Arama sonuçları: *

1. ZionNecromancer

Klavye Özelleştirme.

Arkadaşlar kısa bir sorum olacak. Klavye özelleştirmek istiyorum. Yazdığım ikinci roman için sıfırdan şekiller içeren bir alfabe yarattım. Şimdi bu alfabe ile bazen yazı yazmam gerek. Şekiller olduğu için zorlanıyorum. Böyle şekilleri atayabileceğim ve sonrasında yazabileceğim bir uygulama...
  2. ZionNecromancer

Samsung A34 şarj aleti 25W gerekli mi?

Arkadaşlar merhaba. Dün vatandan Samsung A34 5G aldım malum şarj aleti çıkmıyor kutudan. Bende de Xiaomi'nin 18W'lık hızlı şarj adaptörü var. Kendi 25W'lık aleti almayıp Xiaomi'nin aletini kullansam telefonda herhangi bir sorun olur mu? Şöyle ki kendi şarj aleti vatan da 549 lira internette 400...
  3. ZionNecromancer

Windows 10 mu Windows 11 mi?

Arkadaşlar sistem özelliklerimi aşağı da paylaşıyorum. Bu sistem için win 10 mu yoksa win 11 mi? Şu an 11 kullanıyorum bana göre 11 de bir tık daha fazla çalışıyor fanlarım neredeyse hiç durmuyor bile ama 10'da normal de fanların durduğu da oluyordu. Kararsız kaldım açıkçası. SİSTEM Acer NITRO...
  4. ZionNecromancer

60 Mbps internet videolarda donuyor

Arkadaşlar netten video izlerken donma sorunu yaşıyorum. 60 ila 65 arası Mbps indirme 12 Mbps de yükleme olmasına rağmen 1080p video film izlerken donma sorunları oluyor. Kablosuz olarak kullanıyordum ki onda da 35 Mbps alıyordum donuyordu, bende kablolu kullanmaya başladım yine donmalar oluyor...
Geri