Arama sonuçları: *

• Users: ObitoR3
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ObitoR3

Yardım Dark freezer x123 sökülmüyor

eski forum yorumlarına baktım yok youtube dan video bakıyorum yok hiç bir yerde paylaşılmamış doğru düzgün sökemiyorum fanı elimde kalacak diye geriliyorum bilgisayarcıya temizlik için götüreyim dedim 800 lira dedi detaylı temizliğe sırf soğutucuyu sökemedim diye o parayı da vermek istemiyorum...
  2. ObitoR3

Monitör Önerisi 7000 TL

Fps oyunu çok oynuyorum 1080P olması mühim değil HZ i fazla olsun istiyorum bildiğiniz önerdiğiniz bu sıralar indirimde olan fiyat performans bir Monitör var mı ?
  3. ObitoR3

Öneri 2000 TL Kablosuz Kulaküstü Kulaklık önerisi

2000 Bütçem var genellikle FPS oyunları çok oynuyorum SteelSeries ve Razer biraz daha tercihim Havit Gamenote H2002P kullanıyordum sonra H2002D kullandım hiçbirisini beğenmedim bozuldular 1 sene içerisinde o yüzden biraz daha Steelseries veya razer tarzı bilinen markalar istiyorum bütçe fazla...
  4. ObitoR3

DAREU EK60 HE Manyetik Switch Klavye alınır mı

şuan fiyatı 1399 TL https://www.gaming.gen.tr/urun/859789/dareu-ek60-he-white-yulong-manyetik-switch-8k-hz-hall-effect-hotswap-rgb-ingilizce-mekanik-gaming-klavye/ Sizce alınır mı iyi midir bütçem en fazla 1500 100 lira bile daha yukarı çıkamam
  5. ObitoR3

25000-26000 Civarı sistem önerisi

Bütçem 25 Bin ile 26 Bin arasında değişmekte daha fazla bütçe maalesef ayıramam şuan bildiğiniz fiyat performans kaçırma diyeceğiniz güzel bir sistem var mı ? yardımcı olursanız sevinirim
  6. ObitoR3

F80 veya Dark VM200 Hangisini tercih etmeliyim

https://www.teknobiyotik.com/dark-vm200-13-32-2-adet-monitor-destekli-amortisorlu-masa-monte-monitor-kolu-dk-ac-vm200.html?ref=akakce&v=1.69.7...
  7. ObitoR3

Çalışmayan Hyper x Fury DDR4 1x8 Gb Ram ile ne yapmalıyım ?

Ram fiyatlarının aşırı arttığını biliyorum çalışmayan bir ram im var uzun zaman önce kutuya koyup bırakmıştım yeni aklıma geldi ne yapmalıyım bununla ?
  8. ObitoR3

Monitör Standı önerisi

2000 i geçmeyecek şekil de güzel bir monitör standı öneriniz var mıdır fiyat performans
  9. ObitoR3

Yardım Mchose A5 Ultra Dongle okuyor ama çalışmıyor

Mouse hiç bir şekilde çalışmıyor durduk yere oldu yedek mousem yok ama klavyeden mchose nin yazılımına girdim dongle okuyor kabloyla da bağlanmıyor dongle ile de sadece okuyor dongle ı sağ üstte disconnected yazıyor ne yaptıysam olmadı chatgpt den yardım alayim dedim o da işe yaramadı deepsleep...
  10. ObitoR3

2000 TL Bütçe Ayakkabı önerisi

bu ara sıra paylaşılıyor sıcak fırsatlarda görüyorum işte spor ayakkabı şundan adidastır farklı markadır çok sağlam indirime giriyor epey den akakçeden fiyatlar karşılaştırılıyor falan ne kadar baktıysam çok fazla bulamadım bildiğiniz bunu kaçırma dediğiniz Postal olur kışlık bot spor ayakkabı...
  11. ObitoR3

Öneri Max 30000 Bin Tl Sistem önerisi

Yeni yıl zamları aşırı artmadan 30000 bütçe ile bir sistem almak istiyorum monitör klavye vesaire ihtiyacım yok sadece sistem alacağım acil yardımcı olursanız bu gece bile sipariş verebilirim
  12. ObitoR3

Yardım Asus VG279Q3A Monitörde HDR ve G-SYNC açılmıyor

G-Sync özelliği NVIDIA denetim masasında uyumlu olarak doğrulanmış değil diyor monitör üzerinde ki ayarlardan G-Sync açık fakat böyle yazıyor neden bilmiyorum Monitör desteklemesine rağmen de HDR da desteklenmiyor olarak gözüküyor sorun nedir daha yeni fark ettim daha önce kontrol etmemiştim 1...
  13. ObitoR3

Type C Şarj Başlığı ve kablosu önerisi

en F/P şeklinde nasıl çözebiliriz ne alınabilir hem kablosu hem başlığı olarak 400 ü geçmeyecek şekil de Type C olacak
  14. ObitoR3

1000 - 1500 Tl kablosuz gamepad önerisi

Sadece Fifa ve Mortal kombat için kullanacağım benim için kablosuz olsun ve bağlantı kopmasın yeterli bütçe daha yukarı çıkamam önerileriniz nedir Black friday den dolayı belki güzel bir indirim vardır bir yerlerde diye düşünüyordum
  15. ObitoR3

1000-1500 Tl Kablosuz Gamepad önerisi

Sadece Fifa ve Mortal kombat için kullanacağım benim için kablosuz olsun ve bağlantı kopmasın yeterli bütçe daha yukarı çıkamam önerileriniz nedir Black friday den dolayı belki güzel bir indirim vardır bir yerlerde diye düşünüyordum
  16. ObitoR3

Pc için 1 K civarı kablosuz Gamepad önerisi

Fazla bir bütçem yok 1500 ü bile geçemem Tek bildiğim f710 var direkt f710 mu alayim yoksa başka daha güzel bir şey var mı bilmiyorum f310 um var memnunum ama bir tane de kablosuz olsun istiyorum ne yapmalıyım
  17. ObitoR3

4000 TL ve Altı Oyun için Kulaküstü Kablosuz kulaklık Önerisi

fps oyunları çok oynuyorum ayda yılda bir kulaklık alıyorum almışken sağlam bir şey olsun istiyorum bir ton marka atıldığı zaman cevap olarak ne yapacağımı bilemiyorum o yüzden bu fiyat bantlarında en iyi seçenek hangisi söyleyebilir misiniz
  18. ObitoR3

1500 TL Ve Altı Kulaküstü kulaklık önerisi

çok mükemmel bir şey beklemiyorum ama kablolu kablosuz fark etmez idare etsin bu fiyata en iyi ne var ise
  19. ObitoR3

Araba için telefon tutucu

fiyat performans bildiğiniz güzel bir şey varsa yazabilir misiniz
  20. ObitoR3

1500 TL Bütçe Mouse önerisi

Tek bir oyun oynuyorum o da Rainbow six siege Logitech g102 kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır fakat artık değiştirmek istiyorum bu bütçe ile ne alabilirim ?
Geri