Arama sonuçları: *

• Users: eylsbbh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. eylsbbh

Mavi Ekran Your device ran into a problem and needs to restart Hatası

2 ay önce buna benzer bi hata alıyordum bi şekilde youtubedan çözdüm sanmıştım fakat gene başladı son 2 gündür, arkadaşım ram veya ssd sorunudur diyor ne yapacağım. Herhangi bi oyuna girince değil bilgisayarda random brave, discord ya da spotifyda gezerken bi anda donuyor; spotifydan müzik...
  2. eylsbbh

HyperX solocast için hangi standi onerirsiniz

Monitör standı bakıyordum o sırada micide aradan çıkartayım dedim ve bunu buldum...
  3. eylsbbh

Çözüldü✓ ATK MOUSE ARASINDAKİ FARK

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?_pos=1&_sid=38e87d0c9&_ss=r&variant=49239441047745 A9 İLE A9 PLUS ARASINDA Kİ FARK NE
  4. eylsbbh

Ssteam aile uyari verito

neden oluto
  5. eylsbbh

Çözüldü✓ 60-65 klavye önerisi

ajazz ak680 kullanıyorum gayette memnunum ama çoğunlukla bir tuşa basınca o harfi 3-4 kere algılıyo çok nadir de basmıyor o yüzden değiştirme arayışındayım, mümkünse beyaz ve tok sesli klavye arıyorum bütçe max 2.5 diyelim, yorumu size bırakıyorum benim bulduğum klavye budur, düşünceniz neler...
  6. eylsbbh

Oyuncu koltuğu farkları, önerisi

Bilgisayar başında bazen çok uzun süre kalabiliyorum, şimdi olan koltuğun sağ dirsekliği çıktı. Koltuk almak istiyorum aklımda 3 marka var: Zio, xDrive ve Hawk Fakat şimdi normal gezinirken baktığımda: Hawk'ın Fab-E koltuğu 9k olurken bir yandan diğeri 12k. Bu koltuklarda Fab-E Fabric ne anlama...
  7. eylsbbh

Turknet günlerdir ne telefonlara cevap veriyor sürekli int kesiliyor

telefonları açmadıkları zaman canlı desteğe yazdım, sadece arıza kaydı oluşturdum diyip durdu başka bir şey yapmadı. günlerdir kesilme kopma sorunu yaşıyorum aradığımda da 30 dakikadır hatta beklşyorum hala açmıyolar telefonu benden başka sorunu yaşayan var mıii? canlı destekle iletişim...
  8. eylsbbh

Zula hesabım çalınmış geri nasıl alabilirim

Yıllar sonra arkadaşımla zula girelim dedik, zamanında para yatırmıştık baya ve ablamın numarasının üzerineydi hesap ablama sms yollattırdım kullanıcı adı için Kullanıcı adı değişmiş Şifre değiştirme şeyi yolladım epostaya yolladı ama iç bir mailimde tık yok Nasıl iletişim kurabilirim bu...
  9. eylsbbh

Yardım Valorant VAN9003 Hatası

Merhabalar, valorantı açtığımda oyundan ALT TAB attığımda bu hata ile karşılaşıyorum. Secure boot mode kısmında sadece 'Cutom' ve 'Standart' var. Standarta çektiğimde gene aynı hatayı alıyorum yardım edebilir misiniz
  10. eylsbbh

Çözüldü✓ HypreX Solocast aldım ayarlarını nasıl yaparım

Solocast white edition aldım kurdum falan az önce arkadaşımla fortnite girdik klavyenin sesinin falan geldiğini söyledi mikrofon ayarlarımı nasıl yapabilirim yazılımı var mı gürültü engelleyici falan nasıl koyarım
  11. eylsbbh

Mic sesimi algılamıyo

aygıtlarrdan burası 0 gösterrriyo sağğğ çekkiyom sağ çekilmiyoo sıfırda kalıyo
  12. eylsbbh

Monitörüm bozuldu monitör önerisi

Sorun sanırrsam panelde siyah renklerde oluyordu bu görüntü şimdi bütün her yerde olmaya başladı, yaptırmayı mantıklı bulmuyorum msi 27inç 144hz monitörümdü yaptırabilir miyim ssizce. dahası mmonnitör arıyorum ÇOĞuuunlukla fivem oyuncusuyum fps ve hhikaye oyuunlarıda oynuyorum uygun fiyatlı...
  13. eylsbbh

ilk defa %65 klavye kullanıyorum tuş kombinasyonlarını bilmiyorum

arkadaşlarımın önerisine bakarak ajazz ak680 klavyesine geçtim memnunumda hatta fakat bazen çözemediğim sorunlar oluyor ekte de gösterdiğim gibi I O P K J gibi tuşların altında normal bir klavyede olan numlock kısmının sol tarafında yer alan tuşları görüyoruz dün oyunun ortasındayken bi anda...
  14. eylsbbh

RTX 4060 Ryzen 7 5700X için güzel bir sıvı soğutma öneriniz var mı

bir tane fıyat performans ve ideal parasının hakkını veren sıvı soğutucucya ihtiyacım var bütçeme göre ikisinden birini alacağım
  15. eylsbbh

Çözüldü✓ AJAZZ AK680 DRIVER I VAR MI

yeni klavye aldım ajazz ak680 driveri var mı acaba bulmakta zorlanıyorum da
  16. eylsbbh

Ayak bileğinde su toplaması nasıl geçer? Bölgeyi ıslatıp temizleyebilir miyim?

2 bacağımda felaket durumda şu an, su toplaması yaralar kaşıntılar kızarıklar ne ararsanız var. Eczaneden 1 tane hap 2 tane krem aldırdı annem ilk aldırdığı krem ovadril yoğur gibi bi yapısı var akışkan onu sürdüm ve kurudu beyaz beyaz duruyor bacağımda rahatsız edici bir görüntüsü var sağ...
  17. eylsbbh

HyperX Cloud Core Dts Headphone alınır mı

Aslında cloud ıı almak isterdim fakat annemin kulaklık için o kadar para vereceğini sanmıyorum fiyatı çok uygun 1.3k sularında sizce bu paraya bu kulaklık alınır mı ? https://www.trendyol.com/hyperx/cloud-core-dts-headphone-x-kablolu-oyuncu-kulakligi-p-457642983?boutiqueId=61&merchantId=750535
  18. eylsbbh

FC24 VE FİFA23 KLAVYE İLE OYNANIR MI GAMEPAD ÖNERİSİ

ea-play satın aldım ve fc24 indiriyorum şu an, fifa23'te oynamak istiyorum ama klavye ile çok fazla zevk alacağımı zannetmiyorum, oynanır mı sizce? sonra ki sorum ise 500 liraya kadar PC'ye bağlanabilir gamepad önerisi yapabilir misiniz. Hayırlı forumlar
  19. eylsbbh

arkadaşıma win11 kuracağım ama kodu girerken bu hatayı alıyorum

3 4 ay öncesine kadar arkadaşıma bilgisayar topladık ve aldık fakat bir türlü windowsu etkileştiremedim. çoğu tanıdığım sitelerden oralardan buralardan key bularak lisanslı win kullanıyor fakat arkadaşımda 1 oldu 2 oldu 3 oldu bu hatayı veriyor artık koddan değil de bilgisayardan şüphelenmeye...
  20. eylsbbh

CS2 CT VE T KARAKTER ONERISI

cs2ye yeni bi envanter dizerek baslamak istiyorum bunun baslangıcında karakterlerden baslamak istiyorum butcem 200 ila 300 tl arasi degisiyor. CT ve T için karakter alacagım guzel ucuz hos duran karakterlerden onerebilir misiniz?
Geri