Arama sonuçları: *

• Users: hssxwa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

5000 tl bütçeyle wierless oyuncu kulaklığı arıyorum

Hem oyun hem müzik kalitesi iyi olan rahat sıkmayan oyuncu kulaklığı arıyorum yardım eder misiniz.
  2. H

Hangisini alsam diye karar veremedim

İlk öncelikle merhaba kulaklığım var 4. yılını doldurdu geçti bile hala idare ediyorum ama biraz fazla eskidi. Bir yanım klavye ve mousumu değiştirmek istiyor. Diğer yanım kulaklığımı değiştirmek istiyor. Karar veremedim yardım eder misiniz? Bütçem 2500 tl. Genede önerileriniz ve görüşlerinizi...
  3. H

Gaming klavye ve mouse arıyorum

Merhaba uyumlu klavye mouse arıyorum yardım ederseniz sevinirim
  4. H

Anlam Veremediğim Ekran Siyah Şeriti

Cyberpunk oynuyordum oyun bi anda attı ve ayrı ekranımda bi siyah şerit oluştu diğer ekranımda görünmüyordu laptopumu yeniden başlattım ve geri düzeldi. Bu olay bana sorun çıkartırmı bu şeritler nasıl oluşuyor?
  5. H

W32.AIDetectMalware Nedir?

Şimdi virüstotalden bunu gördüm hiçbirinden hata vermedi fakat bundan verdi anlayamadım size sorayım dedim https://www.virustotal.com/gui/file/590b4be1bb005f4e07edf6b32df4a95b7ba403fb85472d68aa4275875b345b6f?nocache=1
  6. H

Merhaba Laptopuma Monitör Arıyorum.

Merhabalar laptopuma monitör arıyorum önerilerinizi beklerim.
  7. H

Laptopum Çok Isınıyor

Laptopu alalı 2 ay oldu ama bazı oyunlarda 85 90 dereceleri görüyorum yardım ederseniz sevinirim
  8. H

Merhabalar max 5k bütçeyle gaming kulaklık arıyorum.

Merhabalar kulaklığım baya eskidi ve kulaklık arıyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Önerdiğiniz kulaklığı veya severek kullandığınız kulaklığı yazarsanız sevinirim.
  9. H

Çözüldü✓ 30-40k Bütçeyle Laptop Arıyorum Yardım Ederseniz Sevinirim

Merhaba bi laptop arayışı içindeyim şuan kafamda asus a15 fa507nu var sizinde önereceğiniz laptoplar nelerdir?
  10. H

28K bütçeyle gaming laptop arıyorum

İlk öncelikle merhaba genellikle oyun oynayacağım bir laptop arıyorum. Bu linkteki laptop bana makul geldi. Sizce almalı mıyım ? Alma diyorsanız bu fiyat bandında önerileriniz nelerdir...
Geri