Arkadaşlar arkadaşım için 30k civarlarında laptop arıyoruz. Fifa ve CS2 Dışında pek oyun oynamaz. Bu civarlarda uzun süre götürecek bir laptop tavsiye edebilir misiniz çok teşekkürler.
Daha önce başka bir laptop için konu açmıştım. Bazı arkadaşlar bu laptobu önerdi. Bende beğendim ve almayı düşünüyorum sizce iyi mi? Hayatımda ilk defa laptop kullanacağım. Biraz oyun biraz ders amaçlı almayı düşünüyorum. Bütçem bu civarlarda...
Arkadaş ilk defa adam akıllı bir sistem topluyorum. Sistem elime gelince windows kurma dışında neler yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Hem de benim gibi olanlara bilgi olmuş olur. Sistem (Nvidia ekran kartı Amd işlemci)
Arkadaşlar GameGaraj'dan bu hazır sistemi alacağım. Sizce eksik yönleri var mı? Hangi parçalıyı değiştirmeliyim veya kalmalı? Ve sizce 32.000 TL'ye değer mi?
Arkadaşlar merhaba, ben Amazon üzerinden 1000 TL'ye bir klavye aldım. Yurtdışından geldiği için 160 lira paketleme ve 221 lira ithalat ücreti ödedim. Bunun dışında gümrükte ekstra bir vergi ödemem gerekecek mi? Eğer gerekiyorsa tahmini olarak ne kadar olur? Yardımcı olursanız sevinirim.