Arama sonuçları: *

• Users: myusuf54
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. myusuf54

Laptopumun pil sağlığı normal mi?

Geçen sene ekimde almıştım. Neredeyse 1 yıl olmuş. Genel olarak oyun amaçlı kullandım. Pil sağlığı 91.8 olmuş. Bu kadar düşüş normal mi?
  2. myusuf54

Sakarya internet kafe önerisi.

Arkadaşlar Sakarya çarşıda düzgün bir internet kafe var mı? Oyun amaçlı.
  3. myusuf54

Kyk masasına laptopu yükseltmek için raf yapabilir miyim?

Arkadaşlar yurttaki masa küçük geliyor. Hem laptopu hem de klavyeyi defteri vs. sığdıramıyorum. Laptopu koymak için işaretlediğim yere raf yapabilir miyiz bir şekilde. Böylece laptop kalkınca yer açılmış olur. Ancak masaya yurt malı olduğu için vida vs. takamam tabi ki. Aklıma çift taraflı ve...
  4. myusuf54

Çift kanal ram ne kadar etki eder?

DDR5 1x16gb 4800MHZ ram takılı laptopumda. 2x16 yaparsam eğer ne kadar fark eder? Mesela Valorant'ta 250 olan FPS ortalama ne kadar artar? DDR5'te çift kanalın çokta etki etmediğini okudum bazı yerlerde. Bu doğru mu? Laptop ASUS TUF A15 2022 RYZEN 7 6800H RTX3060
  5. myusuf54

Taskbarfy virüsü girdi.

Böyle bir virüs bulaştı bilgisayarıma. Bir sürü uygulama falan indi bilgisayarıma. Hepsini sildim ama sadece taskbarfy diye bir virüs silinemiyordu. Görev yöneticisinden görevi sonlandırıp sildim. Malwarebytes ile tarama yaptım ve bir şey bulamadı. Şuan uygulamalar arasında da gözükmüyor. Yine...
  6. myusuf54

Gerektiğinden düşük FPS alıyorum.

Ryzen 7 6800h rtx3060 ekran kartlı laptopum var. Valorantta düşük ayarlarda 180-200 civarı fps alıyorum. Ekran kartı kullanımı 10-20 CPU kullanımı 30-40 olarak görünüyor. Güç seçeneklerinde turboya aldım. Laptopun uygulamasında ekran kartı ultimate ayarda. Sorunu nasıl çözerim? Asus Tuf 2022...
  7. myusuf54

Amazfit Neo Retro alınır mı?

Retro görünümü hoşuma gitti. Yorumlarda iyiydi. Sizce alınır mı? https://www.akakce.com/akilli-saat/en-ucuz-amazfit-neo-turuncu-fiyati,1724270158.html
  8. myusuf54

1000 TL Akıllı saat önerisi

Akıllı saat önerebilir misiniz? Bütçem biraz oynayabilir. Su geçirmez olması önemli.
  9. myusuf54

Kablolu kulak üstü kulaklık önerisi

İlla oyuncu kulaklığı olmasına gerek yok. Bilgisayarda kullanacağım. Sade bir şey olursa iyi olur. Bütçem 350 TL. Gerçekten değecek bir kulaklık ise bütçe biraz oynayabilir.
  10. myusuf54

Fibere geçtim eski modem sinyal güçlendirici olarak çalışabilir mi?

Arkadaşlar fibere geçtik. Yeni modem geldi eve. Eski modemi sinyal güçlendirici olarak kullanma şansım var mı? Arka odalarda düzgün çekmiyor internet. 5 Ghz destekleyen Keenetic marka modem eski olan. Eğer oluyorsa nasıl olur açıklayabilecek var mı?
  11. myusuf54

İnternet bilgisayarda telefondakine göre yavaş.

Aynı hız ölçüm sitesini kullanıyorum. Bilgisayarda hız daha az sebebi nedir? Nasıl düzeltebilirim? Bilgisayardan mı kaynaklı sorun? Telefonda 40 bilgisayarda ise 6-7 Megabit ölçüyor.
  12. myusuf54

Elimi sürmem dediğiniz markalar var mı?

Asla almam dediğiniz markalar var mı? Sebebi nedir? Sadece meraktan.
  13. myusuf54

700-800 tl kablosuz mouse önerisi

Kablosuz mouse önerebilir misiniz? Şarjlı ya da pilli fark etmez. Bide 90-40 mouse pad önerir misiniz? Oyun amaçlı kullanılacak.
  14. myusuf54

Yardım Amazon sipariş tahmini teslim tarihi çok uzun.

Amazon üzerinden yurtdışıdan klavye sipariş verdim 22 Mayıs olarak gösteriyor ancak 4 Mayısta sipariş vermiştim. Daha erken gelir mi?
  15. myusuf54

K631 Pro klavyesinin yazılımındaki sorun nedir?

Redragon k631 pro sipariş verdim. Biraz daha bakınca yazılımı klavyeyi bozuyor gibi sorunlar okudum. Klavyeyi nasıl bozuyor? Yazılımı kullanamayacak mıyım? Siparişi iptal edebilirim ona göre. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Geri