Arama sonuçları: *

1. ahmetenessylmz

Mavi Ekran Bellek Written olamaz hatası

Merhaba arkadaşlar. Fotoğrafta olduğu gibi bir hata alıyorum. Bu hatanın ardından pc mavi ekran veriyor kapanıyor. Pc bios harici kullaamıyorum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?
  2. ahmetenessylmz

Plesk üzerinden istenmeyen mailleri engelleme

Merhaba arkadaşlar bir domain altındaki maile sürekli "[email protected]" mail adresinden mesaj geliyor. Bunu plesk üzerinden engellemeye çalışıyorum fakat bulamadım. ".ru" uzantılı tüm mailleri engellemek için bir filtre, kısıt verebileceğim bir alan var mı ?
  3. ahmetenessylmz

❌İndirim Bitti! 🔥GamePower Kugon 7.1 Surround Rainbow Gaming Kulaklık 519,00 TL 🔥

İnceHesap GamePower Kugon Siyah 7.1 Surround Rainbow Gaming Kulaklık 26.11.2023 tarihine kadar GamePower Kugon 7.1 Surround Rainbow Gaming Kulaklık 519,00 TL. Gamepower Mavi Switch Tuş Takımlı Anahtarlık Hediyeli Normal fiyatı 761,66 TL. Ben kullanıyorum 519,00 TL iyi bir fiyat.
  4. ahmetenessylmz

İphone seri no sorgulama

Merhaba arkadaşlar amozondan iphone 12 aldım. Kutuyu açmadan arkadaki seri numarası ile sorgulama yaptım. Site geçerli seri numarası girin diye hata döndürdü. IMEI sorgulattım herhangi bir sorun gözükmüyor. Telefonu açayım mı açmayayım mı kararsız kaldım ne yapmalıyım ? Seri numarası...
  5. ahmetenessylmz

35-40k civarı fiyat performans hazır sistem

Merhaba arkadaşlar. Hazır sistem satın almak istiyorum. Genelde adobe programlarını kullanıyorum. 1-2 saatlik videolar editliyorum hem de oyun oynuyorum. Fakat amacıma uygun en iyi sistem hangisi karar veremedim. İşlemciyi AMD seçmek istiyorum. Önerebileceğiniz sistem var mı ? Bütçe max 40k
  6. ahmetenessylmz

Assetto corsa video çekme, replay alma

Merhaba arkadaşlar. Assetto corsa videoları çekmek istiyorum. Bunun için oynadığım oyunun replayını almam gerekiyor. Oynanan oyunun replayını nasıl alabilirim? Aracın kamera açıları nasıl değiştiriliyor ? bununla ilgili örnek video var mı ?
  7. ahmetenessylmz

Fandan çok tiz bir ses geliyor

Merhaba arkadaşlar. Yeni sistem topladım oyuna girdiğimde pc fan açtığında, fanların birinden çok tiz bir ses geliyor. Egzoz fanı veya sıvı soğutucu fanı diye düşünüyorum. Sebebi nedir ? Sorun yaratır mı? Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu ?
  8. ahmetenessylmz

RDR2 fiyatı daha fazla düşer mi

RDR2 steam fiyatı şu an indirimde 379 ₺. 16 – 23 Mart Tarihleri arası steamde ilkbahar büyük mevsimsel indirim var. Sizce 379 ₺ altına düşer mi ?
  9. ahmetenessylmz

Asus TUF Gaming A520M-Plus II Anakartı Tercih Edilir mi ?

Merhaba Arkadaşlar. Ekran kartım Asus Dual GeForce RTX 3060 Ti OC White olan, İşlemcim ryzen 5600 olan, İçinde 32 gb ram (DDR4 3600 MHZ 2X16) barınan bir sistem satın aldım. Tedirgin olduğum durum şu; Sistemi toplarken Asus TUF Gaming A520M-Plus II anakartını seçerek sistemi özelleştirdim. Fakat...
Geri