Arama sonuçları: *

• Users: enesemre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

FileZillada Dosya Aktarımı Başarılı Yazmasına Rağmen Dosya Aktarılmıyor

Siteme bir şey eklemem lazım ve başarılı demesine rağmen başarısız oluyor. Yardım edebilir misiniz?
  2. E

500-600 TL Gaming Kulaklık Önerisi Lazım.

Aklımda bu kulaklıklardan birini almak var. Sizin daha iyi bir öneriniz varsa yazabilr misiniz? https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-gamenote-h2016d-mikrofonlu-rgb-oyuncu-kulakligi-fiyati,929486035.html https://www.itopya.com/aoc-gh200-stereo-siyah-kablolu-oyuncu-kulakligi_u16584 İtopya...
  3. E

Çözüldü✓ D: Diski Gözükmüyor.

Normalde laptopu aldığımda hem C: hem de D: diski vardı. Fakat şu an bu şekilde gözüküyor. Çözümünü bilen var mı?
  4. E

500 TL Kulaklık Önerisi Lazım

Fiyatta biraz oynama olabilir.
  5. E

BIOS sıfırlayınca birçok şey bozuldu

Arkadaşlar bios sıfırladım ve ne windows tuşu ne aratma butonu ne de ses çalışmıyor. yardım edebilir misiniz?
  6. E

Çözüldü✓ BIOS sıfırlayınca birçok şey bozuldu.

Arkadaşlar bios sıfırladım ve ne windows tuşu ne aratma butonu ne de ses çalışmıyor. yardım edebilir misiniz? 1691506828 arkadaşlar cevap verebilir misiniz laptopta hiç bir şey yapamıyorum
  7. E

Çözüldü✓ Fare gözüküyor ama ekran simsiyah

Yakında monster bir laptop aldım ve windows güncellemesi için yeniden başlattığımda ekran açılınca fare ve simsiyah bir ekran beni karşıladı. Ne yapmam lazım?
  8. E

Casper Excalibur G870.1245-BFB0X-B da ram yükseltmesi yapılabiliyor mu?

Bu laptopu kullanan biri varsa veya bilgili biri varsa bu laptopta ram yükseltmesi yapılabilir mi? Casper Excalibur G870.1245-BFB0X-B
  9. E

Çözüldü✓ 30000 TL Civarı Laptop Önerisi Verir Misiniz?

Bilgisayarım çok eskidi. Oyuncu laptop'u almak istiyorum. Laptop önerebilir misiniz?
  10. E

26000 TL bandında laptop önerisi verebilir misiniz?

Fiyat 26000-27000 TL aralığında olduğu sürece fiyat önemli değil. Yakında laptop almayı planlıyorum.
  11. E

Çözüldü✓ Laptopu Satın Almadan Ekran Kartının Kaç Watt Tükettiğini Öğrenebilir Miyim?

G870.1245-DFA0X-B laptopunu almayı düşünüyorum. Satın aldıktan sonra pişman olmamak için Casper'in kendi sitesi dahil birçok siteye baktım. Fakat ekran kartının kaç watt tükettiğini hala bulamadım. Yardım edebilir misiniz?
Geri