Arama sonuçları: *

• Users: crussse
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Logitech G733 Mikrofon ses duzeyi

Logitech G733`te konustukca mikrofon duzeyi kendi kendine azalmaya basliyor 100,90,70,40 gibi en sonda ise sesi 10a kadar cekiyor tekrardan uygulamayi acip mikrofonun ses duzeyini 100e cekmem gerekiyor eskiden olmuyordu yeni olmaya basladi nasil duzeltebilirim?
  2. C

SteelSeries Apex 9 TKL Tus sorunu

Klavyede belli bir sira calismiyor, 2,W,S,Z ve ALT. Dun bilgisayari kapatmadan once normal bir sekilde hepsi calisir durumdaydi. Yarim saat once falan bilgisayari actim ve calismadiklarini farkettim. Bilgisayari acip kapadim, kasadan USB cikarip taktim, tuslari cikarip taktim, kabloyu klavyeden...
  3. C

Rampage RM-344 Monitor Standi

Rampage RM-344 monitorumun yuksekligini istedigim gibi ayarlayamadigim icin monitor standi almayi dusundum fakat alacagim monitor standi icin monitorum takmaya uygun mu bilmiyorum. Alacagim monitor standi...
  4. C

GTA 5 Başlangıçta mouse kasma ve pencereli ekran sorunu

GTA 5 girdikten sonra bu kısımda nedense oyun çok fazla donuyor mouseyi haraket ettirdiğimde sankı 10fps 5fps alıyormuş gibi haraket ettiriyorum. Zaten genellikle çoğu kullanıcının menüye girince fpsi düşer ama bu menüde değil ben oyudna normalde 120 100 fps arası alirkene sadece bu menude 60 50...
Geri