Arama sonuçları: *

• Users: MYTHHHHHHH
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Kasa Fanları Ve Sıvı Soğutma Fanları Hangi Sokete Takılır

Merhaba arkadaşlar Gigabyte b 650 Eagle anakartım var kasadaki fanların yerini değiştirdim galiba yanlış yerlere taktım kasa kendi kendinne donuyor önceden böyle bir sıkıntı yoktu şu anda SYS fan 2 soketinde kasanın fanları var 4 tane CPU OPT soketinde sıvı soğutmanın pompası var CPU fan...
  2. M

Ekran kartı dik takılır mı?

Merhaba arkadaşlar. Ekran kartımı kasaya dik olarak konumlandırmak istiyorum. Kasam bunun için uygun mu? Ekran kartı yatay halinden daha çok ısınabilir mi? Veya oyunlarda FPS anlamında performans düşüşü yaşar mıyım? Dik koymak için kablo bulamadım bilen kullanan arkadaşlar önerirse sevinirim.
  3. M

Amd Rx 9070 Xt Ekran Kartı Software ayarları

merhaba arkadaşlar sadece cs oynuyorum biostan pbo vs açtım undervolt yaptım bu zamana kadar hep nvdia ekrann kartı kullandım onun ayarlarını biliyorum fakat ilk amd ekran kartım olduğu için bana bütün ayarları gösterebilirmisiniz veya bunla ilgili bi video vs varsa oda olur amacım sadece fps ve...
  4. M

Ryzen 97800x3D RX 9070 XT Overclock Nasıl Yapılır?

Merhaba arkadaşlar böyle bir sistem topladım OC yapmak istiyorum sıvı soğutmam Corsair nautılas 360 anakartım Gigabyte B650 Eagle işlemcim ve ekran kartım başlıkta yazıyor anlık olarak sadece CS ve Valorant oynuyorum bolca FPS istiyorum 16x2 corsair 5600 cl36 rx 9070 xt gigabyte b650 eagle...
  5. M

Oem Pc Tavsiye İki Kasa Arasında Kaldım

https://www.itopya.com/vodafone-v2-amd-ryzen-7-7800x3d-xfx-swift-radeon-rx-9070-xt-16gb-32gb-ddr5-1tb-m2-ssd-oem_h30433#kategori_8 Bu Sisteme Yaptığım Özelleştirmeler : Fazeon F14 850W 80+ Bronze Kasa - Thermaltake T240 Sıvı Soğutma 240 mm...
  6. M

96.000 TL'ye Ryzen 7 7800X3D ve RTX 5060 Ti Sistem Toplama

Merhaba arkadaşlar, yarın Tebilon bilgisayara gidip kendime bir sistem toplatacağım. Bütçem 95000, hazır sistemlere çok sıcak bakmıyorum kendim böyle bir sistem topladım, topladığım sistemde genelde CS oynayacağım. Bu sistemle Low ayarlarda ortalama ne kadar FPS alırım veya bu fiyata kendi...
  7. M

80.000 - 90.000 TL Ryzen 7 7800X3D ve RTX 5070 sistem uyumluluğu ve önerisi

Merhaba arkadaşlar, iki üç aya kadar sistem toplayacağım. İlk defa kendim toplayacağım sistemi. Biraz araştırma yaptım ve kendime böyle bir sistem oluşturdum. Yorumlarınızı bekliyorum. Genelde FPS oyuncusuyum. Ağırlıklı Valorant, CS oynuyorum. Low ayarlarda 280 Hz monitörüm var ve benim için...
  8. M

Nitrolu Rc Araç Toplama

sa arkadaşlar nitrolu rç araç yapmak istiyorum parçalarını tam bilmiyorum nasıl takıldığınıda tam bilmiyorum bunları nerden öğrenirm ve parça tedariğini nerden sağlarım
  9. M

MSI A320M-A Pro anakart ile Ryzen 5 7500X İşlemcime Overclock yapılır mı?

Merhaba arkadaşlar MSI A320M-A Pro anakarım var BIOS sürümü güncel şu an Ryzen 7 5700X işlemcim ve Gigabyte RTX 2060 ekran kartım var termal macunum yeni sıvı soğutma olarak coole Master ML240 l var oyunlarda performansı tam alamadığımı düşünüyorum FC 25 60 FPS sabit oynayamıyorum sürekli...
  10. M

Yardım RTX 2060 sistemde FC 25 kasıyor

RAM16 GB 3000 MhzEkran kartıGigabyte RTX 2060 6GBAnakartMSI A320MA ProİşlemciRyzen 7 5700X Merhaba arkadaşlar FC 25 yükledim 60 FPS sabit veriyor ama çok drop giriyor ve ara ara kasıyor görüntü ayarlarım. Tam ekran 16:9 144 Hz yenileme hızı. FPS sabitleme yok. Dikey senkronizasyon kapalı...
  11. M

EA Play FC25 Online oynama

Merhaba arkadaşlar EA Play'den Full sürüm FC25 alacağım fakat draft Online oynamak istiyorum bunun için ekstra bir üyelik almam falan gerekiyor mu?
  12. M

LG TV'de internet hızı düşük iletiliyor

Merhaba LG nano 866 TV var IPTV falan izliyorum. YT giriyorum arasıra fakat internet hep kasıyor donuyor kablolu bağlı olmasına rağmen. İnternet ile TV aynı odada üstelik kablolu bağlı televizyondan hız testi yapıyorum 30 40 geliyor. Normal hızım 100 Mbps kablolu laptop ile hız testi yaptığımda...
  13. M

Önerebileceğiniz Kaliteli İPTV

merhaba arkadaşlar kaliteli iptv önerisi istiyorum amacım sadece maçları izlemek süperlig ve avrupa maçlarını izlemek exxen d smart car curt hepsi oluyor zaten içinde güvenilir donmayan kasmayan iptv önerir misiniz? internetim iptv açmak için gayet yeterli ip sağlam olursa donma yapmıyor
  14. M

PS4 Kolum Açılmıyor Mavi ışık sorunu

Merhaba arkadaşlar PS4'te FIFA falan oynuyorum açayım dedim açtım fakat kollrım açılmadı 2 tanesindede enedim mavı ışık yanıyor ve gidiyor kolların şarjı dolu gözüküyor kol resetleme yaptım fakat düzelmedi hala ne yapmam gerekiyor
  15. M

Bilgisayarımdaki düşük fps sorunu

valorant oynuyorum sistemim ryzen 5 3600 rtx 2060 ti 16gb ram w11 kullanıyorum ama valorantta düşük ayarlarda çözünürlük bile 1280x960 oynuyorum fps genelde 160 170 çatışma anlarında 120ye 130a düşüyor yotubea aynı sistemin fps değerlerine baktığımda minimum 200 fps görüyorum nasıl çözerim bu sorunu
  16. M

Tenda v1200 modem televizyonda düşük Mbps sorunu

Merhaba arkadaşlar Tenda V1200 model modemim var telefondan 5 GHz ile bağlanıp 92 Mbps'leri görüyorum ama televizyondan IPTV ile internetli maç izliyorum modem ile televizyon Yan yana kablolu bağlı televizyonda 48 alıyorum kablolu halde sırf bunun için 1300 lira verip modem aldım donmasın...
  17. M

ekran karıtm 85 dereceleri görüyor

merhaba arkadaşlar asaetto corsa oynuyorum orta ayarlarda ekran kartım rtx 2060 85 dereceleri kadar görüyor yanar felan diye korkuyorum fanlar %100 olmasına rağmen neyapmalıyım?
  18. M

5 ghz vdsl modem önerisi

Merhaba arkadaşlar zyxel modem kullanıyorum internetim 100 Mbps ama 40 50 mbps alıyorum kablolusu olduğu halde max 700 TL'ye kadar modem önerir misiniz? 5 ghz ve türknet interneti ile uyumlu olması lazım
  19. M

mikro switch basmıyor

Merhaba arkadaşlar. Bu videoda gördüğünüz vitesi sipariş ettim geldi. Fakat bu vites 7 ileri 1 geri ama ben 7 vites yapıyorum. 8. Switch'i oyun algılamıyor. Yazılım ksımını satıcı nasıl yaptı bilmiyorum. Switch basıyor. İçini açtım baktım. Kablolar doğru. Neden yapar? Nasıl yapar? Yardımcı olur...
  20. M

Asetto corsa gerçekçi grafikler

merhaba arkadaşlar asettoda direksiyon setimle keyifli vakitler geçiriyorum fakat ayarlarım bir türlü diğer kişiler gibi olmuyor mesela örnek bi fotoğraf grafiklerimin buna benzer aynı yakınlıkta olmasını istiyorum grafik paketleri vs yükledim ama onlardada istediğim gibi grafik alamadım...
Geri