Arama sonuçları: *

1. SpecialSpirit

Sizce hangisi? (Monitör)

Merhaba arkadaşlar, yıl bitmeden ve zamlar olmadan monitör almak istiyorum. Sizce hangi mönitörü öneririsiniz? 1701177464 Bağlantı linki DELL ASUS
  2. SpecialSpirit

Sizce bu monitörü almaya değer mi?

Arkadaşlar ana manitör olarak kullanmak bir ekran arıyorum. Sizce bu monitör almaya değer mi? Ekran kartım: N-Vidia Hepsiburada Linki
  3. SpecialSpirit

Öneri Webcam Önerisi Olan?

Merhabalar; Webcam alma gibi bir niyete girdim. Yayın açmak istiyorum, sizlerin önerebileceği bir webcam var mı? Kendim bir kaç tane ürüne bakındım ama dediğim gibi sizlerinde önerisini almak isterim. Seçenek 1 Seçenek 2
  4. SpecialSpirit

Yardım Kedi Deri/Kumaş Tırlamalar mı?

Oyuncu koltuğu alacağım zam gelmeden ancak söyle bir sorun var, benim kedim var. Sizce koltuğu tırmalar mı? Bana göre ucuz bir ürün değiller bu yüzden doğal olarak tırlansın yada hasar görsün istemiyorum. Bu yüzden deri almaya karar verdim. Normalde kumaş almak istiyordum ama kedi kumaşı...
  5. SpecialSpirit

Laptoplardaki sıcaklık hakkında

Merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım ve sıcaklık bana nedense fazlamış gibi geliyor. İçinde pek program yok. Valorant ve genshin oyun indirdim sıcaklık sürekli 90-95 arası CPU değerleri oluyor CPU ise 75'lerde kalıyor. Laptopların fazla ısındığını biliyorum ama bu kadar fazla sıcak olması...
  6. SpecialSpirit

İki laptop arasında hangisi almaya değer?

Bir seçim yapmanız gerekirse hangisi olurdu? İşlemci benim için önemli ama ekran kartı da biraz kararsız kaldım. Sizce hangisi alınmaya değer olur? https://www.epey.com/laptop/karsilastir/807716-825256/asus-tuf-dash-f15-fx517zm-hn118_lenovo-legion-5-15-6-82jh002htx/
  7. SpecialSpirit

Hangisi sizce anılabilir?

Merhaba arkadaşlar; Zor zamanlar olmasına rağmen bilgisayar almam gerekiyor, aylar sonra anca para biriktirebildim ve doğal olarak güzel bir şey olsun istiyorum :) ve ilk defa laptop alacağım. Maalesef kararsız kaldım. Kullanım amacı: Yazılm, oyun ve yayın. sizce hangisi beni sorunsuz bir...
  8. SpecialSpirit

Asus TUF DASH F15 vs Hp Victus 16

Merhabalar! İlk defa bir laptop bilgisayar alacağım, biraz para biriktirmek zor oldu bu yüzden doğru ve pişman olmayacağım bir tercih yapmak istiyorum. Genel olarak dikkatımı çeken Asus olandı lakin HP de oldukça güzel atılım yaptı. Sizce arkadaşlar hangisi daha iyi bir performanslı...
Geri