Arama sonuçları: *

• Users: NoxUs1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Rtx 3060 FurMark'ta 85 dereceyi görüyor

Merhabalar yazın başında sistem toplamaya başladım ekran karti olarak RTX 3060 inno3d 12 GB twin 2x modeli var önce death stranding oynarken farkettim kart 82,83 derecelere çıktı şimdi ise furmark testi yapıyorum ortalama 85 max 86 gördü bu değerler bu seviye bir karta göre nasil veya nasıl...
  2. N

Yardım TD500 MESH V2 Orta fan yavas dönüyor?

Geçen gün yeni kasa topladım ilk gün hersey iyi güzel ama yaklaşık 30 dk önce orta fan durdu biraz aç kapa yaptım şimdi dönüyor fakat diğer fanlara göre daha yavaş ayrıca sistemi kapatırken diğer fanlar yavaş ve yumuşak dururken orta fan anında şak diye duruyor fan bağlantılarını çıkar tak...
  3. N

4 farkli IPS Monitor arasında kaldım?

Merhabalar sistemime monitor almak istiyorum Panel olarakta ips tercihimdir biraz bakındım fakat şu 4 modeli buldum hangisini tercih etmeliyim varsa bu fiyat bandında daha iyileri var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim...
  4. N

Çözüldü✓ IPS Panel Monitör tavsiyesi

144 Hz(olursa 165 de olur)IPS Panel bir monitor arıyorum bütçem 4000 TL birazcık aşabilirim duruma bağlı olarak ne tavsiye edersiniz mümkünse ölü piksel, ışık sızması gibi riskleri olmayacak (ya da en az ihtimalle olacak) bir model arıyorum teşekkür ederim.
  5. N

Çözüldü✓ B450 S2H Anakarta R5 5500 Için BIOS uptade yapacağım ama yedek işlemcim yok

Elimde GIGABYTE B450 S2H modeli alakart var.Ryzen 5 5500 takacağım fakat kutunun üzerinde 3000 ready yazıyor.Geçen sene İtopyadan almıştım onlar bios güncellemesi yapıyorlar mı yollamadan ya da depoda dururken,islemci uyumlumudur çünkü son seri 5000 ready olarak geçiyor model numarasına falan...
  6. N

Çözüldü✓ 650W PoweSupply Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba pc toplamaya başladım ama hala bazı donanımları karar veremedim; İşlemci:Ryzen 5 5500 Anakart:GIGABYTE B450 S2H Ram:Adata XPG 8x2 3600 mhz Ekran Kartı:RTX 3060 12GB Kasa ve psu ya karar veremedim asıl amacım kaliteli beni yarı yolda bırakmayacak güvenebileceğim bir psu...
  7. N

Çözüldü✓ GALAX RTX 3060 Alınır mı?

Merhabalar bu yaz pc toplamaya karar verdim b450 s2h anakart vardı elimde fiyatlar pahalanmadan ekran karti işlemci vs. almak istiyorum.Internette en ucuz 3060 Galax marka maksimum 7500 butcem var nvidia bir kart almak istiyorum dlss olsun driverlari falan olsun o yüzden sizce mantıklı mı malum...
Geri