Arama sonuçları: *

1. K

DDR4 Sistem ANAKART İŞLEMCİ RAM

Merhaba Asus GT1030 ekran kartı aldım yeni. Cooler master micro atx kasam var . Cooler master 650w güç kaynağı mevcut.Sadece müzik dinlenilecek ve film izlenilecek. Uyumlu en ucuzundan Ram ANAKART İŞLEMCİ önerebilir misiniz?
  2. K

İ7 3820 2011 İŞLEMCİYE UYGUN ANAKART

Merhaba üzerindeki eski anakartıma bios güncellerken elektrik kesildi ve açılmıyor bilgisayarcı da bios atamadı o yüzden işlemcime uygun anakart önerir misiniz?
  3. K

Biosa giremiyorum yardım edin

Msi x79a gd45 anakart mevcut bütün tuş kombinasyonunu denedim hiçbir türlü Biosa giremiyorum ekran efi shel2.10 diye bir yere atıyor işlem yapılmıyor flash takıp w10 11 kurdum hem uefi hem tam tersi o da kurulmuyor Biosa girsem sorun çözülecek ama hiçbir türlü girmiyor
  4. K

Error:bios legacy boot of only media hatası

Konu başlığında belirttiğim gibi çözüm önerir misiniz
  5. K

Pc yeni taktım Shel 2.10 hatası

Merhaba 0 ekran kartı aldım pc çalışıyor ekran geliyor fakat 2.10 shel hatası geliyor yazı yazıyorum bastığım tuşların bazısın kabul ediyor bazısını a basıyorsam E olarak sayıyor sebebi nedir
  6. K

Bu anakarta bu ekran kartı olur mu

Merhaba MSI X79A-GD45 anakartım mevcut Asus GT 1030 Phoenix PH-GT1030-O2G 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı satın alacağım buna uyar mı
  7. K

İç mekanlarda reklam dönen şey ne

Merhaba mekanların içinde dik şekilde monitör mü tablet mi reklam dönüyor falan alkollü mekanlarda spor salonlarında nedir bilen var mı?
  8. K

Hangi Monitörü tercih etmeliyim?

https://www.epey.com/monitor/dell-g2524h.html https://www.epey.com/monitor/asus-rog-strix-xg249cm.html ikisi arasında gidip geliyorum + sı - si hangisini tercih etmeliyim?
  9. K

Vergisiz telefon başkası üzerinden

Okuyan biri kendi üzerinden bana vergisiz telefon alacak.Dikkat etmem gereken hususlar neler Faturada onun adı soyadı Telefon numarası onun üstüne olmalı SIM kart onun üstüne olmalı Faturada onun tc si bunun dışında bilmem gereken ne mevcut?
  10. K

1000 TL ye kadar Webcam önerisi

1000Tl max bütçe kamera önerisi veya iphone 8 kamerasını mı kullanayım?1000 tl lik kamerayla arasında pek fark olur mu?
  11. K

140 cm masaya 2tane 24 inc monitör ve kasa sığar mı

140 cm masaya 2 24inc montitör ve yan bir şekilde kasa sığar mı?
  12. K

4070Tİ OC ekran kartım var nasıl bir monitör almalıyım

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi nasıl bir ekran almalıyım bu ekran kartı için ne mantıklı 2k mı 4k mı kaç hz kaç ekran pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Monitörüm https://www.amazon.com.tr/MSI-OPTIX-MAG241C-CURVED-MONITOR/dp/B07DWFRW73 bu yeterli iş görür mü yoksa 2.monitör mü...
  13. K

Monitör iyi mi yan ekran yapayım mı

Msi optix 241c monitörüm var 144hz 1ms ortalama sizce 0 ı ne kadar bunun yan ekran mı alayım yoksa yan ekran yapıp yeni monitör mü alayım
  14. K

Gaming koltuğu önerisi

Gaming koltuğu önerisi 5000-8000 arası
  15. K

Display port önerisi

Merhaba msi mag optik 241c kullanıyorum.1ms 144hz monitöre sahibim Display port önerir misiniz.monitöre göre daha ii bir Display portta olabilir bu ekranı idare edebilecek Display portta teşekkürler.
  16. K

PC AÇILMIYOR SORUN ANAKART MI İŞLEMCİ Mİ

Merhaba,pc hiçbir şekilde açılmıyor fan falan dönmüyor güç kaynağını denedim çalışıyor.Power tuşun bozuk olabileceğini düşünerek powera temas ederek açmayı denedim pıt sesi geliyor ama yine açılmıyor sorun işlemci mi anakart ile alakalı mıdır?
  17. K

WİNDOWS KURUYORUM BİOS ATIYOR

Merhaba Windows kuruyorum 10 saniye geri sayıyor sürekli bios atıyor.Biosta da sürekli donup kitleniyor PC Reset atmak zorunda kalıyorum anakart MSI PRO B650 P WIFI
  18. K

Boot priority de ssd seçeceği yok

Windows’u kurdum fakat her seferinde Windows kurulum ekranına geri atıyor flashı çıkartınca bios atıyor biosta ssd gözüküyor fakat boot priority de ssd seçip öne alıp ssd ile açtırtmıyorum yani boot priority de ssd yok
  19. K

Windows kuruyorum bios atıyor

Windows kuruyorum 10 saniye geri sayım başlıyor flash çıkarıyorum ve her seferinde bios atıyor yardımcı olun lütfen
  20. K

Windows kuruyorum logoda takılı kalıyor

Merhaba,arkadaşlar Windows’u 10 u düzgün bir şekilde kurdum 10 saniye bekleyip yeniden başlatacak dedi başlattı fakat bios ekranına atıyor her seferinde o bitti şimdi de msi logosunda takılı kalıp hep baştan başlatıyor flash 0 dı dedim flashta sorun var tekrar yeni flash aldım yine aynı anakart...
Geri