Arama sonuçları: *

• Users: Blackness_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Blackness_

FL Studio Reverb verme?

2. Satırda olan Kayıt 12 adlı dosyaya reverb ve pitch vermek istiyorum nasıl yapacağım?
  2. Blackness_

EFootball 25 Steam Açılmıyor

Az önce oyunu yükledim açmaya çalıştığımda steam'de çalışıyor olarak görünüyor fakat 5 saniye sonra geri kapanıyor yardımcı olur musunuz.
  3. Blackness_

Preo MG50 Plus Klavyem W,3 Gibi Tuşlara Tıklamıyor

Preo MG50 Plus Klavyem W,3 Gibi Tuşlara Tıklamıyor Tıklasa Bile Saliselik Oluyor Valorant Oynarken Can Sıkıyor İlk Aldığım Günden Beri Böyle Garantisi Vardı Sanırım Geçerli Midir Kapsama
  4. Blackness_

Silinmeyen Dosyayı Güvenli Modda Sildim

5. Blackness_

Pc Yeniden Başlarken Kapattım Ssd Çalışmıyor

Bilgisayarı yeniden başlatıyordum ve uzun süre başlatılamadı bende psu güç düğmesinden kapattım sonra ssd çalışmamaya başladı sonra alttaki hatayı verdi
  6. Blackness_

VALORANT SECURE BOOT HATASI WİN11

merhaba ben bundan bi 1 ay önce yeni ssd aldım ve win 11 in son sürümünü kurdum valorantı yükledim fakat açmaya çalıştığımda van9001 van-9003 gibi hatalar verdi sebebini araştırdım secure boot açmam lazımmış biostan açtım msconfig'dede açık görünüyo fakat oyuna girdiğimde hatayı hala veriyo tpm...
  7. Blackness_

VALORANT SECURE BOOT HATASI WİN11

merhaba ben bundan bi 1 ay önce yeni ssd aldım ve win 11 in son sürümünü kurdum valorantı yükledim fakat açmaya çalıştığımda van9001 van-9003 gibi hatalar verdi sebebini araştırdım secure boot açmam lazımmış biostan açtım msconfig'dede açık görünüyo fakat oyuna girdiğimde hatayı hala veriyo tpm...
  8. Blackness_

Kulaklığımın Mikrofonu Kaliteli Olmasına Rağmen son 1 Gündür Boğuk Veriyor?

Kulaklığımın Mikrofonu Normalde Sesi Çok Kaliteli Veriyor Fakat Bugün Pcyi Açtığımda Sesi Boğuk Gittiğini Gördüm Ve İzlediğim Video Fln Sanki Video Ses Kanalına Katılmış Gibi Net Gelirken Benim Sesim Kötü Gidiyor Çözüm Bilen Var Mı?
  9. Blackness_

Pes 2023 Pc İle Mobile Arkadaş Maçı Atabiliyor Mu?

Pes 2023 Pc İle Mobile Arkadaş Maçı Atabiliyor Mu?
  10. Blackness_

Youtube Googlede İzlenen Videoyu Otomatik Aratıyor

Öncelikle Merhaba Konu Başlığındanda Görmüş Olduğunuz Gibi Youtube Googlede İzlenme Geçmişini Tutuyo Aşağıya SS Bıraktım Anlayanlar Bakabilir Mi?
Geri