Arama sonuçları: *

• Users: guevera
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Control oyunu outo save almıyor 😞

epic gamesten control almıştım ama oyuna her girdiğimde oyun en baştan başlıyor biraz ilerliyeyim oyun auto save alsın dedim oda olmadı oyunda tr yama kurulu hdd de de herhangi bir sorun yok sebebini bilen var mı?
  2. G

Sistem seslerini ahizeden çıkartmak istiyorum

Hoparlörüm bozuldu sesi ahizeden çıkartmak istiyorum telefonum redmi 9c lütfen yardımcı olun
  3. G

Valorant 1067 hatası nasıl çözülür

merhaba. pc ye format atım windowsu hdd den ssd ye kurdum valorant yükledim 1067 diye bi hata almaya başladım format atmadan önce normal bir şekilde oyuna giriyordum formatan sonra bu hatayı almaya başladım forumlardan fln çözümlerine baktım olmadı pc de tpm2.0 açık securıtyboot ta açık wifimde...
  4. G

bu kızı daha önce hiç gördünüz mü?

bu kızı reels izlerken gördüm ss aldım ole pc de dursun die arada ekran görüntülerime baktıkça garibime gidiyor bu videonun orjinalini bulan atabilir mi
  5. G

47.5 gb tourent oyun kaç günde de iner

beyler tourenten 47.5 gb gta beş yüklemeye başladım dün saat 3 gibi oyun indi ama hdd m eski olduğu için yaşma süresi uzun sürüyor tourent girdigim zaman ortalama 200 kmb hızla iniyor ne zamana kadar iner ve eğer pc yi kapatırsam yükleme durur mu?
Geri