Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ İthalatçı Garantili Kulaklık Hakkında Yardım

Selamlar dostlar hepsiburada dhzhome dan bi ürün aldım. Özelliklerinde yazmadığı için geldiğinde ithalatçı garantili olduğunu gördüm. Blackshark v2 pro kulaklık (Linkini ekledim). İlk defa ithalatçı ürün aldığım için güvenemiyorum. Herhangi bir sorun yaşatır mı bu garanti türü? Eğer yaşatıyor...
  2. S

Mikrofonu kaliteli kulak üstü wireless oyuncu kulaklığı

Başlıkta yazdığı gibi kulak üstü mikrofonu iyi olan bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Beyaz olmasını tercih ederim daha hoş duruyor bence. Blackshark v2 pro (2023) baktım ama fiyatı bi anda artmış ve menteşe sorunları oluyor diyorlar. Arkadaşım 2024 modelini kullanıyor uzun süredir herhangi bir...
  3. S

Agalar Klavye Önerisi Lazım

Şu anda bir set yapmaya çalışıyorum ve güncel olarak Waizowl ogm Pro V2 Hades rengi mouse kullanıyorum Waizowl mouse'uma yakışabilecek güzel bir klavye arıyorum. Açıkçası ATK RS6 night hunter rengini Wraith'den almayı düşünüyorum onun dışında başka bir alternatif bulamadım. Taksitle alacağım, o...
  4. S

Çözüldü✓ Yeni mouse almak istiyorum ama karar veremiyorum help agalar

Selamlar öncelikle, normalde 2-3 sene önce (tam hatırlamıyorum) razer viper v2 pro aldım. İlk aldığım zaman baya hoşuma gitti ve güzel bi mouse oldu. Lakin şu anda yeni bir mouse almak istiyorum. Normalde aklımda waizowl ogm pro v2 almak vardı ama zeus modelinin stokları bittiği için alamıyorum...
  5. S

Çözüldü✓ Agalar yardım edin İlk aldığım sistemde yaşadığım fps sorunu ve teknik sıkıntısı

Selamlar öncelikle herkese, baştan söyleyeyim önceden buraya bir konu açmıştım lakin herkes darboğaz vs diyip konuyu dağıtmıştı. 4070tiSuper ve 7500f işlemcisi olan bi hazır sistem aldım ve bu sistemde sorunlar yaşadım ilk aldığım 2 hafta gta5'te ort. 190 fps alıyordum ama aşırı fazla drop...
  6. S

Çözüldü✓ 46k bütçem var Hazır Sistem Alacağım Yardıma İhtiyacım var

Öncelikle herkese merhabalar, Ben bir hazır sistem almayı düşünüyorum lakin karar veremedim çünkü pclerden çokta anlayan birisi değilim. Bir iki sitede gördüğüm ve forumlardan okuduğum kadarıyla biliyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. bütçem yaklaşık 46k öncelikle bunu söyleyeyim, çünkü sisteme ek...
  7. S

Laptop monitör bağlamak ( oyun için )

Merhabalar "Monster 17.1 15,6 RTX 3050" laptopa sahip bir oyuncuyum ama ekran bana küçük geliyor ve genel olarak görmekte bazen zorlanıyorum ben eğer ki 1ms 27 inç bir gaming monitör bağlarsam bir gecikme olur mu veyahut yüksek (kendi laptopum 144hz) 144 hz'den yüksek hz alırsam bir sorun yaşar...
Geri