Arama sonuçları: *

• Users: eminncan7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Sıvı soğutma önerisi

selamlar bilgisayarımı alalı yaklaşık 2-2.5 yıl oluyor aldığımdan beri ne temizledim ne de termal macun değiştirdim antalyada yaşıyorum son zamanlarda bilgisayarımda genel bir performans düşüşü fark ettim ısı değerlerinde baktığımda ise ryzen 5 5500 işlemcim boşta 70 derecelerde yükte ise 96 97...
  2. E

1.5k mouse önerisi yapar mısınız

Bu fiyata daha iyisi var mıdır varsa linkler misiniz https://shop.connectgame.com.tr/products/delux-m800-pro-kablosuz-ultra-hafif-gaming-mouse-paw3395-beyaz-extra-paket
  3. E

MAX 2K KLAVYE MOUSE ÖNERİSİ

ikisi toplam 2kyı geçmiycek şekilde klavye mouse önerisi
  4. E

1.5k Mouse önerisi yapar mısınız

1.5kya kadar mouse önerisi yapar mısınız kablosuz olursa daha iyi olur genellikle rekabetçi oyunlar oynuyorum
  5. E

EA PLAY OYUNU GÖRMÜYOR

Arkadaşlar akşam bf1 indirmek için bilgisayarı açık bırakıp indirmeyi başlattım sabah kalktığımda pc kapanmıştı açtım depolamadan yaklasısk 60 70gb kullanılmıs fakat oyun yüklü olarak gözükmüyor bu dosyaları nereden bulup silebilirim?
  6. E

Bu monitör alınır mı

Alınır mı beyler? https://www.sinerji.gen.tr/samsung-25-odyssey-g4-ls25bg400euxuf-1ms-240hz-ips-hdr10-g-sync-gaming-monitor-p-44261?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAhc-sBhCEARIsAOVwHuScu3MRk02H6pzjvZlgWYWclBbz_xrZMSBXedUaqg4eKg4bVaIGQdMaAomzEALw_wcB
  7. E

Bu Gece Kesin Olarak Zam Gelir Mi

Beyler bu monitörü alcam bu gece kesin olarak zamlanır mı https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
  8. E

Monitör Önerisi 5kya Kadar

Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım hangisi daha mantıklı sizce https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-vg249q3a-23-8-1ms-180hz-ips-full-hd-freesync-oyuncu-monitoru.html...
  9. E

5-5.5K Monitör Önerisi

5-5.5k arası monitör önerilerinizi bekliyorum ıps panel olursa çok daha iyi olur
  10. E

PSU Güç Kablosu Önerisi

Arkadaşlar çarşamba günü bilgisayarımı monitöre sinyal yok yazısı gelme ve klavye fareye ışık gelmeme sorunuyla itopyaya yolladım bugün arayıp bilgisayarı biz açtığımızda hiç bir sorun yoktu normal bir şekilde açıldı demişler ablam konuştuğu için ayrıntı olarak ne dediler bilmiyorum...
  11. E

MOUSE KLAVYE ÖNERİSİ MAX 1ER K

1er klık bütçeyle klavye mouse önerilenirinizi bekliyorum toplam bütçe 2k
  12. E

Bilgisayarım çalışıyor ancak monitörde sinyal yazıyor klavye fareye güç gelmiyor

Arkadaşlar birkaç gün önce bilgisayarımı yerden alıp masanın üzerine koydum masanın üzerinde bilgisayarı açtım sorunsuz çalışıyordu fakat masanın üzerine çok fazla yer kapladığı için masanın üzerinden alıp tekrar yere koydum yere koyduktan sonra kablolarını bağladım ve bilgisayarı açmayı denedim...
  13. E

MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Beyler bugün kasamı yerden masanın üzerine almak için tüm kabloları çıkardım daha sonra masanın üzerine koydum pcyi açtım fakat masanın üzerinde çok fazla yer kapladığı için tekrar yere indirdim şimdi de ekrana sinyol yok uyku moduna geçiliyor yazısı geliyor bazen da kablo bağlantılarınızı...
  14. E

CPU SICAKLIĞIMI GÖREMİYORUM

Arkadaşlar amd software uygulamasında normalde işlemci sıcaklığımı görebiliyordum ama şu an her zaman 0 derece olarak gösteriyor 2 3 gün önce bilgisayarımı w11 yapmıştım o yüzden midir yoksa başka bir çözümü var mı
  15. E

THE HUNTER CLASSİC YİVLİ TÜFEK ÖNERİSİ

Arkadaşlar the hunter classic oynayanlarınız varsa en çeşitli avlanma ağına sahip en uygun yivli tüfekler hangileri yazabilir mi bir de bu tüfeğe uygun bir dürbün lazım Köpek olarak da german pointer almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
  16. E

HDD SATA SSD ÖNERİ ...

Arkadaşlar 480gb m2ssdim artık çok yetersiz kaldığı için yanına 1tb hdd almayı düşünüyorum m2ssdnin yanına sata ssd takıp takamayacığımı bilmemem ve sata ssdlerin gözüme biraz pahalı gelmesiyle sata ssdlerden biraz soğudum önerdiğiniz 1tb hdd veya 1 tb sata ssdler varsa linklerini bırakır...
  17. E

CLASH ROYALE HESABIMA GİREMİYORUM

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce kullandığım bir clash royale hesabım vardı ve bu hesap supercell idye bağlı ama telefon değişikliği yaptığım için bu hesabı kaybettim supercell id nickimi görebiliyorum eski hesabımla supercellidden arkadaş olduğum için ama hangi maile bağlı olduğunu bulamıyorum...
  18. E

Fivem Sunucu Önerisi

Arkadaşlar fivem için önerebileceğiniz rp veya drift sunucuları neler?
  19. E

Fivem Kuramıyorum Yardım

Arkadaşlar fivemin sitesinden fivemi indiriyorum daha sonra kurarken 180mblık bir indirme yapıyor ve beni buraya atıyor buradan rockstar games>gta v yaptığımda gta v amblemi olan bir dosya çıkması ve benim ona basarak bunu kurmam gerekiyor ama bende o dosya çıkmıyor ve fivemi kuramıyorum...
  20. E

Max 1k Kulaklık Önerisi

Max 1k olacak şekilde hangi kulak üstü oyuncu kulaklığını önerirsiniz?
Geri