Arama sonuçları: *

1. K.R.A.T.O.S

Öneri [2 Çıkan Dev Oyun] Sh Townfall Cnt Resonant

silent hill townfall oyunu r5 7500f RTX 4060 ti 16gb 16GB 6000 MHZ ram ile tesst ettim oyun gerçekten hoş bulmmacaları olsun atmosfer ve grafikleri olsun beni kendine bağladı ANCAK büyükte bir sorunu var oyunun oyuna girdiğimde cpu kullanımım %75-100 arası gidiyor ortalama 90 da kullanıyor...
  2. K.R.A.T.O.S

Kinguinden Fc 27 Ultimate Edition Alınırm I

mağazam var bunun için alıcaam ucuza geliyor sizce güvenli olumru mail vb veriyolar ya
  3. K.R.A.T.O.S

Yardım Steam İçin Tedarikçi Arıyorum

belki burada yyoktur ama bildiğiniz tanıdığınız kşiler var mı acaba playstatin tarafında çok güzel bir satış yakaladım ve bu satışları steam tarafında da yapmak istiyorum yardımcı olabilirseniz mutlu oluurm hesapların hepsi guardlı olmak zorunda çalıntı hesaplarla tedarik yapanlar gördüm çünki...
  4. K.R.A.T.O.S

Yardım 4060 Ti 16gb Yi Beyaz GPU ile Takaslamak

Zotac gaming rtx 4060 ti 16gb twin edge bi ekran kartım var bununla hangi amd gpusunu alabilirim veya aynı 4060 ti 16gb beyazı ile kafa kafaya takas yapmam mümkün mü sizce beni bi aydınlatırsanız sevinirim
  5. K.R.A.T.O.S

Öneri Oyun Arkadaşı Ankara

İyi akşamlar dostlar bu aralar bi kaç arkadaşımın ihanetiyle gerçekten yalnız kaldım ve aynı benim kafada birileri var mı merak ediyorum ankarada yaşıyorum 22 yaşındayım online oyunlara karşı bi düşmanlığım var sevemiyorum simulasyon survival hariç varsa benim kafadan biri gelin bi çay içelim...
  6. K.R.A.T.O.S

Yardım Atx Kasaya Sfx Psu Sabitleyememe

Geçen gün lian li sp750 v2 aldım buradan konu açmıştım kablolar sorunsuz yerine oturdu ancak psu yu hem havaya sabitlemek hemde tek vida ile sabitlemek zorunda kaldım bunun için braketler varmış ancak internette bulamadım lütfen yardım edermisiniz
  7. K.R.A.T.O.S

Yardım Usb & Jak Hoparlör Önerisi

4-5 Ay önce mikado mdsbt 31 soundbar aldım ancak çok pişmanım sürekli aç kapat yapmakla uğraşıyorum sürekli açılırken aux mod diye bağırması ve pc yi kapatinca kendiliğinden kapanmaması ve şarj olmasi için sürekli prizde durması olsun beni ilallah ettirdi bu yüzden 1.5k ve aşşağısına hoparlör...
  8. K.R.A.T.O.S

Öneri Oyun Konuşuyoruz Silent Hill Townfall

Oyun link https://store.steampowered.com/app/1636440/SILENT_HILL_Townfall/ Ganeplay video link Çıkış tarihi 24 Eylül 2026 Merhaba dostlar bu oyun hakkında ne düşünüyorsunuz aranızda bu oyunu bekleyen var mı her gün bu şekilde bir konu açmayı planlıyorum umarım hoşunuza gider Şahsen silent...
  9. K.R.A.T.O.S

Yardım Bu Psu Alınır mı Max Bütçem Bu

https://www.incehesap.com/lian-li-sp750-v2-siyah-750w-80-gold-atx-power-supply-g9p-sp0750g-b000-eu-fiyati-85443/ çok holuma giden bir psu kendisi
  10. K.R.A.T.O.S

Yardım Sessiz Psu Önerir Misiniz?

Lian li sp750 v2 80 gold dusundum buna ayni eşte iyi bi psu önerir misiniz? sessiz olursa daha iyi olurm
  11. K.R.A.T.O.S

Yardım 4k Butcede 2.El Psu Öneri

Merhaba dostlar pcmde bir psu var düşman başına boşta bile bağırıyor beni yarı yolda bırakmadı ama sesten dolayı oyun bile oynayasım gelmiyor narka önerir misiniz?
  12. K.R.A.T.O.S

Öneri 4.000 TL Psu Önerisi

herkese selam dostlar uzun süredir yoktum hem bi selam vereyim hem de soru sorayım istedim 4k bütççem var bu bütçeye en iyi psu yu önerirmsinz elimde gamepower ın 750 bronz psu var ama hem çk ses yapıyor hemde her 6 ayda bi yağlamazsam psu traktör sesi çıkarıyor normalde de ççok sesli güzel bişi...
  13. K.R.A.T.O.S

Yardım Hoparlör/ Soundbar önerisi

800tl bütçem var hocalarım Sadece offline oyunlar oynuyorum ses kasmayla gram ilgim yok Link https://www.itopya.com/mikado-md-sbt31-52w-1200mah-tfbtusbtype-c-rgb-beyaz-soundbar-speaker_u31990 Bunu düsündüm sesi iyi deniliyir enazından fiyatına göre Taşınabilir olması çok önemli değil ama bu...
  14. K.R.A.T.O.S

Öneri Ankara içi Oyun için fiziksel topluluk kurmak istiyorum

Selamlar dostlar öncelikle size başlıkta yazdığım konuyu biraz detaylandırmak isterim ben Emircan 21 yaşındayım ve Ankara da yaşıyorum #OYUNUMDAOKUNMA gibi tüm imza kampanyaları veya tüm içeriklere destek çıktım ve hala çıkıyorum ancak bunların yetersiz olduğunu düşünüyorum belki daha fazla...
  15. K.R.A.T.O.S

Yardım SEN DE OY VER Oyunumadokunma

Oyunumadokunma sitesi açılmış buradaki herkes oy verse bir sürü oy olur bilmiyirum bu oylar bir işe yarar mı ? Ancak başka çaremiz de yok. Link https://www.oyunumadokunma.com/
  16. K.R.A.T.O.S

Yardım Steam kapanmaması için destek

Öncelikle forum modaratörleri bu paylaştığım şahsi bilgim benim sorumluluğumda merak etmeyin lütfen destek olun Önce dc sonra roblox şimdide steam epic gibi biz oyuncuları ilgilendiren platformlara el atılıyor bu platformların kapanmaması adına bir protestomu denir skım mı bilemem ama storyme...
  17. K.R.A.T.O.S

Yardım 950tl bütçeyle hoparlör önerisi

Sadece offline oyunlar oynuyorum sesi güzel verecek bi hoparlör önerebilir misiniz?
  18. K.R.A.T.O.S

Yardım Bu Mikrofon alınır mı ?

Lastvoice Bm800bt https://www.yonkamuzikmarket.com/lastvoice-bm800bt-black-kondanser-mikrofon-stand-filtre-ses-karti?gad_source=1&gad_campaignid=11886214068&gbraid=0AAAAADkVaTbuQ37l8OH-7coOLa85DcG3u&gclid=CjwKCAiAmKnKBhBrEiwAaqAnZ6BBADjVFAyCahfJgSxtP1C1yScc1sdekq0lbJQUuXtEGKr167pI-hoCUaIQAvD_BwE...
  19. K.R.A.T.O.S

Yardım Kartımdan gelen fan sesi yardım ?

Böyle bir sürtme sesi geliyor kartin sağ fanini durdurunca bu düzeliyor vatan bilgisayarda garantisi mevcut 1 ayı kaldı onları aradım oda sadece fatura sahibinin getirebileceğini söylüyor fatura sahibini zar zor buldum yazdım adam ilgilenmiyor getir gönderelim garantiye dedi ardından yazdım...
  20. K.R.A.T.O.S

Yardım Oyun lokalizasyonu için yardım RE9

Oyun için türkçe dil başlığı açılmış mustafa kadir bey sağolsun bu konuda ön ayak oluyor bende hem engelliler için hemde dil desteği için bir konu açtım forum kuralları buna izin veriyorsa göndermek isterim izin vermiyorsa resident evil reqiuem için tartışmalar bölümüne konu açtım masterdander...
Geri