Arama sonuçları: *

1. E

Kulaklık Önerisi 3k ya

arkadaşlar şuanlık bütçem 3k 2 tane kulaklık arasında kaldim 1 tanesi logitech g435 diğeri ise steelseries arctis nova 1 kulaklık genel de cs valorant oynuyorum
  2. E

Win32K_CRITICAL_FAILURE HATASI

arkadaşlar güç tuşuna bastığım anda aşşağıya koyduğum resimlerde ki hatayı veriyor 2 fan da dönmüyor
  3. E

Furmark sonuçları bilen yardımcı olsun

arkadaşlar merhaba bugün laptopu stres testine soktum değerler şöyle fotoğraf olarak koyuyorum sizce termal macunlarını değiştirip temizleteyim mi
  4. E

Kasaya dokununca elektrik çarpıyor

Yaklaşık 1 yıllık bir sisteme sahibim, az önce oyun oynamak için kasayı açtım telefonumdan internete bağlanmak için USB portuna bağlantı yapacaktım ki telefona giren soket elime değdiği an ufak bir elektrik çarpması yaşadım. Bu durumdan sonra kasayı tamamen güçten kestim ve 15dk kadar bekledim...
  5. E

Yunzii B75 Pro Alınır mı

fiyatı olsun görünüş biçimi olsun cok hoşuma gitti almayı düşünüyorum ama switch konusunda yardıma ihtiyacım var cocoa cream v2 diğeri milk switch hangisi daha az rahatsız etmeyen bir ses çıkarır bilmediğim için soruyorum
  6. E

3000tl ye alınabilecek klavye

arkadaşlar 3000tl ye alabileceğim hem kablosuz hem kablolu kullanabileceğim switchleri cok ses çıkarmayıp orta derecede çıkarmasını istiyorum önerilere açığım
  7. E

ATK X1S Takılma Sorunu

atk x1 s maouse aldım driver güncel maouse kendi güncellemesini yaptım ama hala imleç takıla takıla gidiyor cs girdiğimde aynı şekilde takılıyor ve garip bir şekilde fps dropta yaşatıyor yardımcı olursanız memnun olurum (kablo ile kullanınca sıkıntı cıkarmıyor ama kablosuz diye aldım)
  8. E

1600-1700 fiyat arası maouse önerisi

arkadaşlar iyi akşamlar bütçem 1600-1700 lira arasında kablosuz olma şartıyla bir maouse arıyorum sistemin fotoğrafını aşşağıya koyuyorum genel de siyah/beyaz diziyorum önerilere açığım
  9. E

Harici monitör de piksellik

arkadaşlar gerçekten 2-3 gündür kafamı yoran bir durum ve aşırı can sıkıcı ilgilenebilecek arkadaşlar varsa çok mutlu olurum resimleri aşşağıya koyuyorum 1080p video izlesem bile videolar piksellikten geçilmiyor
  10. E

Samsung odyssey g3 monitör

samsung odyssey g3 monitör renk ayarları verebilecek var mı
  11. E

Laptop ve monitörde ekran bozulması

arkadaşlar merhaba kullanmış olduğum laptop i5 10nesil rtx3050ti 144 var monitöre(180hz)bağlı şekilde kullanıyorum oyunlarda bir sorun sıkıntı çıkarmıyor ama youtube olsun kick olsun videolar izlerken sanki 144 p ile izliyormuşum gibi görüntü veriyor monitör markası samsung odyssey g3...
  12. E

Rdr2 crack indirme sitesi

merhabalar iyi günler antakya da yaşadığım için online oyunlarda internet sorunu cektiğim için hikaye tarzda olan Red Dead Redemption 2 crack şekilde indirmek istiyorum güvenilir ve virüslü olmayan bir site linki var mıdır ?
  13. E

Acil yardım gerekiyor ram

arkadaşlar asus tuf gaming f15 model laptop kullanıyorum içinde 16gb ram takılı boş slot var ben 16gb herşeyi uyan aynısından 1 adet daha 16lık ram aldım ama oturmuyor dişleri yamuk kalıyor yardımcı olabilir misiniz ayrıyetten ters taktığımda demir teller kapanmıyor ve sistem rami görmüyor
  14. E

Samsung Odyssey G3 renk ayarları

Arkadaşlar samsung odyssey g3 renk ayarları ve grafiklerini kullanan veya bilgisi olanlar yazabilir mi ayrı laptop intel kullanıyor
  15. E

Ram farkı etki eder mi

arkadaşlar elimde samsung 2666mhz 8gb ram var laptopumda takılı olan kingston 3200mhz 16gb ram var diğer slota samsung olanı takarsam bir sıkıntı yaratır mı mhz ve marka farkından dolayı
  16. E

Pc ısınma ve fps drop sorunu

Laptopu harici olarak monitöre bağladım laptopun özellikler:rxt 3050ti 16gb ram 256ssd daha önce monitöre bağlı olduğu zaman ne fps drop yiyordum ne de ısınma sorunu aşşağıya fotoğrafları koyuyorum
  17. E

Laptop Harici Monitöre Bağlandığında Oyunlarda FPS Düşmesi

Cs2 oynarken 150-160 fps aldığım laptop monitör+2 gün sonra hiç bir şey yapmama rağmen 100-110fpslere kadar düşmeye başladı ve bu neredeyse çoğu oyunda da geçerli oluyor yardımcı olursanız cok sevinirim heves kaçırıyor Driverlar ve Ekran kartı güncel
  18. E

Laptop Isı Testleri(Isınma sorunu)

arkadaşlar asus tuf f15 etc 3050ti laptopum var bugün ısı testleri yaptım boşken ve çalışıyorken ki testlerini sizlerle paylaşayım
  19. E

Cs2 İtem Satış Siteleri

Cs2 de envanterimi satacağım gut knife doppler factory new var en az komisyon kesen ve güvenilir bir sitede satmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı
  20. E

Laptopu kasa olarak kullanma

laptopumu kasa olarak kullanıyorum monitöre ilk bağladığım zamanlar kasma donma yoktu hele ki şu 2 gündür cs de fps drop fazlasıyla yiyorum yardımcı olabilir misiniz
Geri