Arama sonuçları: *

1. lutfi sarısakal

Yardım Exloader hile programi güvenlimi

Selam beyler. bu exloader program güvelimi yani daha öncede kullaniyordum exloader programini, demek istedim bu program bilgisayardan veri kopyalarmi veri çalarmi, çünkü dosyalarimda önemli dosyalarim var,
  2. lutfi sarısakal

Yardım CG statör yanmişmi saglammi

arkadaşlar baylar benim motor uzun süre bi garajda yattmişti 5 6 ay felan motoru çikardimda yüksek devirde bogulma gazdan kesiliyor şanziman 125 lik+silndir 150lik+üst kapak 125 lik+ karbüratör 200 lük+ bu şekilde motorum önceden böyle bir sorun yaşamadim köküne kadar kadar gaz yiyordu 125...
  3. lutfi sarısakal

Yardım CG motor yüksek devirde gaz kesilmesi

beyler motor yüksek devirde gaz kesiliyor bogluyor gibi güzel gaz yiyor ama son devire dogru boguluyor karburatör+buji+cgı bobin degiştirdim subab ayar vermeme ragmen hala aynisini yapiyor statör sökü baktim arizali olup olmadini bilmiyorum resimdeki statör saglammi
  4. lutfi sarısakal

Yardım CG yüksek devirde bogulma

arkadaşlar motora 5 6 ay garajda yatti motor yüksek devirde bogluluyor motor karburatör buji cdı beyni akü degişmesine ragmen hala aynisini yapiyor sorunun nerden oldunu anlamadim böyle yapmazdi motor sebebi ne olabilir en büyük ihtimalle
  5. lutfi sarısakal

Yardım CG abart egzoz sorunu

meraba arkadaşlar yakin bi zaman önce ben bir monero abart egzoz almiştim egzoz sorunsuz bir şekil uydu fakat bir parca olmadi honi şeklinde susturucuya benzer bir parca parca egzoza girmiyor bu parca ne işe yarar satiçi bana daha verimli bir ses alirsiniz dedi çekiçle vursam bile girmiyor
  6. lutfi sarısakal

Pc Siyah Ekran Donuyor

Sa Beyler Ben Bu Pc Yi 2024 gecen yil topladim pc aniden donuyor siyah ekran veriyor klavye felan çalişmiyoe psu dan kapat açip öyle düzeliyor hiç böyle yapmazdi ilk defa karşilaşiyorum sürekli yapmiyor şuan bida oldu ddu ile driver sildim tekrar kurdum gene yapti aynisini ne yapyim ekran karti...
  7. lutfi sarısakal

Discort Kanala Gift Gitmiyor

Beyler Discort kanali açmiştim gif lar link olarak gidiyor izin versem de gitmiyor nerde hata yapiyorum anlamadim
  8. lutfi sarısakal

Amd Ekran Kaydi Mikrofon Sesi Kaydetmiyor

Sa Coni Benim Pc Amd Ekran Kaydi Yaptimda Mikrofon sesimi Kaydetmiyor Mikrofon Da Sikinti Yok Ne yapabilirim ?
  9. lutfi sarısakal

Yardım İntertet Hizim İyi Ping Var ?

Coniler Gibirnet kullanicisiyim 20Mbps paket 18 mbps kadar aliyorum fakat Kablolu kullanmama ragmen ping var cs de aşiri ping var canli yayin izlerken de ayni mobilde ayni sorunu yaşiyorum napicam MODEM MARKASİ MODEM YENİ ALİNDİ : Keenetic Extra DSL AC1200 Wifi
  10. lutfi sarısakal

Oyun Geliştiricisi Nerden Bulurum ?

Coni Ben Oyun Yapicam Pc için Ama bi sikinti var Saglam Oyun Geliştirici Nerden bulucam Napicam
  11. lutfi sarısakal

Yardım 50k ne kadar kaliteli oyun yapilabilir

aga lar 50k bu fiyata oyun yaptirsam ciddi satiş olurmu bu fiyata nasil kaliteli oyun yapilabilir mesala 3k var 6k fiyatlar oluyor ciddi soruyorum
  12. lutfi sarısakal

Yardım Yüksek hiz için özel link internet cihazi nedir ?

sa coniler bulundum bölgede altyapi 12 mbps destekliyor bana bir internet firmasi yüksek hiz için özel link cihazi tercih ettiler maliyeti 6k aylik 1000k bunu yapmayi düşünüyorum bu özel link cihazi nasil oluyor modem alici komple degişiyormu
  13. lutfi sarısakal

Yardım Amd Sürücü zaman aşimi uyarisi Veriyor

sa coniler yeni ekran karti aldikdidan sonra amd zaman aşimi uyarisi aliyorum ekran karti geldikden sonra nvidia sürücü kaldirmadan ekran kartini taktim driver kurdum sorunsuz çalişti eski driver dah geçen gün kaldirdim DDU ile açaba windowsa 11 geçtim ondanmi böyle olmaya başladi ne yapmam...
  14. lutfi sarısakal

Yardım Yeni Ekran karti Amd Sürücü zaman aşimi uyarisi Veriyor

sa coniler yeni ekran karti aldikdidan sonra amd zaman aşimi uyarisi aliyorum ekran karti geldikden sonra nvidia sürücü kaldirmadan ekran kartini taktim driver kurdum sorunsuz çalişti eski driver dah geçen gün kaldirdim DDU ile açaba windowsa 11 geçtim ondanmi böyle olmaya başladi ne yapmam...
  15. lutfi sarısakal

Windows 11 Update Sonrasi Sag Tik geç açiliyor

sa aga ben windows 11 Update windows 11 geçtim ve sonra sag tik yaptim da geç geliyor ne yapmaliyim sifir diyorsaniz sifirlamak istemiyorum oyunlar var7 tane oyun var inter hizimda yavaş yani oyun indirecemdem 2 3 günde iniyor izdirap
  16. lutfi sarısakal

Yardım Eski NVIDIA Sürücüsünü Silmeden Yeni AMD Ekran Kartı Taktım

sa agalar yeni amd arkan karti aldim diger nvidia sürücüsünü kaldirmadan ekran kartini takip kurulum yaptim sorunsuz çalişiyor sistem kurulum yaparken sifirlama şikki çikmadi direk kurdum amd ekran karti takiliyken eski driver silebilirmiyim
  17. lutfi sarısakal

Çözüldü✓ Nzxt H6 kasa rgb çalişmiyor

sa aga daha dün kasayi yeni aldim herşeyi takitikdan sonra rgb çalişmadi lütfen bana rgb kontrolcüsü olmadan çalişmaz demeyin
  18. lutfi sarısakal

Çözüldü✓ RTX 4060ti mi RX 7800 TX

sa aga ben ekran karti alicam ilk defa size başlikda bahsettim iki ekran karti modelin 2 sinden birin almayi düşünüyorum şuan bütcem 22.500k 5k daha var ona kasa alicam nzxt h6 modelinden alicam. şuan asus tuf TX 7800 TX OG OC yeni ekran çikartmiş fiyati şuan 22.500k şuan kararsizim araştirma...
  19. lutfi sarısakal

Monitör kararsiz kaldim

Beyler bu iki monitörün arasında kaldim alacağım monitör MSI OPTIX G272C Kavisli Oyun Ekranı - 27 inç Full HD - 170Hz - Yansıma Önleyici - 2X HDMI + 1x Ekran Portu - 1ms bu monitör de 1.7 milyar renk barındırıyor diyer monitör ise ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 inç Full HD (1920×1080), 165 Hz...
  20. lutfi sarısakal

Sistem toplama yardim

lutfi sarısakal 29 dakika önce Beyler ben 23.000 liralık bir sistem topladım bu topladığım sitem nasıl iyi mi sizce yani evet hazır kasalar da var rtx 3070 ama onların kullandi sistem deki anakartı farklı mesela benim kullandığım anakart çok güçlü bir anakart gayet güçlü olduğunu düşünüyorum...
Geri