Arama sonuçları: *

• Users: UğurYusuf
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

60-75k arası telefon önerisi lütfen

IOS veya Android farketmez yenilenmiş telefonlara da kabulüm.
  2. U

30K Civarlarında Laptop Tavsiyesi

Arkadaşlar arkadaşım için 30k civarlarında laptop arıyoruz. Fifa ve CS2 Dışında pek oyun oynamaz. Bu civarlarda uzun süre götürecek bir laptop tavsiye edebilir misiniz çok teşekkürler.
  3. U

20-22k Arası Sistem Tavsiyesi

Lütfen tavsiye yaparsanız sevinirim. Marka takıntım vs yok.
  4. U

40k'ya Laptop Önerisi

40k bütçe 1 tb ssd olursa süper olur.
  5. U

25kya bu laptop alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-v-nh-qncey-00116-intel-core-i5-13420h-16gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-anv15-51-pm-HBC00005ZAXP8
  6. U

25k laptop önerisi lazım

Bütçem 25 bin civarı 26kya kadar zorlayabilirim. Önereceğiniz laptop var mı? Çoğunluk ders biraz da oyun amaçlı kullancağım.
  7. U

Öneri Oyun Tavsiyesi Lazım

Arkadaşlar, türü önemsiz internetsiz tavsiye edebileceğiniz oyunlar var mı?
  8. U

34'kya bu laptop değer mi?

Daha önce başka bir laptop için konu açmıştım. Bazı arkadaşlar bu laptobu önerdi. Bende beğendim ve almayı düşünüyorum sizce iyi mi? Hayatımda ilk defa laptop kullanacağım. Biraz oyun biraz ders amaçlı almayı düşünüyorum. Bütçem bu civarlarda...
  9. U

34k'ya bu laptop alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-1342-bfb0x-b-intel-core-i5-13420h-16gb-1tb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00005BAEQ5?magaza=Hepsiburada
  10. U

30-38k arası laptop önerisi

Biraz oyun, biraz da ders için laptop önerisi istiyorum.
  11. U

Steam sepetim nasıl?

Bütçe 600-800 civarlarında eklemek veya çıkarmak istediğiniz oyunlar var mı?
  12. U

YENİ SİSTEM ALINCA YAPILACAKLAR

Arkadaş ilk defa adam akıllı bir sistem topluyorum. Sistem elime gelince windows kurma dışında neler yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Hem de benim gibi olanlara bilgi olmuş olur. Sistem (Nvidia ekran kartı Amd işlemci)
  13. U

Oyun için Windows 11 mi? Windows 10 mu?

Nvidia ekran kartı amd işlemcim var. Oyun için hangisini kurmamı önerirsiniz? Hangisi daha fazla performans verir?
  14. U

GameGaraj güvenilir mi?

Arkadaşlar gamegaraj'dan bir hazır sistem almayı düşünüyorum. Daha önce alanlar var ise herhangi bir sorun yaşadınız mı? Sizce gamegaraj güvenilir mi?
  15. U

4070'li sistem sizce alınır mı?

Gamegaraj'dan bu sistemi almak istiyorum. Sizce eksileri neler? ve hangi parçaları değiştirmem gerekir? 32.000 TL'ye değer mi?
  16. U

Çözüldü✓ 34.000 TL 4070'Lİ SİSTEM

Arkadaşlar GameGaraj'dan bu hazır sistemi alacağım. Sizce eksik yönleri var mı? Hangi parçalıyı değiştirmeliyim veya kalmalı? Ve sizce 32.000 TL'ye değer mi?
  17. U

Palit marka ekran kartı alınır mı?

Palit Rtx 4070 Dual almayı düşünüyorum. Sizce bir sıkıntı yaşar mıyım? (Isınma, kapanma vs)
  18. U

Hangi PSU'yu almalıyım?

Arkadaşlar bu sistemi alacağım sizce kasayla beraber gelen psu yeterli mi yoksa başka bir psu almalıyım?
  19. U

Amazon üzerinden Yurtdışı alışverişte Gümrük Vergisi

Arkadaşlar merhaba, ben Amazon üzerinden 1000 TL'ye bir klavye aldım. Yurtdışından geldiği için 160 lira paketleme ve 221 lira ithalat ücreti ödedim. Bunun dışında gümrükte ekstra bir vergi ödemem gerekecek mi? Eğer gerekiyorsa tahmini olarak ne kadar olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
  20. U

2K Uygun Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar 2k bir sistem alacağım. Onun için 2k monitör istiyorum. Uygun ghosting az olan. Paneli farketmez. Bir monitör var mı?
Geri