Arama sonuçları: *

• Users: mrEt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Bu sıvı soğutucu anakartıma ve işlemcime uyumlu mu?

Bu sıvı soğutucuyu alacağım fakat üstünde intele uyumlu yazıyor benimde işlemcim r5 5600. Normalde içinden am4 soket parçaları çıkıyo diye biliyorum fakat bunda çıkacakmı emin değilim yardımcı olurmusunuz
  2. M

Çözüldü✓ R5 5600 sıvı soğutma (anakarta uygun olmali)

Merhaba. Benim işlemcim r5 5600 ve şuan 80 derecelere rahat çıkıyor. Bu yüzden sıvı soğutma almak istiyorum. Ama anakartima uygun olurmu emin değilim. Analartim Asrock a520 m anakart. Rgb olmadığını biliyorum ama kullanmazsamda sorun değil. Bu yüzden soğutma olarak kullanabileceğim 2,5k yı...
  3. M

Ekranım niye blurlu gözüküyor

merhaba. Benim ekranımda bir sorun var. böyle normalde düz gözükmesi gereken yerler nota nokta gözüküyor ve siyah olan yerler hiç gözükmüyor. bunun sorununun ekran ile alakalı oldugunu sanmıyorum çünkü ss attıklarında düz gözüküyor. Yardıcı olabilecek varmı. ss attıklarımda kadın karakter benim...
  4. M

indirdiğim şeyleri açmak yerine indirme dosyasını tekrar indiriyor

arkadaşlar sa. be opera gx kullanıyorum. fakat bi dosya indirdiğimde yada herhangi bişi indirdiğimde o dosyayı açmak yerine tekrardan aynı dowland dosyasını tekrardan indişriyor. bu sorunu nasıl çözebilirim
  5. M

Çözüldü✓ Asrock A520M-HVS anakarta İD-COOLİNG se-214-xt Argb soğutma uyumlu mudur?

Merhaba. Ben işlemci fanımı değiştirmek istiyorum fakat tam anlamiyla emin olmadığım için soruyorum. İşlemcim Amd Ryzen 5 5600 ve şuan stock fanı kullanıyorum. Stock fan ile cs 2 de bile 83 dereceye çıktığı zamanlar bile oldu. Bu yüzden bende fanımı değiştirmeye karar verdim. Almak istediğim fan...
  6. M

Çözüldü✓ Asrock A520M-HVS anakart ile MSİ MAG Coreliquid 240r V2 uyumlu mudur?

Arkadaşlar ben yeni bi sıvı soğutucu alacağım. Fakat yeterli soket anakartimda varmi bilmiyorum. Mesela rgb kullanabileceğim soket anakartımda varmı? Diye düşündüm. Bahsettiğim gibi anakartım Asrock A520M-HVS, işlemcim ise AMD Ryzen 5 5600. Ama işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum. İslemci için...
Geri