Arama sonuçları: *

1. C

Xbox Ne Kadar Ederrr

Selamlar, elımde LB'sı bozuk Xbox vardı bende LB'yı bıraz cıkardım bu ne kadara yapılır veya 2.elde ne kadara satmalıyım beyaz renkte?
  2. C

Xbox 9.Nesil Ne Kadar Eder

selamlar elımde lbsı bozuk xbox vardı bende lbyı bıraz cıkardım bu ne kadara yapılır veya 2.elde ne kadara satmalıyım
  3. C

Bu Masaya 10 Bin TL Fazlamı

selamlar marangozucdan fiyat almak amaçlı bu masayı attım 10 k dedi sizce pahalımı 120 50 duz balkona masayı 2 kya yapmıştı buna 10 K DEDİ 155 uzunluk 75 yukselık 60 da genişlik
  4. C

Ipad Tamiri Nerede Yaptırılır?

Selam, elimde NAND'ı bozuk iPad 9'um var, garantisi bitti. Artvin'de yaşıyorum, yaptırabileceğim yer yok. Burada sordum, NAND dediler. Sizce bu haliyle satayım mı? Satsam ne kadar eder ya da yaptırıp kullanayım mı? Önerdiğiniz kargoyla gönderim yapabileceğim yerler var mı? Yapan servisi çok...
  5. C

Havit Fuxi H3 Değişik Ses Sorunu

selamlar havit fuxi h3 aldım ama csde normal kulaklıklara göre sesi biraz değişik basslı derinden titresşimli gibi geliyor böylemi bu yoksa bi ayarı vs varmı
  6. C

Favit Fuxi H3 Ses Sorunu

selamalr bende donglesız havit fuxı h3 var ama csde seslerı sanki biraz baslı kalın veriyor bunu nasıl düzeltiriz sesler çok dışardan yankılı gibi
  7. C

GALATASARAY FENERBAHÇE 3-0

3-0 Biten Fb nin hezimete uğradığı maç hakkında görüşleriniz nedir
  8. C

2000 KRAMPON ÖNERİSİ

SELAMLAR BÜTÇEM 2 falan belki biraz artabilir krampon arıoyurm halısaha için çivisiz daha iyi halısaha için biliyorum ama kraponun zevki başka önerileriniz bekliyorum numara olarakta adidas 44 skechers 44.5 olmadı bayağı sıkıt muhtemelen 46no falan lazım...
  9. C

500TL Kulaklık Önerisi?

selamlar kulaklık arıyorum kulak içi normal şuan 3 4 aydır a10den go smart aldım 2 kere 52 TL'ye onları kullandım memnundumda csde vs ama kablosu kısa o yüzdenm daha iyi bir şey arıyorum kablosuzda olur kabloluda bayağı cs vs oynuyorum 20 k elo
  10. C

9070 XT OYUN ÖNERİSİ

selamlar 9070 xt 7800 xd var monitor işe 1080 p 180 hz oynuyabileceğim oyunlar arıyorum suan sadece cs zula vs oynuyorum rdr falanda oynadım
  11. C

Video edit program önerisi

selamlar normalde movavi kullanıyordum ama daha crackı çalışmıyor o yüzden yeni program arıtorum bildiğiniz güzel varsa movavi gibi kolay
  12. C

Halısaha için krampon önerisi

selamlar halısaha için çivili veya çivisiz ayakkabı arıoyurm bütçem 3 bin ayaklarım 29 30 uzunluk 11 12 cmde genişlik var önerilerinzi bekliyorum bide aynı fiyatta arkaadşımada hediye alacagım 43 44 giyiyor
  13. C

Ipad 9 nand bozulumu

selamlar ipad 9 bi anda aple logosunda kalmaya başlamıştı bende restore atayıım dedim ama restorede ilerleme çubugu hiç ilerllemiyor orjınal olmasada kablo vs aldım ama restore gene aynı oldu başka bir iphonede denedım aynı kabloyla restore sorunsuz oldu bu nandı ben ne kadar yaptırabilirim...
  14. C

Sistemim ne kadar eder

selamlar elimde 7800 x 3 d xfx 9070 xt 16 ram 1 tb ssd mg953 kasa ve 750 watt psulu sistemi var ne kadar eder 40 50 eder mi? ne kadara satmalıyım ram markası gskıll rispaj bide nztx 120 sogutucu var
  15. C

2 k monitör önerisii

selamlar 9070 xt 7800 x3d 16 6000 mhz ramlı sistem var 2 k monitör arıyporum bütçe 5 6 biraz artabılır 1000 falan max şuan biri 18 inç diğeri 1920 180 hz olarak 2 monitörüm var ana monitor olarak kullanıcam oyunlarda 1080 kötü geliyor hikaye vs önerlieriniz beklıyroum
  16. C

7800 x 3d csgo drop yiyorum

selamlar 7800 x3d 9070xt ile arada csde drop yiyorum fps iyi ama drop giriyor kasıyor hissi var bu neden kaynaklanır bios güncel değil alakası varmıdır
  17. C

2000 tl psu önerisii

selmalar r3 1200 rx 570 sistem için psu arıyoruz bütçe max 2 bin ilerde bu kasaya upgrada yapılmaycak belki işlemci değişişilir önerileriniz bekliyorum
  18. C

IPad restore mod çalışmıyor

Selamlar, iPad 9 bir gece ansızın bozuldu. Sonra restore yapmaya çalıştım 101'den kablo aldım restore yaparken çizgi hiç ilerlemedi. Sonra şu kabloyu aldım ama restore yine aynı yerde. Her şey tam, logo falan gözüküyor ama alttaki ilerleme çubuk ilerlemiyor. 1-2 saat de beklesem bin türlü yolu...
  19. C

IPad 9 bozuldu ve restore mod çalışmıyor

Selamlar, iPad 9 bir gece ansızın bozuldu. Sonra restore yapmaya çalıştım 101'den kablo aldım restore yaparken çizgi hiç ilerlemedi. Sonra şu kabloyu aldım ama restore yine aynı yerde. Her şey tam, logo falan gözüküyor ama alttaki ilerleme çubuk ilerlemiyor. 1-2 saat de beklesem bin türlü yolu...
  20. C

Cs 2 envanter önerisi

selamalr cs 2 için envanter dizicem ufak çaplı bıçak awp ak usp deagle ve m4a1s olacak yazın satarım muhtemelen bütçem 5 bin
Geri