Arama sonuçları: *

• Users: Hasanlorex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Bilgisayarım hem oyunlarda hem genel kullanımda çöküyor.

Merhabalar abilerim, yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisayarım hem oyunlarda hem genel kullanımda çöküyor. Bilgisayarım her oyunda veya tarayıcıda bile beklenmedik şekilde çöküyor. Bazen direkt kapanıyor, bazen de Unreal Engine hatası veriyor. Yaklaşık 1.5 aydir bu sorunla karşılaşıyorum. 🔍...
  2. H

bu monitor alinir mi? neden bu kadar ucuz

https://www.amazon.de/-/en/Brightness-Frameless-FreeSync-DisplayPort-Compatible/dp/B0CLGSZNYJ/ref=sr_1_3?crid=AUQSW23WUP87&dib=eyJ2IjoiMSJ9.QILvfyEs9yb7Br8dJs1jfBnLqqDYWwbqiD6rtc_EtHapGC_mckHPOQxk1b50dHIic0RuNY69FVUfHgFygFojktS8pf3MfQXxTJKB8Z0J3zlYIk7lRWqlWfslXorilPWCxoXe6o-e0HXPpTQmaByQFK1gc6g5z...
  3. H

hoparlor onerisi varmi

bilgisayarin sesini disariya vericem kaliteli bir seyler istiyorum onerecek var mi butce 1k
  4. H

butce 4-5k yi gecmeyecek sekilde guzel bir mouse onerisi yapar misiniz?

istedigim ozellikler: agirlik olarak 80-100gramin altinda olsun kablolu/kablosuz pek fark etmiyor hz olarak 1000 hz nin ustunde olsun elim ortalamanin biraz ustunde o yuzden cok kucuk olmasin mumkunse sade olsun fazla tus bulunmasin guncel olarak logitech g502 hero kullaniyordum fakat gereksiz...
  5. H

kasadan ses geliyor yardim

kasadan ses geliyor bildigimiz cizirti sesi fazlaca geliyor ust fandan dolayi oldugunu tahmin ediyorum elimle ustteki fani yavaslattigimda ses kesiliyor 2dk sonra tekrar basliyor ne yapmaliyim o fani nasil devre disi birakabilirim ve birakirsam performansta bir azalma olur mu?
  6. H

bilgisayarimda kablosuz baglanti yok

bu sekilde burada wifi kismi yok ve bilgisayarda sadece kablolu baglanabiliyorum kablosuzu nasil acabilirim lutfen yardimci olun
  7. H

sistemde ekran karti dusuk ama digerleri yuksek problem olur mu

GTX 1060 3gb ekran karti ile ryzen 5 5600 islemci ve 16gb ramlik bir sistem oyunlarda sikinti olusturur mu? PSU 650w
  8. H

klavyede neye basarsam ekranda cikiyor yardim edin

baslikta dedigim gibi neye tiklarsam ekranin asagisinda cikiyor nasil duzeltebilirim boyle olmasini istemiyorum
  9. H

windows defender da tarama yapamiyorum

boyle bir hata veriyor. yardimci olur musunuz. yeni format attim pc ye
  10. H

Virüs bulaştı. Formatla düzelir mi?

Bir şekilde birinin oyununa geldim attıgı dosyayı calıstırdım. Hesaplarım güvende şimdilik ama virüsün bilgisayarda olup olmadıgından emin değilim. Şimdi format atıyorum. Düzelir mi? Hangi antivirüsleri indirebilirim virüsü bulması için?
  11. H

Çözüldü✓ valorantta fps limit olmamasina ragmen sabit 280fps aliyorum.

kisitlayici vs. yok 280hz monitor 280 sabit aliyorum neden boyle eskiden 600-700du simdi boyle. yardimci olabilir misiniz
  12. H

Çözüldü✓ 2. monitor baglayamadim.

kasam var normal monitorum de var. fazladan ekran olarak laptop baglayacagim ama gucunu kasadan alsin istiyorum. elimde hdmi girisi var nasil yapacagim kasaya ve laptopa bagladigimda calismiyor. yardimci olur musunuz
  13. H

Çözüldü✓ Müsait birisi montajda yardım edebilir mi discorddan

Kasa kurulu. Kablolar ayarlı. Monitör de var ama ilk hangisini başlatacağım ya da neyi nereye takacağım kamera açsam yardımcı olabilecek var mı? Discord: Lorex#9218
  14. H

Çözüldü✓ Biri yardım edebilir mi montajı halledemedim

Monitör kuracağım montajı halledemedim discorddan kamera açsam birisi yardım edebilir mi Discord: Lorex#9218
  15. H

Çözüldü✓ Oyuncu koltuklarının solundaki alet ne işe yarıyor

3 tane el var biri yukarı aşağı ayarlıyor biri arkaya yatırmayı ayarlıyor diğerini bilmiyorum kitapta eğim olarak geçiyor ayarlanabilir değil tek seferlik üst ya da altta kalma şeklinde oluyor bu ne işe yarıyo aydınlatabilir misiniz
  16. H

Çözüldü✓ Oyuncu koltuğu almaya geldim mağazadayım yardımcı olabilir misiniz

Kumaş koltuk var deri koltuk var hangisini tavsiye edersiniz deriyi bilemedim uzun sürede terletir mi falan? Herkes deri kullanıyor ama ne yapsam bilmiyorum
  17. H

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600x ile Ryzen 9 7900x ne kadar fark ettirir

Ryzen 5 7600x aldım ama üst modellerine göre oyun içi akışı falan nasıl eksileri artı olur aradaki farklar nedir bilgilendirebilir misiniz
  18. H

Çözüldü✓ 1 ms ile 0.5 ms çok fark ettirir mi

Gamebooster ın 280hz 1ms monitörünü aldım ama ileride e spora başlayabilirim 0.5 ms mi almalıydım çok fark ettirir mi
  19. H

Çözüldü✓ Yeni bir bilgisayar toplayacağım pek bilgim yok yardımcı olabilir misiniz

Merhabalar yeni sistem toplayacağım özellikler bu şekilde işlemci—>AMD Ryzen 5 5600x Ekran Kartı—> 3060 RAM—> Corsair Vengeance RGB Pro 32GB(2x16) 3600Mhz Soğutucu—>Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Intel(1700p) Anakart—> Msi A520M-A Pro AMD A520 4600 MHz (OC) Soket AM4 mATX...
Geri