mıyım yoksa işimi görür mü
  6. K

Çözüldü✓ Ekran kartım başka markanın gözüküyor

Bir ay önce kadar itopyadan RTX 3060Tİ Ekran kartı satım aldım daha sonra oyunlarda test etmeye başlayınca istediğim fps değerlerini alamadığımı fark ettim ayaları biraz kurcalayınca GPU-Z Programında gözüken ekran kartı ID si Gainward Rtx3060ti diye bir kartla eşleşiyordu Fotoğraflara...
  7. K

Oyun içi düşük performans

Arkadaşlar Gigabyte Rtx 3060ti Eagle OC ekran kartım var. Geçen arkadaşlarla pubg oynarken farkettim rtx3060 ekran kartı olan arkadaşımla aynı grafik ayarlarında aynı fpsi alıyordum sonra başka oyunlarda da test ettim ilk cyberpunk2077 denedim mesela bu videoda: 1080p Ultra Dlss-Quality...
Geri