Arama sonuçları: *

• Users: isasari
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. isasari

PS5 + TV + Soundbar ve UPS ile kullanım

Arkadaşlar merhaba. Bölgemde haftada 4-5 kez elektrik kesintisi yaşıyorum. - LG 55 inç CS serisi OLED TV - PlayStation 5 - Modem - Samsung B650 Soundbar FSP'nin akım korumalı prizini kullanıyorum ama alalı 7 yıl oldu. Artık güven vermiyor. Yukarıdaki cihazları kesintiden en az etkilensin diye...
  2. isasari

Yardım Dahua diye bir marka?

Merhaba arkadaşlar, Bir ihale kapsamında firma Dahua 32 GB DDR4 3200 ve SSD teklif etmiş. Tabii fiyat ucuz olması lazım ya... Nedir, ne değildir bilen var mı?
  3. isasari

Vivobook OLED'i yenilemek?

Arkadaşlar merhaba, Geçen yıl sonunda Asus Vivobook S 15 OLED almıştım. Ryzen 5 5600H, 16 GB RAM, 512 SSD var. 120 Hz, 2K OLED ekran harika bir şey hayran kaldım. Hiçbir şikayetim yok aslında gayet memnunum. Ama ASUS 16X Pro OLED'lerini tanıttı. Güncel işlemcili, RTX ekran kartlı, 4K...
  4. isasari

Logitech'ten başka sessiz kablosuz klavye/fare seti var mı?

Arkadaşlar, bir kablosuz klavye/fare seti arıyorum. Logitech'in Silent modelleri dışında başka bir şey yok sanırım. Ne tavsiye edersiniz?
  5. isasari

Video düzenleme için sizce bu sistem nasıl?

Merhaba Arkadaşlar, Video düzenleme işlerim için şöyle bir PC toplamayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Şimdiden teşekkürler...
Geri