Arama sonuçları: *

• Users: Klugheit
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Yardım Bilgisayardan anlayan varsa fanlarla ilgili bir kaç sorum var krallar.

Herkese selam dostlar. Bir kaç sorum var. 1. Kasamda stok 2 (corsair fan ) vardı. Bunları değerlendirmek için birini fun hub'a takıp kasaya kendim monte etmek, diğerini de kule tipi SE-224-XTS Black soğutucuma takmak istiyorum. 1.1 Hub da farklı marka fan olursa pwmleri bir şekilde sorunsuz...
  2. K

Soğutucum ile Anakartım çarpışır mı ?

Selam arkadaşlar bir videoda adamın soğutucusu anakartının soğutucu bloğuna çarptığı iiçin yönünü ramlere doğru çevirmek zorunda kaldı ve ramler de ki çift kanal özelliğini kullanamadı. Aynısını yaşamaktan korkuyorum. Bu arada ilerde kasamda gelen stok fanlardan birini de soğutucuya takmayı...
  3. K

Yardım Seçeneklerden hangi fanı önerirsiniz ?

Kasamın önüne 3, arkasına 1 tane katacağım. Kasa Corsair4000D airflow hava akışı sağlam yani. Sıvı soğutma için kullanmayacağım. ÜÇLÜ PAKET: 1. https://www.amazon.com/ARCTIC-BioniX-Bundle-incl-Controller/dp/B08FBH1VZP 2...
  4. K

Yardım Önerdiğiniz Sessiz Ve Performanslı Bir Kasa Fanı Var Mı ?

Herkese selam yardım sever krallar. Kaç gündür fanlardan artık kafam ARGB fana dönmüş durumda. Sizden ricam ihtiyacım olan özellikleri karşılayabilecek 6'lı, 3'lü, en kötü ihtimalle tekli bir fan önermeniz. Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. 1. çok sıcak bir yerde yaşadığımdan...
  5. K

Yardım Fanlarım anakartım ile uyumlu mu ?

Arkadaşlar anakartım MSI MAG B550 TOMAHAWK. Özellikleri ise şunlar: 1x 4-pin CPU fan connector 1x 4-pin water-pump fan connector 6x 4-pin system fan connectors 1x Front panel audio connector 2x System panel connectors 1x Chassis Intrusion connector 2x 4-pin RGB LED connectors 2x 3-pin...
  6. K

Yardım Hangi ses kartı daha iyi ALC1200/ALC1220P Code vs ALC897 Codec

Arkadaşlar bende çok kaliteli harici bir ses kartı var müzik yapmak için. Yeni yeni ev stüdyo işlerine girişeceğim. Alacağım anakartlarından birinde wifi ve bluetooth var ama ses kartı kötü (ALC 897) Diğer anakartta wifi ve bluetooth yok ama ses kartı iyi (ALC1200/ALC1220P Code) şunu mutlaka...
  7. K

Yardım NZXT H5 Flow vs Corsair 4000D

Arkadaşlar yabancı Reddit sayfalarına baktım, Türkçe İngilizce tüm incelemelere baktım ve kafam çok karıştı. Çünkü bir sayfa NZXT seçerken diğer sayfa Corsair seçiyor. Herkes birbirinin tersini söylüyor. Son çare konu açmak aklıma geldi. Çok sıcak bir yerde yaşıyorum bundan dolayı kasanın her...
  8. K

Yardım Sessiz Ve Güçlü Bir Fan Önerir Misiniz ?

Merhaba arkadaşlar. Corsair'in Masterbox TD500 Mesh V2 ARGB kasasını aldım. Ön panelde kasayla gelen 3 fan dışında bir fan yok. Bende kasanın üst kısmına ve egzoz kısmına toplamda 4 tane fan takmak istiyorum. Çok sıcak bir yerde yaşadığım için kasada ki hava akışının çok iyi olması gerek...
  9. K

Yardım Ryzen 5 5600 işlemci için Anakart önerir misiniz ?

Arkadaşlar ilk ve son bilgisayarım olacağından uzun ömürlü, dayanıklı bir anakarta ihtiyacım var. Anakartta ihtiyacım olan özellikler şunlar: 1. PC kasasının ön panelinde ki Type-C girişini destekleyecek dahili bir Type-C portu.* 2. gen 4 M.2 SSD ve ekran kartı desteği. 3. arka panelde Type-C...
  10. K

ROG Strix B550-E ile TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) arasında kaldım.

Dostlar ömürlük alacağım bunun için beni uzun yıllar götürecek OC desteği sunan bir anakart gerek. Önemli birkaç nedenim olduğundan kafam çok karıştı, basitçe anlatayım. 1. alacağım kasanın ön panelinde ki Type-C girişini kullanabilmem için anakartımda Type-C destekli bir port olması lazım. TUF...
  11. K

Yardım TUF Gaming B550M-Plus (Wi-Fi) vs TUF Gaming B550-Plus Wi-Fi II

Arkadaşlar 2 anakart arasında kaldım. Hangisi daha iyi?
  12. K

PC kasası öneriniz var mıdır dostlar?

Herkese merhaba, arkadaşlar. Değerli bilginize çok ihtiyacım var. M-ATX bir anakart için ŞIK bir kasa arıyorum. Bu kasada RTX 3060 Ti ekran kartı ve SE 224 XT soğutucu kullanacağımdan bu bileşenlerin rahatlıkla sığabileceği bir kasa gerekiyor. Çok sıcak bir yerde yaşadığımdan, kasanının hava...
  13. K

RAM ve ekran kartı önerisi+ basit işlemci soğutucu önerisi

Herkese selam arkadaşlar. Sağlam bir RAM ve bir ekran kartı almak istiyorum, hangi marka daha iyi soğutma ve performans sağlar sormak istiyorum. Hangi marka 3060 Ti ekran kartını önerirsiniz? Hangi marka 3600MHz CL18 RGB RAM önerirsiniz? Bu arada önemli bir sorum var. Ryzen 5 5600X işlemcim...
  14. K

Sistemde dengesizlik var mı arkadaşlar ?

Herkese selam. Uzun araştırmalar ve forumlar sonucu orta düzey bir PC topladım. (sanırım orta) Fakat merak ettiğim şey bileşenlerin bir diğerinden dengesizce üst seviyede kalan bir tanesi var mı. Mesela mükemmel ekran kartı ama kıytırık işlemci gibi mantık olarak. Dikkatinizi çekeyim asıl merak...
  15. K

En ucuz 4 RGB fana sahip, mech ve hava akışı düzgün bir kasa önerir misiniz ?

Anakart: TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 İşlemci Soğutucusu: ID-COOLING SE-224-XT Ekran Kartı: PNY GeForce RTX 3060 12GB XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB Dual Fan Edition Bellek: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL16 Depolama: Kingston KC3000 1TB M.2...
  16. K

Yardım 3 Psu Dan Hangisi Uzun Ömürlüdür ?

Yurtdışından getirteceğim için ne yazık ki garanti kapsamında sıkıntılar yaşayacağım bundan dolayı uzun ömürlük bir psu istiyorum. Bütçe önemli değil, En uzun süre yanık kokusu gelmeden hizmet verecek psu hangisidir ? A) Corsair RM750X 80+ Gold 750w B) XPG Core Reactor 80+ Gold 750w C)...
  17. K

XPG vs GF1 vs CORSAİR hangisi daha iyi ?

Selamlar. 3 psu içerisinden hangisi en SAĞLAM en İYİ ve fiyat performans olanıdır sizce ? Korkum 18 ay sonra yanık kokusu gelmesi ve bileşenlerimin zarar görmesi.. A) Corsair RM750X 80+ Gold 750w B) XPG Core Reactor 80+ Gold 750w C) Thermaltake Toughpower GF1 80+ Gold 750w Fiyatları...
  18. K

Yardım GF1 psu mu - GPX psu mu ?

Merhaba arkadaşlar. Asıl sorum aslında verdiğim güç kaynaklarından hangisinin sistemimin ihtiyaç duyduğu kablo girişlerine sahip olduğudur. Cevaplarsanız sevinirim. Eğer ikisi de sistemimin istediği power girişlerine sahipse gf 1 alacağım. 1. PSU : Thermaltake Toughpower GF1 2. PSU : XPG Core...
  19. K

Yardım XPG Core Reactor 750W alınır mı?

Sizce bir gün yanık kokusu gelip bileşenlerimin zarar gördüğü bir gün yaşar mıyım bu psu ile ? İçim rahat bir şekilde alabilir miyim ? Öneriyor musunuz ?
  20. K

Yardım Ryzen 5600 için Kule tipi soğutucu önerir misiniz ?

Rgb olsa da olur olmasa da olur.
Geri