Arama sonuçları: *

1. S

Itemsatış bana dava açmaya çalışıyor

merhaba ben 3 ay önce itemsatışta KennysMedya diye bir adamdan valorant hesabı satın aldım gmailini falan her şey değiştim(ilk maille benim alma durumum yok yani) Ve mehmet diye birisine sattım o mehmet de başkasına sattı. Şuan hesabı çekmişler ben çekmedim bişey yapmadım dava açıcaz falan diyor...
  2. S

LAPTOPU MONITORE BAGLADIM GHOSTING YAPIYOR YARDIM

Laptopumu monitore bagladim, normal kasada ghosting yapmiyor ancak artik yapiyor, Ve 165 hz monitoru 85 hz yapabiliyorum en fazla, yardim 1724429898 hdmi kablosu kullaniyorum.
  3. S

Amazon ABD'den ürün gümrüge takilir mi? ACIL

Amazon ABD'den toplami 1400 euro olan bir ürün alacağım, gümrüge takilir mi?
  4. S

Xbox gamepass Hakkında!

Merhaba, eğer bilgisayara bağlı olan 2 microsoft hesabının birinde Gamepass var ise, gamepass olmayan hesapta da gamepass oyunlarini oynayabiliyor muyuz?
  5. S

Frame Generation Modu Hakkında!

Merhaba, sorum şu. Nvidianın kendi Frame generation'u ile Mod olan Frame Generation performansları, kaliteleri aynı mı? Rtx 3070 ile 4060 arasında kaldım.
  6. S

3000 TL sıvı soğutma önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/383727/thermalright-frozen-horizon-360-argb-360mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu/ bunu düşünüyorum daha iyisi var mı? intel i5 12400f, cevaplarsaniz diger arkadaslar icin de yararli olacaktir.
  7. S

Bu sıvı soğutma iyi mi?

https://www.gaming.gen.tr/urun/383727/thermalright-frozen-horizon-360-argb-360mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu/ Bu sıvı soğutma fiyatına değer mi? i5 12400f için.
  8. S

Asrock anakartlar neden ucuz

i5 12400f ile uyumlu ucuz bir anakart ariyordum, gozume carpti. Asrock anakartlar neden diğer anakartlardan daha ucuz? Mesela Asrock b760m ile Gigabyte, Msi gibi markalarin b670m'i arasinda dağ gibi fiyat farki var. Asrock almalı mıyım, tüm performansı alabilir miyim teşekkürler.
  9. S

Kapıda ödemeli ürün alınmazsa ne olur?

kapıda ödemeli bir ürün aldım, kargoya verilmiş. bi kaç güne gelir. almaktan vazgeçtim. kapıda ödemeyi yapmazsam ne olur?
  10. S

Bigjoy wpc80 ithal mi

bigjoy wpc80(yada diğer wpcler)ithal mi yerli mi?
  11. S

ELEKTRO GİTAR SETİ ÖNERİSİ

Yaklaşık 17 18 bini geçmeyecek şekilde elektro gitar seti(elektro gitar, amfi vb.)önerirseniz sevinirim. Metal, cover vb. Yapacağım. 1699546504 Zuhal müzik olursa iyi olur 1699546597 Her şeyi çalarım.
  12. S

2750 tl ekran kartı önerisi

bana 2750 TL'ye ikinci el olarak ekran kartı önerir misiniz tabi sitedeki fiyatlara bakarak, ben pek anlamıyorum da.
  13. S

ryzen 5 5600g için anakart önerisi

2. el ddr4 ram ve r5 5600g için anakart önerir misiniz? bütçe 2300
  14. S

3.5 bine ddr3/ddr4 anakart işlemci tavsiye lütfen

Beyler bana yardım lazım ben 1 ay önce i3 12100f ve 16 gb 3200 mhz ddr4 ram almıştım totalde 3700e. Anakart şuan maddi durumum olmadığı için alamıyorum, şuan ki sistemim ddr3 2011den kalma bir sistem ekran kartı dışında. Yeni aldigim islemci ve rami satarak bana ya 2.el ddr4 ram+işlemci+anakart...
  15. S

15 bin tl laptop onerisi

15 bin TL'ye ablama gaming laptop alacagiz ne vardir 15 bin butceye tesekkurler
  16. S

Sogutucusuz rame sogutucu takmak

Gecenlerde ram aldim, sogutucusuzdu. Bende 4 tane sogutuculu ram var. Onlarin sogutucusunu cikarip takabilir miyim?
  17. S

Sogutucusuz rame sogutucu takmak

Gecenlerde ram aldim, sogutucusuzdu. Bende 4 tane sogutuculu ram var. Onlarin sogutucusunu cikarip takabilir miyim?
  18. S

Hepsi burada güvenilir mi??

Güvenilir mi?? Gördüğünüz gibi satıcısı hepsi buradanin ta kendisi, diğer serbest firmalar değil. Ucuz diye burdan aliyorum bir sıkıntı olmaz değil mi?
  19. S

Ekran kartım neden tam performans vermiyor

Merhaba ben msi gtx 1050 ti ile gta 5 en düşük ayarlarda 50 fps aliyorum sebebi nedir? Islemci:i5 3300 Ram:4x2 gb Eski ekran kartim 750 tidan daha dusuk resmen
  20. S

1000 TL'ye klavye ve kulaklık önerisi

1000 TL'ye en iyi klavye ve kulaklık ne alırım? Uzun ömürlü ve bilindik marka olursa sevinirim
Geri