Arama sonuçları: *

• Users: Enes 1515
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

İos 26 güncellemesi nasıl geri alınır

İos 26 beta güncellemesini yaptım ama hiç memnun olmadım telefonum 16 pro nasıl iOS 18 e geri düşürebilirim telefonu mu
  2. E

Playstation 5 de Discord nasıl kullanılır

Playstation 5 kullanıyorum tam Discord geldi bu sefer ülkede yasaklandı herhangi bir şekilde kullanılabilir mi Playstation 5 de
  3. E

Ps 5 kullanıyorum Discord yasağı geldi

Bilgisayar da kaldırıldığı gibi Playstation da da öyle bi ayar oluyormu VPN olmadan Discorda girmek için
  4. E

İCloud fotoğraflarını telefona kaydetmek istiyorum

Eski iPhone’m 64gb olduğu için iCloud kullanıyordum şimdi yükselttim telefonu iCloud a ihtiyacım kalmadı ama hala fotoğraf ve videolarım iCloud da bir videoyu izlemek için yüklenmesini bekliyorum ve ücretli sürümünü almam gerekiyor nasıl fotoğraf ve videoları telefona aktarabilirim
  5. E

ORTA FİYATLI LAPTOP ÖNERİSİ

Orta fiyatlı bir laptop arıyorum oyun oynarken çok kasmasa fazla ısınmasa donmasa yeterlidir benim için oyunlarda ortalama 100 fps civarı normal kullanımdada sorun çıkartmayacak çok ısınmayacak bir laptop arıyorum
  6. E

Uygun fiyatlı monitör

Hem Playstation 5 kullanıyorum hemde pc kullanıyorum 2k çözünürlüklü uygun fiyatlı bir monitör arıyorum önerisi olan varmıdır acaba
  7. E

Anakartta cpu ışığı yanıyor

Anakartta cpu ışığı kırmızı yanıyor sonra kapanıp açılıyo bir kaç kere sonra kendine geliyor ama Ekran gelmiyor sorun nedir bilenler yardımcı olabilirmi
  8. E

Monitör de renk gölgesi gibi bir şey kalıyor

Ea fc24 oynarken oyuncuların arkasından böyle yeşil bir renk kalıyor nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olurmusunuz
  9. E

Meta quest 2 alınır mı?

Elimde logitech g923 direksiyon seti var Meta quest 2 ile takas etmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı Meta quest 2 alınır mı
  10. E

Ses gelmiyor sorun oluyor

Böyle gözüküyor ses gelmiyor
  11. E

Bursa’da kaliteli bilgisayar tamircisi

Bilgisayarım bozuldu tamirciye götürmek istiyorum ama kime götüreceğimi bilemiyorum Bursa da güvenilir bir yer varmı ?
  12. E

Bursa da en iyi bilgisayar tamircisi hangisi bilen varmı

Merhaba bilgisayarım bozuldu tamirciye götürmek istiyorum ama hangisi güvenilir hangisi değil bilemiyorum aranızda bilen varsa söyleyebilirmi?
  13. E

MASA ÜSTÜ BİLGİSAYARIM SÜREKLİ AÇILIP KAPANIYOR

Bilgisayarım sürekli açılıp kapanıyor ekran hiç gelmiyor kırmızı ışık yanıyor sorun hangi parçada olabilir bileniniz varsa yardım edebilirmi.
  14. E

PLAYSTATİON 5 dik tutulurmu

merhaba ben playstation 5 kullanıyorum şubat ayında aldım bi aralar bu dik tutunca termal macunu akıyo ve sistemi bozuyo diyolardı o olay sadece ilk çıkanlarda mı yoksa hepsinde geçerlimi ve eğer dik tutarsam bozulurmu?
  15. E

papara hesabım rastgele birinin elinde

merhaba adım enes ben dün bir evde ek iş adı altında insanlara iş imkanı veren bir siteye kayıt oldum sonra bana bir papara hesabı verdi o hesabı kimlik bilgilerimle doğruladım sonra dolandırıldığımı anladım çünkü hesaba giriş yapamıyordum bu durumdan nasıl kurtulurum
  16. E

CSGO DA MAÇ BULAMIYORUM

böyle 35 dakika geçti ama hala maç bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
  17. E

xbox da oyunum yüklenirken dondu

böyle kaldı oyunumu yükleyemiyorum lütfen yardım edermisiniz
  18. E

süperonline kalbolu internet sorunu

süper onlineyi ben alalı yaklaşık 6 ay felan oldu anlaşmada 35 mps diyolardı şimdi 3 4 mps alıyorum hiçbir işimi yapamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz kablolu bağlanıyorum
Geri