Sizin en çok lanet ettiğiniz tiksindiğiniz nefret ettiğiniz iş sektörü veya meslek ne benimki konfeksiyon, terzilik; pis, tozlu, iğrenç, daraltıcı öğkkkk
İnternet hızlarım fotoğrafta görüldüğü gibi oynayacağım maksimum Online oyunlar LoL CS ve Call of Duty oyunları yükseltmem gerekli mi yoksa boşuna masraf yapmıyim mi tahmini kaç MS alırım?
4 5 aydır yapıyorum bu sporu, yavaştan göğüs falan çıkmaya başladı program değiştireceğim haftada 5 gün gideceğim bana bro split (kol günü göğüs günü) gibi bir şey önermeyin mümkünse PPL (push pull legs) programı 5 günlük önerilerinizi bekliyorum.
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08F22XSGH/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A222CB5VYM52T9&psc=1
Bütçem maks 550 600 ve kaliteli bir şey aramıyorum beyaz olsun güzel gözüksün yeter bunu mu alayım yoksa daha yi önerileriniz var mı?
Biliyorum bu bütçeyle aman aman kaliteli bir şey bulamam ama 550 600 tl civarına BEYAZ ve RGB güzel bir klavye mouse seti önerir misiniz? mekanik bulabilirmiyim bu fiyata bilmiyorum ama olursa süper olur yada klavye ayrı mouse ayrı da olur
Sistem topluyordumda anakartım elime ulaştı bir ekran kartını takmayı deneyim derken biraz sert çektim herhalde fotoğraflarda da belli olduğu gibi önden 1 arkadan 1 PIN'i yarıya kadar gitmiş test etme imkanım yok sizce çalışır mı?
Rx 5500xt ekran kartı bu arada
Rx 5500 xt
Ryzen 5 5600
A520 mh
İçin 1200 tl civarı psu arıyorum aklımda
Fsp Hyper Pro 550 w +80 psu var ama ilerde ekran kartını 2060 a yükseltmeyi planlıyorum ayrıca beyaz renk de olsa iyi olur varmı önerileriniz yoksa fps alimmi.
Hayatımda İlk defa bilgisayar alıyorum hazır sistem baktım rx 570 ekran kartına oooo diodum sonra forumlardan kanallardan araştıra araştıra kendime 11 k ya bu sistemi topladım yazın elime para geçer çalışcam neleri değiştirmemi önerirsiniz
Ryzen 5 5600 işlemci (stok fan)
Rx 5500 XT ekran kartı...