Arama sonuçları: *

• Users: hamza ab
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

basketbol ayakkabısı 2600 TL

2600 tl bütçem var yazda kullanacağım bi 38 no nike basketbol ayakkabısı önerirmsiniz
  2. H

çözüldü

suriyeye gitmeyi düşünüyorum ama sıkıntı karkamış sınırından quest 3 geçermi lütfn suriyeye gidilirmi fln demeyin 1707323947 lütfen cevap verin
  3. H

Playstation portal mı nintendo switch mi

yeni çıkan playstation portal ps5 kolunu gördüm nintemndo almayıda düşünüyodum ikisi nerdeyse aynı fiyat hangisini almalıyım ( NOT:playstaion 5im var playstation portalın aksesuar olduğunu biliyorum )
  4. H

Playstation portal mı nintendo switch mi

yeni çıkan playstation portal ps5 kolunu gördüm nintemndo almayıda düşünüyodum ikisi nerdeyse aynı fiyat hangisini almalıyım ( NOT:playstaion 5im var playstation portalın aksesuar olduğunu biliyorum ) 1703423427 çabu cevap
  5. H

Playstaion portal VS Nintendo Switch

yeni çıkan playstation portal ps5 kolunu gördüm nintemndo almayıda düşünüyodum ikisi nerdeyse aynı fiyat hangisini almalıyım
  6. H

Dokunmatik laptop önerileri

Ders çalışmak için kllanacağım en az 8b ram olan 2.el laptop max 7bin tl 1701967465 lütfen hızlı
  7. H

25000 tl monitörlü sistem

ekran kartı en az 12gb olacak
  8. H

25000 TL YE bir telefon

yurtdışı telefon olur 2.el olur 8k olması lazm en az 8 gb ram
  9. H

Nintendo Wii U oyunları Nintendo Wii ile uyumlu mu?

nintendo wii u da minecraft normal wii ile uyumlu mu?
  10. H

yurt dışı oclus quest 2 alırsam türkiyede kullanabilirmiyim

B.A.E den quest 2 almayı düşünüyorum türkiyede kullanabilirmiyim
  11. H

ortak.app güvenilir mi?

oculus quest 2 yada siwtch alacağım onun icin ortak app den kiralayıp 2 sini deneyeceğim güvenilir bir sitemi
  12. H

nintendo switchmi oculus quest 2mi

yurdısindan ya nintedo switch oled ya oculus quest 2 alacağım hangisini almalıyım
  13. H

RYZEN 5 5500 için en ucuzanakart

MSI RTX 3060 Ventus 3X 12G OC 192 Bit GDDR6 12 GB RYZEN 5 5500 sistem toplicam bu 2si için en ucuz anakart tavsiyelerii ve en ucuz asa tavsiyesi çünkü duyduğuma göre ekran kartı her kasaya sığmıyor
  14. H

Yardım Amd readeon çöküyo lütfe yardım edin

Şimdi hocam ben amd readeon açıp her şeyi açıp ayarları en yükseğe alırsak nolur diye denedim ama pişman oldum her bişi açtığımda ekranda pikseler gözüküp duruyo ekran gidip geliyo ve amd readeonu açmaya çalışmaya rağmen açılmıyor hep çöküyo (amd readeonu eski sürüm olarak kullanıyorum r7 240 8gb
Geri