Arama sonuçları: *

• Users: mr.deniz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mr.deniz

assetto corsa dpc hata

merhabalar ben her şeyi kurdum dpc girmeye calıştığımda • Can’t load any information: server did not respond in given time. hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim
  2. mr.deniz

merhaba bana asetto corsa da nasıl online girebilirim

arkadaşlar bayadır uğraşıyorum asetto corsa da nasıl online girebilirim biri ayrıntılı anlatabilirmi şimdiden teşekürler
  3. mr.deniz

SAMSUNG KULAKLIK TWS KUALKLIK

arkadaşlar samsung buds 2 alınırımı kulaktan düşermi bisiklet sürerken mat siyahda solyuma oluyormuş diğer renkler de boyle birsoun varmı alınırımı
  4. mr.deniz

glaxy buds 2 alınır mı?

merhaba arkadaşlar yakında buds 2 alma durumum var parasına değermi her kulağa uyumlumudur birde izmir gaziemir optimum medimarkt ta deneme yaptırıyorlar mı veya aldıktan sonra çıkmadan densem bir sorun çıksa iade alırlarmı iyi akşamlar
  5. mr.deniz

Pc Açıkken Elektrik Giderse Nolur?

masa üstü pc açıkken elektrik giderse noolur nasıl engelenebilir bide yine aynı şekilde taşıma durumu olduğunda prizden çekersen overclock ayarları vs giderm(kapalıyken)
  6. mr.deniz

anker kulaklık alınır mı?

arkadaşlar anker soundcore q30 2500tl değermi jbl den daha iyi gibi duruyor,
  7. mr.deniz

jbl tune 510 bt mi tune 520 bt mi

bunlardan hangisi daha kaliteli 510bt mi 520bt mi??
  8. mr.deniz

s21 fe şarj durumu öğrenme komple kapalıyen

selamlar s21 fe telefonu komple kapalıyken ekrana çift tıklayıp şarj seviyesine bakabilir miyim?? sanırım note 10 lite da varmış bunda da var mı diye sordum
  9. mr.deniz

tel bozuldu fotoları nasıl atabilirim

fotoları nasıl yen cihaza atabilirim diyelimki yedekli değil ama en son yedeklemiştim sanırım
Geri