Arama sonuçları: *

• Users: nokar23
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

HDMI ile oyun oynarken oyun akıcı değil

Linkteki hdmi kablosunu aldım ve laptopu televizyona bağladım. Oyun oynarken oyun çok akıcı değil gibi hissediyorum. Bir de arada bir takılıyor gibi. Nedeni ne olabilir çözümü nedir? Hdmi ile bağlamadan normal bir şekilde oynarken sıkıntı olmuyor. Oynadığım oyun Spiderman Remastered ...
  2. N

Laptopu Hdmi Ile Televizyona Bağlamak

Laptopu hdmi ile televizyona bağlamak istiyorum. Görüntü donmadan rahatça oynayabilir miyim? Sizce hdmi kablosu almaya değer mi? Oyun zevkini arttırır mı?
  3. N

Çözüldü✓ Laptopu hdmi ile televizyona bağlama

Laptopu hdmi ile 4k özelliği olan televizyona bağlamak istiyorum. Görüntü donmadan rahatça oynayabilir miyim?
  4. N

İthalatçı garanti xbox 9.nesil gamepad

İthalatçı garantili xbox 9. nesil gamepad alınır mı sizce? Fiyatı 1899 tl. Ayrıca bilgisayara bluetooth ile bağlansam bağlantı problemleri olur mu? (Bluetooth sürümü 5.2)
  5. N

Xbox 9.nesil gamepad

Xbox 9. nesil gamepad'de bilgisayarda bluetooth ile bağlıyken kopma sorunu oluyor mu? Esktra olarak usb dongle almak zorunda mıyız?
  6. N

Bilgisayar için gamepad önerisi

Windows 11 ile uyumlu, sorunsuz çalışan ps4 veya ps5 gamepad'i önerir misiniz?
  7. N

Çözüldü✓ Düşük Fps Almaya Başladım

Normalde rdr2'de ultra ayarlada rahat şekilde oynarken bugün çok düşük fps almaya başladım. Fps ölçmedim ama bayağı bir kasıyor oyun. 5-10 fps anca alıyorumdur. Aynı şekilde csgo'da da 300-400 fps alırken fps 80-100 civarına düştü. Neden böyle olmuş olabilir sizce. Laptopu prize takarak...
  8. N

Searchhost.exe Nedir?

Ekran görüntüsünden göründüğü gibi searchhost.exe diye bir şey çalışıyor. Bu ne oluyor? Sistem boştayken bile gpu kullanması normal midir?
  9. N

Red dead redemption 2 save sorunu

Rdr 2'de otomatik save açık olmasına rağmen çok gerilerden save alıyor. Mesela bir göreve başladım 10-15 dk oynadım. Sonradan görev başarısız oldu. Otomatik save'i açtıp ama bu 15 dakikalık kısmın başına döndü. Oyun manuel save yapmama da izin vermedi. Şu anda manuel save yapamazsın diyor...
  10. N

Ekran Kapalıyken Steam Indirme Durması

İyi günler. Laptopta steamde bir şey indirirken bir süre sonra ekran kapanıyor ve ekranı açtığımda indirmenin devam etmediğini görüyorum. Bunu değiştirmenin yolu var mı? Ekran kapalı kalsın ama steam indirmeye devam etsin istiyorum.
  11. N

Laptopun Rami Tek Kanal Mı Çift Kanal Mı?

Asus laptopa cpu-z programını yükledim. Ram kısmında 8x32 bit yazıyor. Şimdi bu ramler tek kanal mı çift kanal mı?
  12. N

Gaming laptop için win 10 mu 11 mi?

500 gb ssd 16 gb ram amd ryzen 7 7735hs işlemcili gaming laptop için win 10 mu kurulmalı 11 mi?
  13. N

Gaming laptop batarya ömrü

Asus'un tuf serisi gaming laptopun batarya ömrü nasıl korunur? Patarya gömülü halde, çıkmıyor. Oynarken mecbur prize takılıyor. Şarj kaçın altına düştüğünde prize takılmalı, ne zaman prizden çekilmeli? Başka dikkat edilecek hususlar var mıdır?
  14. N

Ekran kartı usb gibi görünüyor

Laptopta ekran kartı sağ alt tarafta usb takılmış gibi böyle görünüyor. Neden olabilir sizce?
  15. N

Laptop Aygıt Yöneticisi Bluetooth Sorunu

Yeni laptop aldım. Aygıt yöneticisinde bluetooth kısmında sarı ünlem işareti var ve güncelleştirme arayınca güncel diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim ama düzelmedi.
  16. N

Bu laptop için 1 tb ssd

Bu laptop için 1 tb m2 ssd nereden/nasıl alabilirim? Bir de kendim takarsam garanti gider mi? https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nv-lp023-amd-ryzen-7-7735hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004BN7CJ
  17. N

35 bine asus veya lenovo laptop önerisi

30-35 bine asus veya lenovo gaming laptop önerir misiniz?
  18. N

Çözüldü✓ Hangi marka laptop iyi?

Hangi marka laptop almamı önerirsiniz? Casper'dan uzak dur diyorlar. Asus, lenovo en iyisi sanırım Hp victus nasıldır, ısınma sorunu olur mu?
  19. N

30-32 bine kadar laptop

30-32 bin tl'ye kadar ısınma sorunu olmayan, kaliteli bir laptop önerir misiniz?
  20. N

Casper Excalibur önerir misiniz?

Bu casper excalibur sistemi önerir misiniz? Isınma sorunu vs. olur mu? https://www.n11.com/urun/casper-excalibur-g8701245-dfb0x-b-i5-12450h-32-gb-1-tb-nvme-ssd-rtx4060-156-dos-dizustu-bilgisayar-36053944?magaza=excalibur&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Geri