Arama sonuçları: *

1. P

lenovo ideapad 320 Laptopu kaça satabilirim ?

Özellikleri İ5-8250u Mx150 ekran kartı 8gb ram 500gb sata ssd 2 saat kadar batarya süresi laptopu satıp üstüne ekleyerek sıfır bi laptop alma fikrim var ama ederi pek fazla değilse hiç uğraşmayacağım. en fazla kaç TL'ye satabilirim ?
  2. P

Öneri Halka arzlara katılırken nelere dikkat edilmelidir ?

Merhabalar. Bir üniversite öğrencisi olarak halka arzlara katılarak ufak da olsa harçlığımı çıkartma düşüncesindeyim. Daha önceden hisse senetleriyle biraz da olsa ilgilenmişliğim var ama halka arzlara katılırken nelere dikkat etmeliyim hiç bilmiyorum. Kendi tecrübelerinize dayanarak veya...
  3. P

sizce windows ve linuxtan hangisi daha iyi ve neden ?

siz hangisini kullanıyorsunuz, artıları eksileri neler ve hangisini daha iyi görüyorsunuz ?
  4. P

usb ile puppy linux nasıl kullanılır?

bilgisayarımda windows yüklüyken arada kullanmak için usbye puppy linux kurup kullanmak istiyorum hangi adımları izlemeliyim? 8gb usb iş görür diye düşünüyorum.
  5. P

günümüzde 2.el alınabilecek en eski macbooklar neler ?

apple fanı değilim ama macbook deneyimi yaşamak istiyorum şarjının uzun süre gitmesi beni çok cezbediyor açıkçası. biraz araştırma yaptım 5000tl civarlarına 2012 model macbook prolar vs karşıma çıktı. 1-2 yıl bile olsa kod yazabileceğim, film video izleyebileceğim cihazlar mı? ve pil devri kaç...
  6. P

yazdığım projeyi çalıştıramıyorum

notepad++ kullanıyorum., python ile yazdığım kodlar en basitinden print("hello world!") fonksiyonunu bile yazıp çalıştırdığımda 1 saniye içinde açılıp hemen kapanıyor bunun sürekli açık kalmasını nasıl sağlayabilirim? tek yolu en sonuna bunu eklemek mi print("İşlem tamamlandı. Devam etmek için...
  7. P

Çözüldü✓ 0x80070643-yükleme sırasında önemli hata. python kuramıyorum

bilgisayarım 32bit olduğu için 32bit python indirmeye çalışıyorum birkaç sürüm denedim hepsinde aynı hatayı aldım sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ? notepad++ ile kullanacağım.
Geri