Arama sonuçları: *

• Users: BranneX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Oyuna girince laptopumun gücü kesiliyo

Merhaba arkadaşlar, HP Victus 16 laptopum var. Şuana kadar hiçbir sıkıntısı yoktu ama 1-2 gündür valoranta girince gücü kesiliyo. Ekran gidiyo, klavyedeki güç ışığı sönüyo ve harici mouse, klavyeminde gücü kesiliyo. Ardından tekrar geliyo güçleri ve tekrar gidiyo. Bunun sebebi ne olabilir...
  2. B

Bu Hp Victus alınır mı

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-r0035nt-intel-i5-13500h-ddr5-16gb-1tb-ssd-gen4-8gb-rtx-4060-161freedos-laptop-7p6l3ea-p-HBCV00004BLSNE?magaza=VPBİLİSİM&url_src=and-product-detail Arkadaşlar şu modeli gördüm sizce bu nasıl? Önerir misiniz?
  3. B

Hangi HP Laptopu önerirsiniz

Arkadaşlar 2 HP Laptop arasında kaldım. Oyun ve mühendislik amaçlı kullanıcam. Hangisini önerirsiniz? Veya başka bir öneriniz var mı? 1-...
  4. B

30-35 bin TL arası Laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba 30-35k arası laptop arıyorum. Mühendislikte ve oyun için kullanıcam. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. B

HP Victus laptop öneri

Arkadaşlar oyun ve mühendislik için laptop arıyorum. Bunu gördüm. Sizce nasıl? Önerir misiniz?
  6. B

Öneri 35bin civarı Laptop öneri

Arkadaşlar iyi günler mühendislik bölümünde ve oyun amaçlı 35.000 lira civarı laptop almayı planlıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  7. B

35k civarı laptop öneri

Merhaba arkadaşlar, 35k civarı bütcem var. Hem mühendislik programlarında hem de oyunlarda iyi performans vericek bir laptopa ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
  8. B

Hp victus 16 alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar Hp Victus 16 (...
  9. B

Tulpar V20.5 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar yakın bir zamanda Tulpar V20.5 (Tulpar T7 V20.5 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook) almayı düşünüyorum. 1TB SSD ve 16GB ram'e yükseltilmiş versiyonunu. Alınır mı , fikirleriniz nedir?
  10. B

30.000 TL ye laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar 30.000 lira bütçem var ve laptop almak istiyorum neyi önerirsiniz. Benim aklımda olan https://www.monsternotebook.com.tr/customize/productCustomize.aspx?urn=487927&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR bunun 1TB SSD'li ve 16GB Ram'li versiyonu. Hangi laptopu önerirsiniz ...
Geri