Arama sonuçları: *

• Users: ysfckmk0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Euro truck 2 perdeli çift en hafif ve ağır yükler

arkadaşlar bilgi lazım olursa diye yazıyorum buraya en hafifler TAZE FİDE 5 TON BİLGİSAYAR İŞLEMCİSİ 6 TON EN AĞIR MEYVE SUYU KONSANTRESİ 37 TON (DLC OLMADAN EN AĞIR 37 TON YÜKÜ RAHATLIKLA BULABİLİYORSUNUZ BAŞKA 37 TON OLAN ÇOK YÜK VAR)
  2. Y

kablosuz gaming Fare önerisi

arkadaşlar iyi forumlar valorant için kablosuz gaming mouse önerisi istiyorum bütçe 2000 arttırabilirim gerek varsa. logitech g pro light speed modelini düşünüyorum.
  3. Y

Araba ile belediye çukuruna düştük

Beyler öncelikle selamün aleyküm Yaklaşık 5 kmh ilerlerken bir anda belediyenin açtığı çukura düştük. yaklaşık 1m. arabamız Fiat egea.maşrepiyele baktık çizilmiş ve kızakta hafif yağ var.arabayı iterek çıkardık.bi sıkıntı olur mu.araç herhangi uyarı vermedi.lütfen bilgi sahibi olanlar yazsın...
  4. Y

Coc klana gelin ks özellikle

Arkadaşlar aktif coc oynayan ks atabilecek arkadaşlar aranıyor. Klan kodu##2QY2LC0P0 Not;klan çok güzel aktifiz sadece davetle kabul ediyoruz gelecek varsa bikaç dakika bekleyebilir kusura bakmayın.
  5. Y

Sıfır düşük ekran kartı vs ikinci el yüksek ekran kartı

Gençler şu an iki seçeneğim var 0 düşük model ekran kartı almak veya ikinci el yüksek model ekran kartı almak ve sizce ikinci el ekran kartı almak sıkıntılı olur mu kasamı götürüp testlerin hepsini yapsam daha yüksek modeli alsam daha mantıklı olmaz mı?
  6. Y

Öneri İkinci el 6800 XT veya 6900 XT alınır mı?

Arkadaşlar herkese hayırlı günler internetten yani sarı siteden kendime 6.800 XT veya 6900 XT almayı düşünüyorum AMD ekran kartı benim için sıkıntılı değil zaten rx570 kullanıyorum 6.800 XT 5000-7000 arası fiyat çekiyorlar sıfırı 15.000 TL olduğunu hesaba katarak sizce tavsiye edilir mi? alınır...
Geri