Arama sonuçları: *

• Users: porchacal
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Dolandırılma duygusu nasıl geçer

Dün cs deki itemimi satarken dolandırıldım. Nasıl oldu derseniz ilanıma gelen müşteri beni wp dan video yollamamı istedi. Bende yolladım wp üzerinden kendisiyle konuştuk falan. Daha sonra kendisinin attıgı linke nasıl bastıysam item sattıgım yerin kopya bir yerine attı bende garipsemedim bu...
  2. P

Kablosuz yüksek dpi mouse önerisi

Genellikle mouse pad kullanmayan birisiyim, bunun sebebi ise laptop ile uğraşırken bazen farklı yerlere gitme ihtimalim olabiliyor. Bu sebeple kablosuz şarjı iyi giden bir mouse arıyorum. Laptopta USB portlarında temassızlık sorunu oldugundan kablolu fareler ile birçok kez sorunlar yaşadım. USB...
  3. P

Kopya suçlaması yüzünden ceza alır mıyım?

Sınavda defter ve kitabımı masanın altında unuttum Sınav kagıdımı hocaya verip hocadan dışarıya cıkmak için izin istedim ve çıktım. Döndüğümde defterdeki notları bana göstererek bunların sınav kopyası olduguna dair bir ima yaparak notları aldı. Sınavdayken hiçbir kopyayla yakalanma falan...
  4. P

2. el ekran kartı önerisi

r5 5600 ddr4 sistemde kullanacagım. 1080p de güzel işler çıkarsa bana yeter. Aklımdaki kartlar şunlar; https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-tertemiz-gigabayte-rx-6600-ekran-karti-1195659833/detay/...
  5. P

chivary 2 oyun açılmıyor

bu hatayı almaktayım. cozumu var mıdır?
  6. P

Çözüldü✓ Asus vivobook win 10 kurulumu ardından touchpad ve wifi sorunu

Cihaz elime freedos olarak geldi. Cihaza win 10 yüklemeye çalışırken Cihaz ssd yi görmüyordu. Bende VRM ayarını biostan kapattım. Bu şekilde kurulumu geçtim. Ardından internete bağlanmami istedi. Evdeki tüm internete bağlanabilen cihazlar baglanabilirken laptopum bağlanmadı. Bıos ekranında...
  7. P

Android NSS tarzı kariyerli futbol oyunu önerisi

NSS de yazi hatası var. Onunda bir çözümü yok malesef. Ondan yeni vir futbol oyuncusu kariyeri oyunu arıyorum. Mobil olacak . Play Store'da olmasına gerek yok anladınız siz :D Andorid cihazımda oynayacağım.
  8. P

Kolcu elektronik iPhone çekiliş kazanma

Böyle bir mesaj geldi sizce gidilir mi ? (Dolandırıcı olduğunu sanıyorum)
  9. P

Öneri Acer laptop alınır mı ?

https://www.amazon.com.tr/Acer-A715-43G-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-%C4%B0%C5%9Flemci/dp/B0B8NM1KX6?ref_=Oct_DLandingS_D_baa51170_1 Bu alınır mı? Günlük 3 saaten fazla kullanılmayacak ve 1 saat valo atıp cikilacak olarak kullansam 6-7yil götürür mü ? Şarjda kullansam batarya şişmesi falan...
  10. P

Yardım Amazon Prime Laptop oneri

Hekresin bildiği gibi Amazon Prime da Laptoplar değerinin 2-3k altına veriliyor bende Amazon Prime üyesiyim ama ihtiyacım olacak bil laptop bulamadım soyle 15k ve altı fiyata bir laptop alicagim. 15-14k ya en iyi laptop seçimini atabilirmisiniz? Genellikle günlük 2-3 saat laptop kullanırım...
  11. P

Yardım HP victus 16 d1023nt 3050ti laptop ve Acer nitro 5

LGS den iyi aldım diye amcam bana laptop alacak. Bende ona en fazla 24000 TL'lik bir laptop aldırmayı düşünüyorum. İkinci ele güvenemiyorum , bozuk ihtimali çok fazla parça değişimi olmuş olabilir vb. Ondandır ki Acer nitro 5 57 3060 ile HP victus 16d 1023nt arasinda kaldım. Birini aldiricam...
  12. P

RX6700 10GB ile RTX 3060 12 GB TWİN

Merhaba arkadaşlar. Elimde alabileceğim iki sistem var. Bunlardan biri AMD rayzen 5 5600 ile RX6700 diğeri ise Intel i3 13100F ile RTX 3060 12gb Liseye daha yeni geçiş yaptım ,oyun ve okul için alacağım. hangisi daha uygundur sizce?
Geri