Arama sonuçları: *

• Users: Margsauv
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım CS-2 FPS DÜŞÜŞÜ / ACİL YARDIM

Arkadaşlar en son oyunu 2 gün önce oynamıştım. Oyuna bu gün gireyim dedim bir güncelleme gelmişti onu yaptıktan sonra oyuna girdim. Önceden CS2 200 civarı FPS alırken şimdi 67-70-80 bandında takılıyor. 80'i geçtiğini görmedim. Neden böyle oldu? Ayarlarımın hepsi eskisi gibi. Sistem...
  2. M

İnceleme Baseus I-WOK 2 Monitör Lambasına yakından bakıyoruz!

Herkese merhaba. Uzun zamandır almak istediğim bir ürün olan Baseus I-WOK 2 Monitör Lambası'nın Türkçe bir incelemesini bulamadığım için satın alma konusunda kararsızdım. Fakat göz ağrılarım arttığı için incelemesini izleyemeden almak zorunda kaldım. Bir monitör lambası satın almak isteyen...
  3. M

Setup'ımı yorumlar mısınız?

Herkese bolca selam. Uzun zamandır hayalim olan bir hobi köşesi yapmak istiyordum. Pek bir şey yok ama ana malzemeleri toparladım en azından. :) Nasıl buldunuz? Ekleme yapmak için tavsiyeniz var mıdır?
  4. M

Yardım AMD Smart Acces Memory aktifken oyunlarda bildirim sonrası kasma.

Arkadaşlar herkese merhaba. BIOS üzerinden AMD SMA aktif ettiğimde oyunlarda, örnek verecek olursam CS GO'da bilgisayarıma bir bildirim düştüğünde FPS'im 350'lerden 60'lara düşüyor. Bildirim ekrandan gittikten sonra tekrar 350'lere çıkıyor. Aynı şekilde ses açıp kapadığımda ekranda çıkan ses...
  5. M

3200 MHZ RAMLERİ BIOS İLE 3600 MHZ OLARAK ÇALIŞTIRMAK?

Arkadaşlar hepinize merhaba. Ramlerim 3200 mhz, ben BIOS üzerinden ram MHZ ayarını 3600'e çektim. Şu anda görev yöneticisinden kontrol ettiğimde ram hızım 3600 mhz olarak gözüküyor. Ben şu anda ramlerimi 3600 MHZ'de mi çalıştırıyorum yoksa sadece sistem üzerinde mi öyle gözüküyorlar?
  6. M

Anakartım Quad Channel destekliyor mu?

Merhaba arkadaşlar. Anakart: ASUS PRIME B550M-A/CSM 4600MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Takılı ramler: Adata XPG 8GB 3200MHz DDR4 Single Kit Ram AX4U32008G16A-SR30 Sistemimde şu an 8 x 2 toplamda 16 GB ram var. Ramlerimi 32 gb yükseltmek istiyorum. Aynı ramden 2 adet daha alsam...
  7. M

iPHONE'DAN WİNDOWS'A ZİP AKTARMA.

Arkadaşlar herkese merhaba. Bilgisayara temiz bir format atacağım. Bilgisayarımda Wi-Fi adapter kullanıyorum ve bu adaptörün driverını yüklemeden kullanabilmem mümkün değil. Bu sebeple formattan sonra bilgisayarda internetsiz kalacağım. Driverı ZİP formatında iPhone'uma indirdim. Bunu...
  8. M

BU LİNKTEKİ KASA FANLARI NASILDIR?

https://www.gelbura.com/id-cooling-tf-12025-pro-black-12cm-4pin-pwm-kasa-fani-pd-TET97017232552 Arkadaşlar kasam için yüksek performans (sessizlik önemli değil sadece yüksek performans) fan bakıyorum. Bu fanlar nasıldır?
  9. M

SICAKLIK DEĞERLERİMİ YORUMLAR MISINIZ?

Arkadaşlar hepinize merhaba. Sıcaklık değerlerim ideal midir? İşlemci: RYZEN 5 5600 UV'li Stok Fan, Ekran Kartı: RX 6700 XT, ETS 2 Grafikler Ultra, FPS 60'a sabit. Ekran kartımın GPU Hotspot verisi 80 dereceleri gösteriyor bu normal midir?
  10. M

KASAMA FAZLADAN FAN TAKMALI MIYIM?

Arkadaşlar hepinize merhaba. ASUS PRİME B 550-MA/CSM ana karta sahibim, kasamın modeli de XPG Valor Air. İşlemcime undervolt yaparak bir miktar dizginledim ancak yüksek performans isteyen oyunlarda ekran kartım (RX6700 XT) ısınıyor ve ısısı olduğu gibi maalesef kasanın içine yayılıyor. Ekran...
  11. M

RGB ışıklandırmaları senkronize etme.

Arkadaşlar herkese merhaba. Klavye: Logitech G213 Mouse: G102 Mousepad: Hyperx Pulsefire Mat RGB XXL Klavye ve mouse'ın aydınlatmalarını G HUB üzerinden kontrol ediyorum, Hyperx Mousepad'imi ise otomatik olarak kontrol ediyor. Bu üç ürünü de senkronize etmemi sağlayacak bir program var mıdır?
  12. M

Yardım Ryzen Master ile undervolt yaptım. Değerler iyi mi?

Arkadaşlar herkese merhaba. BİOS üzerinden ayarlamayı bir türlü beceremediğim için Ryzen Master kullanarak UV yaptım. İşlemci: Ryzen 5 5600 Değerler (MAX): 1 V - 4000 MHZ Bu şekilde stress testine tuttuğumda işlemci maximum 85 dereceyi gördü. Stok soğutucu var. CS GO'da bu ayarlar ile max...
  13. M

Yardım RYZEN5 5600 İÇİN KASAMA SIĞACAK İŞLEMCİ SOĞUTUCU TAVSİYESİ.

Arkadaşlar kasam XPG Valor air, kasa özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz: https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/xpg-valor-air-600w.html Biraz küçük bir kasa olduğu için soğutucuların sığıp sığmayacağı yönünde şüphelerim var...
  14. M

Öneri Soğutma için fan tavsiyesi. (CPU ve Kasa.)

Arkadaşlar merhaba. Kasam XPG Valor AIR, biraz boyut olarak küçük bir kasa. İçine takılı gelen fanlar ARGB değil, 3 pinli olduğu için de fanlarda yönlendirme yapamıyorum. Sessizlik önemli değil, maksimum performans alabileceğim fan önerisine ihtiyacım var. Bu kapsamda; Ryzen 5 5600 için bir...
  15. M

Öneri Çok acil RGB tam boy (XL) Mousepad tavsiyesi.

Arkadaşlar 600 TL bandında renkleri canlı RGB tam boy bir mousepad ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
  16. M

3600 MHZ VE ÜSTÜ RGB RAM TAVSİYESİ.

ASUS PRIME B550M-A/CSM 4600MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart Arkadaşlar anakartım bu. Anakartıma uygun kullanabileceğim yüksek performanslı ve mümkünse uygun fiyatlı 2 x 16'lık bir RGB rame ihtiyacım var. 3600 MHZ yeterli olacaktır. Kampanyalı ve daha yüksek MHZ'li bir...
  17. M

LOGITECH G332 MİKROFON SESİ AZ ÇIKIYOR.

Arkadaşlar kulaklığın ve mikrofonun sesini az alıyorum. Whatsapp'tan görüşme yaptığımda ya da CS GO'da konuştuğum kişilere sorduğumda sesin gayet iyi geldiğini bir kısıklık olmadığını söylüyorlar. Ama Windows üzerinden ses kaydedicisi ile ses kaydettiğimde sesin duyulamayacak kadar az...
  18. M

HAZIR SİSTEM ALAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE! GARANTİ SÜRELERİ HAKKINDA.

Arkadaşlar hazır sistem alan dostlarımın ürünlerin garanti sürelerini Asus ya da Nvidia üzerinden seri numaraları ile kontrol etmelerini tavsiye ediyorum. Aldığım ekran kartının 3 yıl Asus garantisi vardı. Ancak seri numarası ile kontrol ettiğimde 2 yıl 6 aylık bir garanti süresi olduğunu...
  19. M

6700 XT HAZIR SİSTEM ALDIM OYUN FPS'LERİ DÜŞÜK GELDİ NORMAL MİDİR?

Arkadaşlar merhaba. 6700 XT ve 5600 ile CS GO'da 2K ultra ayarlarda ortalama 200 FPS alıyorum. Arada bir 300 - 370'leri gördüğü oluyor ama çok nadir. Bana bu değerler az gibi geldi. Driverlarımda mı sorun var anlamadım. Youtube'da baktığım inceleme videolarında aynı isstem 400 - 450 FPS...
  20. M

Sistem siparişim geldi, sizce hayırlı mı olsun, geçmiş mi olsun?

Sistem taksitle birlikte 19.500 TL. 850 TL ASUS geri ödemesi ile 18.750 TL. İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci × 1 ANAKART: ASUS PRIME B550M-A/CSM 4600MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart × 1 EKRAN KARTI: ASUS Radeon RX 6700 XT...
Geri