Arama sonuçları: *

1. tunahanyilmaz

Operatör Değişikliği Cayma bedeli

Merhaba şuanda Vodafone Mobil kullanıcısıyım. Zamanında Vodafone red Max tarifesini aylık 800 TL civarinda kullanıyordum. Ödeme zorlugu yaşamam ve Türk telekomda uygun tarife görünce operatör degistirmek istedim ve Vodafone tarafından arandım neden değişmek istiyorsunuz diye. Mobilden cayma...
  2. tunahanyilmaz

Yardım Vergisiz Telefon Hat Kısıtlaması Yardım

Arkadaşlar merhaba birkac ay once öğrenciye vergi indirimli samsung galaxy a24 aldım. Daha sonrasında telefonun imeisi yalnızca başvuru yaptığım numaraya bağlandı ve başka hat okumuyor. Bazı sebeplerden dolayı da telefon numaramı değistirmem gerek fakat hat okumayacağı için değiştiremiyorum...
  3. tunahanyilmaz

Yardım E-Gpu Monitor Olmadan kullanabilirmiyim

Merhaba elimde huawei matebook 13 2020 amd var. İşlemci r5 3500u 8gb rami var. E-gpu takmayı düşünüyorum. Thunderbolt girişi yok bu yuzden m2 den bağlicam. Sormak istediğim konu şu amd egpu bağlarken monitor bağlamak zorunlumu. Harici monitor olmadan kullanabilirmiyim.
  4. tunahanyilmaz

Thunderbolt Destkli Laptop Önerisi

Merhaba. Egpu bağlayabileeğim thunderbolt destekli bi laptop arıyorum. Hem ofis işlerimi halledeyim eve gelincede egpu bağlayıp oyunumu oynayabileceğim bi laptop arıyorum. Bütçem fazla yok. Uygun fiyatlı bildiğiniz laptop varsa atarmısınız.
  5. tunahanyilmaz

Thunderbolt Destekli Laptop

Merhaba vergi indirimiyle thunderbolt destekli ucuz bi laptop almak istiyorum. Fakat thunderbolt destekli laptop bulamadım yardımcı olurmusunuz.
  6. tunahanyilmaz

Rtx 2060 Laptop Hala alınır mı?

Arkadaşlar merhaba ikinci el rtx 2060 laptop almayı dusunuyorum sizce alınır mı?. Monster tulpar t5 v19.2 alacağım
  7. tunahanyilmaz

Yurtdışı İphone alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Sahibinden den yurtdısı iphone 12 pro almayı dusunuyorum sizce Alınır mı?. kayitsiz her yıl 8 ay kullanabiliyoruz diye biliyorum. her yil kesilmeden kullanmamın bir yolu varmı.
  8. tunahanyilmaz

Gaziantepte Okuyanlar Yardım Edin

Merhaba. Arkadaşlar Bartında bilgisayar muhendisliği okuyorum ve 2. sınıfı bitirdim fakat bartından bıkmış durumdayım. GİBTU ya geçiş yapmayı düsünüyorum. GİBTU geçiş yapmaya değermi. Gaziantep nasıl bir şehir. Bartında kucuk ve sosyal olmayan bi sehir olmadigi icin bıktım. Ve GİBTU da yurt...
  9. tunahanyilmaz

Yardım Arctis 3 Hala alınır mı?

Arkadaşlar Merhaba. 900 tl ye ikinci el Arctis 3 2019 edition almayı düsünüyorum. Kulaklıgın seklini seviyorum. Bu devirde hala o fiyata alınır mı?. Onun yerine aynı fiyatlarda daha kalitali bir kulaklık bulabilirmiyim.
  10. tunahanyilmaz

Yardım HyperX Pulsefire Haste alınır mı?

Arkadaşlar Merhaba. Amazon prime day ile indirime giren hyperx haste alınır mı?. https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08NSJFNSS/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
  11. tunahanyilmaz

Hangi Mouseu Almalıyım

Arkadaşlar Merhaba. Mouse almayı düsünüyorum. Valorant oynuyorum. Pençe tutuşuyla hareket ediyorum. Sizce hangi mouseu almalıyım. SS rival 5 i gördüm beğendim o alınır mı?.
  12. tunahanyilmaz

Yardım Mouse Alacağım Tavsiye Beirmisijiz

Arkadaşlar merhaba. Claw tutuş yapıorum ve ona göre bir mouse arıyorum. Butcem 450 ye kadar. Hangi mouse u önerirsiniz.
  13. tunahanyilmaz

Yardım Turkcell Cok Internetli Tarife Onerisi

Arkadaşlar Merhaba. Turkcelle geçmeyi dusunuyorum. Turkcellde olan 100-200 tl arası olan en mantıklı tarife hangisi acaba.Yardım ederseniz sevinirim
  14. tunahanyilmaz

Yardım Msi Mag-A600DN alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Baslikta yazan psu yu alacagim. Sizce bu psu iyi midir?. Sessiz calisirmi.
  15. tunahanyilmaz

Sistemimde Uyumsuzluk Varmı

Arkadaşlar Merhaba. Bugün bir pc topladım sizce sistemimde herhangi bir uyumsuzluk varmı. Sistemim: Anakart A520M-K V2 Işlemci Ryzen 5 5500 Ram XPG Gammix 8gb 320mm mhz ddr4 Ekran Kartı Asus Tuf Gtx 1660 super 6gb Ssd...
  16. tunahanyilmaz

Çözüldü✓ Bu SSD ye windows kurabilirmiyim

Arkadaşlar merhaba. Bazı ssdlere windows kurulmuyor diye duydum. Bu olay doğrumudur. Alttaki linkteki ssdye windows kurabilirmiyim. https://www.hepsiburada.com/kioxia-exceria-nvme-500gb-1700mb-1600mbs-m2-pcie-nvme-3d-nand-ssd-lrc10z500gg8-p-HBV00000U34LT?url_src=and-product-detail
  17. tunahanyilmaz

Yardım Sistemime kaç watt psu gerekir

Arkadaşlar Merhaba. Sistemime psu alacağım kaç watt gerekir. Sistemim: Asus Tuf Gtx 1660 Super Ryzen 5 5500 1686681781 butcem 700 u gecmez
  18. tunahanyilmaz

Anakart İndirimi İçin Tavsiye

Arkadaşlar merhaba. Ryzen 5 5500 sahibiyim. indirimli b450m veya a520m anakart almaya çalısıyorum en çok indirimi nereden alabilirim. Nays da %15 olduğunu biliyorum fakat başka bankada indirim varmı.Yardımcı olursanız sevinirim.
  19. tunahanyilmaz

11K Telefon Tavsiyesi

Arkadaşlar Merhaba. 11 k bütçem var sizce hangi telefonu almalıyım yada kafanızda bir model varmı. Şu iki telefondan birini almayı düsünüyorum. 1. Xiaomi Redmi Note 12 Pro 2. Samsung Galaxy S20FE
  20. tunahanyilmaz

Dolar Artıyor Şimdi Sistem Toplanırmı

Arkadaşlar merhaba. Dolar tam şimdi olduğu gibi fırlayacak gibi duruyor. İki plandan birini yapmayı düsünüyorum. Ya a520m anakart alıp kalanını ikinci el vi sistem yapcam yada telefonu satıp üstüne biraz ekleyip rtx 4050 laptop yapcam(Telefon Galaxy A73). Sizce hangisini yapayım. İkisindan...
Geri