Arama sonuçları: *

• Users: sagnap
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Thermalight Phantom Spirit 120 SE montaj sıkıntısı

Merhabalar, Bugün r5-5600 işlemcim için aldığım Thermalight Phantom Spirit 120 SE soğutucusu Asus B450M-DRAGON anakartıma montajlarken, vidaları oturturken bir şeyin eksik olduğunu gördüm. Aşağıdaki resimde görünen yerlerde sanırım bir parça olmalıymış ama benim hazır kasamda stok fanı...
  2. S

Lenovo R25i ekran titremesi.

Merhabalar, ürün bugün elime geçti. Youtubedan video izlerken birden böyle bir titreme gibi bir şey yaptığını farkettim. arada videoyu büyük ekrandan küçük ekrana alınca böyle ışık artıp azalıyor gibi oluyor. Ekranda garip bir titreme oluyor. Alttaki videoda belli oluyor Şimdiye kadar sadece...
  3. S

Lenovo R25i Yardım (Ölü piksel mi?)

Merhabalar monitör bugün elime geçti.Sol üstte ve sağ üstte ekranın bittiği yerde (oralarda görüntü olmuyor) beyaz + şeklinde iki beyaz leke var. Fotoğraflarda gözüküyor. Bunlar ölü piksele mi giriyor? Öyleyse değiştirmem gerekir mi? Teşekkürler şimdiden.
  4. S

🔥İndirim LENOVO LEGİON M300S Mouse 299 TL

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-m300s-oyuncu-mouse-gy51h47350-p-HBCV00002WQ3TQ?url_src=ios-product-detail Şöyle bir indirime denk geldim. Logitech G203üm vardı ama yavaştan bozuluyor. Mantıklı bir tercih midir, yoksa fiyat arttırıp başka mouselara mı yönelmeliyim?
Geri