Arama sonuçları: *

• Users: kadirkaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

PC oyunları nasıl ps4 kolu ile oynanır

Arkadaşlar psden rdr2yi kol ile sadece bluetoothu bağlayarak oynayabiliyorum oynayabiliyorum ama hogwarts legacy olmuyor nasıl yapabilirim
  2. K

20k ya telefon önerisi

17k-20k civarı min olarak 4 yıl güncelleme alacak pili kamerası iyi olacak telefon ne önerebilirsiniz
  3. K

Orta segment hangi telefon

Şu an orta-ust segment klasmanında aynı zamanda fp olan bulduğum en iyi telefon a54 sizin bu klasmanda önerebileceğiniz başka telefon var mı
  4. K

USB bellek rawa dönüştü

USB bellek rawa dönüştü nasıl biçimlendirme den içersindeki dosyaları alabilirim
  5. K

Gta5 PCden ps4e nasıl geçilir

Pcde gta5 hesabım var ps4te gta5 im var var.pcdeki hesabımı nasıl ps4te oynayabilirim veya oynanabiliniyor mi Aynı mail adreslerini girersem rockstar games hesabına olur mu
  6. K

Rdr2 iki klasörde de var

Crackli indirilen oyunlarda hem indirilen hemde yerel diskte olarak 2 yerde bulunma sorunu varmış birinde 108 GB birinde 72 GB hangisi doğru ve biri silinme durumunda oyun açılıyor mu
  7. K

Oyunlardaki saçma sapan FPS düşüklüğü

Laptopum var. RDR2 de falan bir giriyorum 100 FPS üstü duruyorken, bir giriyorum 20-30 FPS'lere düşüyor. Şarja bağlı ve aynı şartlar altında neden böyle oluyor?
  8. K

Rdr2 için grafik ayarlarını nasıl yapmalıyım

Sistem özellikleri R5 5600H 3060 16 GB ram LAPTOP Grafik ayarlarını nasıl yapmalıyım ve yaklaşık kaç FPS almalıyım
  9. K

Rdr2 PS4 te mı PC den mı oynanmalı

PS4 te rdr 2 200 TL ama öylesine güzel denilen upuzun hikayesi olan büyük açık dünyası olan bir oyunu PS4 Türkçe olmadan almalı mıyım yoksa pc ye Birgün o fiyatlara düşerse Türkçe yama kurup mu oynamalıyım
  10. K

Telefon açıkken mobil veriyi kilitleme

Telefon şifresi açık iken nasıl mobil veri kilitlenir şifre filan koyulur telefon kapalıyken telefon şifresini istiyor ama açıkken ne yapabilirim
  11. K

Plus extradaki oyunların süresi

Extradaki hangi oyunların ne zaman kalkacağına nereden bakabilirim
  12. K

PlayStation extradaki oyunların kalkma süresi

Arkadaşlar ps plus extradaki oyunlar ne zaman kalkacağına nereden bakabilirim Yani mesela Miles Morales ve death stranding oyunlarından ilk kalkacak olanı oynamak istediğimden bunların kalkma tarihlerine nereden bakabilirim
  13. K

PS plus extra indirimi

Arkadaşlar ps plus extra almayı düşünüyorum da ne zaman indirime girer bu indirimlerin belli bir tarihi var mı
  14. K

Batman güvenilir türkçe yama

Arkadaşlar Steam üzerinden batman Arkham nightı indirdim Türkçe yama güvenilir ve sorunsuz bir yerde bulamadım var mıdır acaba
  15. K

Bu telefonlardan hangisi

Samsung s20 fe 128gb 6 ram 10500 Samsung a34 128gb 8 ram 9600 Samsung a54 128gb 8 ram 11575 Samsung a52 128gb 8 ram 9700 Xiaomi redmi note 12 pro 256gb 8 ram 10500 Arkadaşlar bütçe 10k civarı olduğu için (a54 biraz üzerinde de olsa) sıkıntı yok Min 4-5 yıl götürecek.kamera pil işlemci önemli...
  16. K

Forza horizan 4 açılmıyor

Arkadaşlar forzayi indirdim oyna düğmesine basınca bir anda ram kullanımı %85 e filan geliyor oyunun yükleme ekranı geliyor ama açılmıyor 1-2 dakika sonrada kapanıyor öyle olduktan sonra da PC kafayı yiyor kapayıp açınca düzeliyor ama forzaya yine girmiyor ne yapabilirim
  17. K

GTA 5 PC arkadaşlığı

Arkadaşlar gta5 PC için heist arkadaşlığı lazım
  18. K

The crew 2 indirimde forza 4 beklemelimiyim

Arkadaşlar epicte the crew 2 60 TL,forza steamde 200 tl forza indirime filan girer mi acaba (büyük yaz indirimi varmış 1 aya)
  19. K

Nvme SSD hızı çok yavaş

Arkadaşlar laptopumun SSD modeli ve hızı görselde bulunmaktadır ve nvme olmasına rağmen çok yavaş değil mi acaba? olması gereken kaç olmalı ve hızı nasıl artırabilirim?
  20. K

USB belleği takınca UEFI NTFS çıkıyor

Nasıl UEFI NTFS yazan yeri kaldırabilirim Biçimlendirmeyi denedim yine olmadı
Geri