Arama sonuçları: *

• Users: mami46
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Acil sıvı soğutma önerisi

GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX DDR5 kullandığım anakart bu kullanacağım işlemci ryzen 7 7700x işlemci overclock yapacağım bana yüksek performanslı soğutması güzel rgbc önemli değil biz sıvı soğutma önermeniz lazım 360 milimetre olması lazım
  2. M

♦️Sistem parça uyumu donanım ❓❗

Arkadaşlar şimdi benim alacağım sistem bu şuan 64 bin TL cıvarı yapıyor bana ilk önce güzel bir uygun ve soğutma performansı yüksek meş kasa önerin ardından sistemde sistemdeki parçaların uyumu konusunda neler yapabiliriz aynı kalite ve performansta başka parçalar varmı mesela power sıvı soğutma...
  3. M

❗ sistemimde eksiklikleri donanım

topladım bu sistemde değiştirmem gereken parçalar var mı sizce daha fiyat performans veya aynı fiyatta daha kaliteli parçalar var mı sizce bu sistem nasıl bir de kasa önerisi yaparsanız sevinirim ama sistemindeki parçalara bakın bir uyum var mı yok mu onu da söyleyin kasayı da uyumlu bir kasa...
  4. M

Sıvı soğutma önerileri 360mm

MSI MAG X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX anakart kullanıyorum birtane sıvı soğutma buldum gigabayt aorus waterforce x 360mm acaba anakartıma uyarmı birde eğer daha performanslı ve uygun fiyatlı yada 300 500 TL farkla şu sıvı soğutma bundan daha iyi dediğiniz bir şey olursa öneriye açığım
  5. M

❗60k Bütçe 4080 7950xli Sıstem Tavsiyesi

Arkadaşlar bana 4080 li 7950x olan 360mm bana uzun yıllar sorum aıkıntı çıkarmayacak soğutuculu CK3000 1tb m2ssd içeren CL değeri 30 32 ram olan ve anakartı soğutma ve faz bezleme işte her neyse iyi olan FP sistem toplarmısınız çok acil 60 62 bin TL bütçem var 63 TL kıredi çekpi 73.500 TL...
  6. M

45 55K sistem tavsiyesi sadece kasa ❗

Arkadaşlar alacak olduğum sistemde 7700x 4080 veya 4.070 ti olmalı 360 mm sıvı soğutucu overclock yapmaya müsait güzel bir anakart fazla uçuk olmasına gerek yok sadece güzel sağlam bir overclock yaptığımda soğutma performansı yeterli olsun Güzel olsun kafidir çünkü ben 1080p de oyun oynamayı...
  7. M

50K Hazır Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar 50k civarı duruuma göre değişiyor 52 falan bütçem var bir iki ay içinde bilgisayar almayı düşünüyorum sadece kasa alıcam diğer parçalar tam hazır sadece kasa kaldı bana içerisinde 4080 olan 7700x işlemcili overclock yapmaya müsait ck3000 m2ssd olan bir sistem önerebilir misiniz he...
Geri