Arama sonuçları: *

• Users: HFFJ47
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Dhshshshs

Dhddhsh
  2. H

Laptobum wifiye bağlanmıyor yardım

Wifiye bağlanmak isteyince bunu diyor diğer cihazlarda böyle sıkınt yok
  3. H

Instagram da çok mu video beğendim acaba artık begenemiyorum

Selam Instagram da 900kisi takip ediyordum temizlemeye karar verdim gereksizleri 230oldu ve şuan ne birini takipten cikabiliyorum ne beğeni atabiliyorum banlanmamisimdir di mi gecercmi? Napmam gerek?
  4. H

Telefonumu sarja koyunca kapanıyor ve oyle sarj oluyo

Telefonumu sarja koyunca kapanıyor ve oyle sarj oluyo napmam gerek teknık bı sıkıntısı mı var
  5. H

Huawei laptop begendım google sistemlerını fln acmıyo dıyolar

Huawei laptop begendım google sistemlerını fln acmıyo dıyolar dogrumudur ve nası sızce fıyatına gore bu laptop https://www.teknosa.com/huawei-matebook-16-amd-ryzen-7-5800h-16gb-ram-512-gb-ssd-16-fhd-w11-notebook-p-125034352
  6. H

Modemde Wifi ışığı bir geliyo bir gidiyor

Hocam türk Telekom kullaniyoruz ist/Zeytinburnu yasiyorum son 3 gundur wifi bi 3 saat gidiyor sonra 1 saat geliyo sonra bida gidiyo faturayi mi odemedik diye baktık ödedik yine öyle olmaya dvm ediyor ne yapmaliyim 1692218926 Yazana kadar bunu 3 kere gitti geldi
  7. H

Hocam 20K bütçe hafıf laptop onerısı

15-20k butce ile uni ve iş için kullanılabılır laptop onerısı arada valo fln da oynatsın 16gb ram kesın olsun bıde hafıf olsun agır olması
  8. H

Daha once boyle bır sey yapmadım ne yapmalıyım kacak oyun

oyun ındır clubdan pes 13 indirıyorum daha once boyle bı dosya ındırmedımyuklenınce ne yapmam gerek
  9. H

Torrent kullanırsam pc ye bişey olur mu

şuan pes 13 indirmek ıcın torrent kullancam vırus var mıdır
  10. H

Meslek Lisesinde Yazılım Okumak Mantıkklı Mı

Merhaba güzel bir meslek lisesi buldum yenı aclımıs zeytinburnunda Büyükyalı meslekı ve teknık anadolu lısesı sızce orda bılısım teknolojılerı okumak mantıklımı
  11. H

Saç ıslatmak zararlı mı saçımı doker mi

Saçım kolay şekil almıyor bende ıslatma eyleminde bulunuyorum bir zararı varmıdır (alakası varmı bılmıyorum sacımda kepek de var)
  12. H

laptop volume booster kullanma zarar verırmı

Laptopda kullanıyorum zarar veririr mi hopörlere
  13. H

pes 13 nasıl ındırebılırım

pes 2013 oynamak istiyorum hayliyle cok pahalı cd ler ınternettn nasıl guvenılır ındırebılırım
  14. H

Html de kodladığım logo yu css de özelleştiremiyorum yardım

üsteki css altaki html , logoyu özelleştirmeye calısıyorum olmuyor sıkıntı nerde(logonun ısmını kafaya takmayın aklıma gelen ılk seyı aldım)
  15. H

hangi kursu almalıyım

merhaba html ve css biliyorum ama java script ve php ögrenmek ıstıyorum tam duzgun bır sıte yapmak ıcın onerecegınız kurs yada youtube vıdeosu var mı
  16. H

Şarjda kullanmam sıkıntı cıkarırmı

laptopumu şarjda kullanıyorum tam verimi almak için mantıklımı yoksa sıkıntı cıkarır mı
  17. H

Ram Takmam işe yarar mı

Merhabalar şey sorcaktım benim laptop i5 işlemcili 4gb rami var ve oyun oynatmıyor pekı ya bunu 8 gb ram'e yükseltirsem açar mı oyun, bide laptopu temizlersem
Geri