Arama sonuçları: *

• Users: szbybox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. szbybox

Bilgisayar Gamepass Üyeliğim Gözükmüyor

Gençler merhaba, gamepass üyeliği aldım 7 aylığına ancak oyun indirmeye çalıştığım vakit izin vermiyor abone ol falan diyor ben yanlış bir şey mi yaptım anlayamadım yardımcı olabilir misiniz
  2. szbybox

iPhone 11 mi Xiaomi Mi 13 Lite mı ?

Gençler selam, elimde iki senedir kullandığım bir iPhone 11 var ve kullanmaktan biraz sıkıldım açıkçası. Android bir telefon kullanmak istiyorum ve mi 13 lite ile karşılaştım. Elimdeki iPhone 11'i satıp bunu alırsam ne gibi farklılıklarla karşılaşırım ? Mi 13 Lite mı daha iyi yoksa iPhone 11 mi ?
  3. szbybox

rx 6600 ana kartıma uyumlu mu

Gençler iyi geceler, elimde 1660super ve r5 5500'lü sistem var anakartım da asus prime a320m-k. Elimdeki ekran kartını satıp ikinci el rx 6600 almayı düşünüyorum. Bu kart benim anakartımla uyumlu mudur ?
  4. szbybox

Starfield Oynayabilir Miyim ?

Gençler selam biliyorsunuz starfield'ın sistem gereksinimleri açıklandı ben de sistemimle stabil bir şekilde oynayabilir miyim diye merak ettim. 16 Gb ram, 6gb 1660 Super ve Ryzen 5 5500 işlemcim var. Cevaplayabilirseniz sevinirim
  5. szbybox

CPU fanını çıkartmak

Gençler selam, 1-2 hafta önce yeni bir amd işlemci aldım ancak sanırım fan vidalarından 2 tanesini tam oturtamamışım yeni fark ettim. Fanı çıkartıp vidaları oturtturup geri taksam takarken tekrar termal macun sürmem gerekir mi
  6. szbybox

600 Lira Civarında Kablosuz Gaming Mouse Önerisi

600 lira param var biraz üstüne de çıkabilirim kablosuz gaming mouse önerebilirseniz sevinirim
  7. szbybox

İşlemci Değiştirdim Klavye Mouse Görmüyor

Ryzen 3 1300x’ten r5 5500’e geçtim geçmeden önce biosu güncelledim yeni işlemciyi taktım tpm sıfırladım ama klavyeyi mouse’u görmüyor ne yapmalıyım
  8. szbybox

Bu İşlemci Alınır Mı ?

https://link.dolap.com/9ezhj Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar, gtx 1660 super ekran kartım var ve anakartım prime a320m-k
  9. szbybox

Eski AMD İşlemci soğutucum yeni işlemciye takılır mı

Arkadaşlar merhaba, ikinci el işlemci bakıyordum kendime ancak bazı ilanlarda fan olmadığını gördüm. Bende şu an ryzen 3 1300x var ve ryzen 5 3600 almayı düşünüyorum. Şu anki işlemcimin fanı yeni alacağıma uyar mı yoksa uyumlu fan mı almalıyım
  10. szbybox

Cyberpunk açılışta kasıyor

Arkadaşlar cyberpunk 2077 ana menüsüne gelene kadar kasıyor ama oyun içinde sabit 60fps alıyorum yüksek ayarlarda. Ne yapabilirim bir fikri olan var mı
  11. szbybox

BIOS Güncellemesini Android cihaz üzerinden yapabilir miyim

Arkadaşlar merhaba, bios'u güncellemem gerekiyor ama elimde şu an bir usb bellek yok, android cihazımı usb bellekmiş gibi bios'ta gösterebilir miyim ya da bir sıkıntı yaşar mıyım böyle yapsam
  12. szbybox

Ekran Kartını Değiştirdim Oyun Açılmıyor

Arkadaşlar merhaba, dün gece cyberpunk2077 indirdim eski ekran kartım takılıyken gtx 1050ti vardı ve oyun açılıyordu. Bugün yeni ekran kartını taktım, eski driverları silip yeni ekran kartının driverlarını kurdum ancak cyberpunk açılmadan crash yiyorum sorun nedir ne yapabilirim
  13. szbybox

GTX 1660 Super’e uyumlu işlemci

Arkadaşlar merhaba, elimde ryzen 3 1300x işlemci var ve 1660s ile darboğaz yaptığı için ikinci elde uygun fiyatlı bir AMD işlemci arıyorum ne önerirsiniz
  14. szbybox

Gtx 1660 Super'i dvi çeviriciyle monitöre bağlayabilir miyim

Arkadaşlar selam başlıkta da görebileceğiniz üzere benim monitörümün DVI girişi var HDMI yok, ekran kartından hdmi bağlayıp monitöre gelen ucunu dvi çeviriciyle kullansam görüntü alabilir miyim
  15. szbybox

Çözüldü✓ GTX 1660 Super ve Ryzen 3 1300x Darboğaz Yapar mı ?

Arkadaşlar merhaba, bu konularda pek bir fikrim yok ancak gtx 1050ti ekran kartımdan bunaldığım için daha yeni bir ekran kartına geçmeye karar verdim ve gtx 1660 super'i buldum. Darboğaz yapar mı ? Yaparsa ne kadar güç kaybına uğrarım yardımcı olursanız sevinirim
Geri