Arama sonuçları: *

• Users: Bekirerol
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Argb 3 pin portu çalışmıyor

Dostlar selam herkese fotoda işaretli 3 pin Argb kısmı ne yaptıysam çalışmadı kart 1 senelik daha kontrolcü falan da taktım gene çalışmadı senkron için biostan falan bişey mi açmam gerek satadan ışık veriyor sadece pin de çalışmıyor.
  2. B

Acil Yardım Reset Atıyor..

millet selam dün bilgisayara format attım driver vs her şeyi yükledim eksiksiz şekilde ama 1 saat geçmeden kendi kendine reset attı sorun nedir anlamadım yardımcı olacak varmı? RYZEN 7 5700X ASUS B550-A GAMİNG SAPPHİRE RX 6700 XT
  3. B

Çözüldü✓ PUBG mobile için tablet önerisi

Arkadaşlar selam Max 6 7 fiyat bandında sadece pubg için 90 FPS 2k panelli tablet öneriniz var mı?
  4. B

Çözüldü✓ Ekran kartı önerisi yapar mısınız.

Arkadaşlar selam Asus b550-a gaming anakart Ryzen 7 5700x işlemci Xpg 64 GB ram Sistemim bu şekilde ekran kartı arayışı içindeyim dar boğaz olmayacak şekilde ekran kartı tavsiye eder misiniz teşekkürler şimdiden.
  5. B

Yardım MODEM ÖNERİSİ Yardım

Arkadaşlar selam 24/10 Mb internet kullanıyorum çanak üzerinden alt yapımız olmadığı için mecburi ama özellikle FPS oyunlarında falan çok fazla MS yükseliyor nasıl bi çözüm yapmam lazım bunun için önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
  6. B

Yardım Lütfen Steam Hesabım Çalındı

STEAM HESABIM BAŞKASININ ELİNE GEÇMİŞ İKİ FAKTÖRLÜ DOĞRULAMA AÇIK OLMASINA RAĞMEN E POSTA VE ŞİFRE DEĞİŞİKLİĞİ YAPTIM BAŞKA YAPMAM GEREKEN BİŞEY VAR MIDIR???
  7. B

Çözüldü✓ ANAKART VE İŞLEMCİ UYUMU?

Arkadaşlar selam yeni anakart ve işlemci aldım sizce uyumu nasıldır size göre tavsiyelerinizi bekliyorum.. Anakart : Asus ROG STRIX B550-A Gaming AMD B550 Soket AM4 DDR4 5100MHz(OC)Mhz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X 3.40GHz 8 Çekirdek 36MB Önbellek Soket AM4 İşlemci...
  8. B

Çözüldü✓ İşlemci: R5 5600x R7 5700x R7 5800x

Arkadaşlar selam AMD sistem toplamayı düşünüyorum sizce toplayacağım sisteme en güzel performanslı işlemci hangisi olur? Anakart: Asus rog B550-A GAMİNG Ekran kartı: Sapphire 6700xt Ram: Xpg 16x4 SSD: Samsung Evo 970 500gb İşlemci: R5 5600x R7 5700x R7 5800x Hangi işlemci daha iyi sizce ?
Geri