Arama sonuçları: *

• Users: huseyin42
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Asus Tuf f15 kac gb ram destekliyor?

Merhaba dostlar ekte verecegim linteki ürünün maksimum kac gb ram destekledigini bulamadim bilen biri yardimci olabilirmi acaba ...
  2. H

Laptop malzeme kalitesi?

Merhaba dostlar laptopta malzeme kalitesi aliminyum kasami daha iyidir yoksa plastikmi? Plastik laptop kasası genelde klavye kismi baya esniyor buda rahatsiz edici gibi sizin dusuncelerinizi almak istiyorum ? Inceledigim model asus zephyrus g16
  3. H

Casper laptop alınır mı?

Dostlar bikac laptop baktim ve fikirlerinizi almak istedim casper alınır mı? Pişmanlik midir? Çevremde çokça öneren oldu size sormak istedim...
  4. H

Ryzen işlemci mi ? intel işlemci mi ?

Dostlar merhaba sizce laptop'ta intel mi ryzen mı? biliyorum kendini ikiside geliştirmiş lakin birbirlerine göre illaki farklari vardır.kullanim amacim ağir çizim progrqmlari , render işlemleri gibi ve azda olsa oyun odakli. Beni uzun süreler götürücek performans sürekliliği olan bir işlemcili...
  5. H

Rtx 3000 serisi mi? Rtx 4000 mi ?

Dostlar merhabalar kafam çok karişik hangi seriden bir laptop almaliyim.Ağir render işleri , oyunlqr , 3dmax gibi ekrani Zorlayan uygulamalar kullaniyorum. Sizce 3070-3080 mi yoksa 4050-4060 Mı farkları nelerdir bilen bir kişi anlatabilirmi ?
  6. H

30 -35k Laptop önerisi

Dostlar 30 -35k arasi bir laptop alacagim oneriniz nedir.kullanim alanim oyunlar , zorlayici grafik programlari ve normal kullanım vs.piyasada bu fiyatlara asus ve msi markalarinda 3060 da var 4050 ekran kartlida ne tavsiye edersiniz
Geri