Arama sonuçları: *

1. C

5500 tl bütçeyle tws kulaklık önerisi

5500 tl bütçem vara aktif olarak samsung buds 2 kullanıyorum ama değiştirmem gerekiyor bu fiyata ne alabilirim? Kulakiçi istiyorum.
  2. C

Samsung Buds 3 fiyatına daha iyi kulaklık bulabilir miyim?

Aktif olarak Buds 2 kullanıyorum. Samsung mobil ekosistem olarak her şeye sahibim. O yüzden Samsung bir kulaklıkla devam etmek istiyorum açıkçası ama baska önerilere de açığım karşılaştırmalı olarak. Sizce Buds 2'den gecmek çok fark yaratir mı? Bu fiyata daha iyisini önerebilir misiniz?
  3. C

Yardım Gaming Laptop önerisi 35000-38000 tl arası bütçem var

35000 38000 tl civarı bütçem var bu fiyat aralığında gaming laptop arıyorum msi cyborg 15 gördüm ama 45 watt ekran kartı var diye arada kaldım ne yapmalıyım?
  4. C

max 1500 tl ancli kulak içi kulaklık önerisi

1500 tl bütçem var üstüne çıkamıyorum bu paraya ancsi olan iyi bir kulak içi kulaklık varsa önerir misiniz?
  5. C

Yardım Gamepower 24''Bull T10Flat IPS 180Hz0.5ms GamingMonitör mü samsung oddysey g3 mü

Gamepower 24'' Bull T10 Flat IPS 180Hz 0.5ms Gaming Monitör alınır mı yoksa samsung oddysey g3 mü almalıyım https://www.dr.com.tr/Bilgisayar-Tablet/Samsung-Odyssey-G3-LS24AG300NUXUF-24-1-ms-Full-HD-FreeSync-Pivot-Oyuncu-Monitoru/Monitorler/urunno=0002082520001...
  6. C

Çözüldü✓ 2500 tl civarı wireless kulaklık önerisi

wireless gaming kulaklık alacağım bilgisayarımda bluetooth yok o yüzden usb olması lazım aklımda g435 var ama daha iyisini bulabilirim gibi geliyor önerisi olan var mı?
  7. C

witcher 3 sürekli çöküyor

witcher 3 açıldıktan sonra devam et basınca hikaye anlatma kısmında sürekli çöküyor oyunu silip yükledim driverlar güncel bi anda oldu önceden olmuyordu.
  8. C

steamden oyunlar çöküyor

witcher 3 stardew walley gibi oyunlar açtıktan sonra çöküyor önceden olmuyordu güncelleme vs. falan da yapmadım bi anda olmaya başladı neden olur ve nasıl çözerim? Driverlarım güncel.
  9. C

1300 tl ve altı wireless kulaklık önerisi

1300 tl ve altı wireless kulaklık ne alınır,bilgisayarımda bluetooth yok o yüzden dongle varsa iyi olur
  10. C

Öneri 1500 tl klavye önerisi

1500 tl bütçem var hangi mekanik klavyeyi almalıyım? full size ve tr düzen olursa daha iyi olur
  11. C

Rampage Fury Z mi Ajazz AJ199 mu?

Rampage Fury Z mi Ajazz AJ199 mu?
Geri