Arama sonuçları: *

• Users: Zacer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Logitech G G502x Plus modeli Mouse USB temini

Merhaba dostlar, Başlıkta belirttiğim ürünümün USB’sini kaybettim. Yeni USB temini yapabilir miyim ? Yapılıyorsa nasıl yapacağım ? Logitech sitesinden herhangi bir geri dönüş alamıyorum. Canlı destekte oto cevaplar var link atıyor ama yine bir sonuç çıkmıyor. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ...
  2. Z

Telefon numarasından konum öğrenmek mümkün mü ?

Merhaba cümleten, Bir abimin özel bir durumu var çok detay veremeyeceğim. Kısaca şöyle özetleyeyim: abimin adına olan hem şirket hem de özel kullanım için toplamda 8-9 adet hat var. bunlardan sadece bir tanesine farklı sebeplerden ötürü erişimimiz yok. hattı kapattırıp yeni hat açmayla ilgili...
  3. Z

Askerlik ile ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Dostlar merhaba, Ben bu ay tecilimi bozup yedek subaylığa başvurmayı düşünüyorum. Çıkmaması durumunda ise açıklandıktan sonra normal erliği bedelliye çevirebiliyor muyum ? Lütfen gerçekten bu konuda bilgi sahibi olan cevaplarsa sevinirim.
  4. Z

Kerem Aktürkoğlu - Fenerbahçe Olası Transferi Hakkındaki Düşünceleriniz

Dostlar selamlar. Benim fikrimce Kerem iyi para kazanacak fakat kariyeri için çok yanlış bir tercih yaptı. Bu tercihiyle zaten GS camiası komple sildi kendisini. FB camiasının da aman aman sahipleneceğini düşünmüyorum. En ufak bir sorunda FB-Kerem ilişkisi patlak verecektir. Sizler ne...
  5. Z

Bu tabu oyununun ismi, cismi, sitesi, app i nedir bilen duyan gören var mıdır?

Merhaba dostlar bu videodaki tabu oyununa nasıl erişebiliriz bilen duyan var mı acaba ?
  6. Z

E-fatura programı önerisinde bulunur musunuz ?

Merhaba dostlar, Naçizane küçük bir firmayız. E-fatura kullanıcısıyız. Mikrojump kullanıyorduk, çok önceden o alınmış diye. Fakat hem fiyatları yüksek hem de bizim için fazla kapsamlı bir program. Programın %90'ını falan kullanmıyoruz bile. Yeni bir program satın almak istiyoruz. Paraşüt ve...
  7. Z

80k civarı sisteme tavsiye ihtiyacımız var

Merhaba dostlar, Aşağıdaki sistemi arkadaşıma almayı düşünüyoruz incehesap üzerinden. Ama özelleştirme kısmındaki sıvı soğutucular içime sinmedi. Gamepower ve cooler master var fakat cooler masterın 240mmlik modeli var. Sizce cooler master 240mm yeterli olur mu yoksa almışken 360mm mi tercih...
  8. Z

PttAvm iPhone indirimi(?)

Dostlar selamlar. Bu PttAvm'deki indirimlere çoğunuz şahit olmuşsunuzdur. Bunun olayı ne ? Denetleyicisi yok mu ? Mağaza puanı da 10 üstelik. Şimdi buradan satın alırsak başımıza ne iş gelecek ? Devletin kurumu insanları mağdur etmemek için neden denetleme yapmıyor ki acaba ? Deli sorular...
  9. Z

MLD M500 ULTRA 500GB üzer mi sizce dostlar ?

Okuma yazma hızı çok iyi duruyor. Biliyorum tam olarak vermez o değerleri ama yakın değer verse bile gayet okey gibi duruyor. Sizce üzer mi alınır mı ne dersiniz ? https://www.itopya.com/mld-m500-ultra-500gb-nvme-2280-gen4x4-m2-ssd-7000mb-okuma-4700mb-yazma_u23831#bTableUrunDetay
  10. Z

Kasa için Wi-Fi adaptör önerisi

Merhaba dostlar, Kasaya takıp wifi'a bağlanabileceğim sağlam düzgün bir öneriniz var mı ?
  11. Z

🔥İndirim Solo Kağıt Havlu Dev Rulo (1=8) 49,90₺

Ayrıca ürünün altında 150'ye 30 indirim kuponu vardı. 4 adet aldım 169,90₺ tuttu https://www.hepsiburada.com/solo-kagit-havlu-dev-rulo-1-8-p-HBCV00002THVMW
  12. Z

Mouse takılma sorunu

Merhabalar, İş yerimde ve evimde kullandığım pclerde mouse kullanırken aşırı derecede anlık takılmalar oluyor. Bazen normal çalışıyor ama bazen de takılmalardan iş yapamıyorum. İki farklı pc ve iki farklı mouseda aynı sorunu yaşıyorum. İş bilgisayarımda AutoCAD ve farklı bir CAM programı...
  13. Z

27"-32" arası min. 144 hz monitör önerisi

Dostlar başlıkta belirttiğim gibi monitör önerileriniz varsa çok memnun olurum. Bütçede kısıtlamıyorum kendimi parasına değsin yeterli
  14. Z

ASUS monitör DP sinyal yok hatası

Merhaba dostlar, Çift monitör kullanıyorum düne kadar herhangi bir sorun yoktu. Ana monitör hdmi ile, 2. ekran da dp ile 144 hz veriyordu. Dün akşam baktığımda ikinci ekranımda DP sinyal yok diyordu. Kabloyu diğer monitörde denedim sorunsuz çalıştı. Kabloların uçlarını falan çevirdim yine...
Geri